Feelgood Business & Marketing Consultancy

Een visionair plan, 100% Feelgood!

Feelgood Business & Marketing Model

Welke impact wil jij realiseren?

Als Feelgood Business & Marketing Consultants partneren we met jou om helderheid en structuur te brengen in wat er al is en goed loopt en waar opportuniteiten voor jouw bedrijf voor het rapen liggen, zonder een bocht van 180° te nemen.

Wij helpen jou met ons baanbrekend Feelgood Business & Marketing Model om super snel de perfecte route uit te stippelen om maximale impact te realiseren, vanuit een langetermijn visie en op een duurzame manier.

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold Feelgood Business Consultants

Quick fix

Brainstormsessie

Een brainstormsessie kan je helpen om helderheid te krijgen, een andere invalshoek te vinden, te denken in oplossingen, uit je vaste patronen te stappen, creativiteit te laten stromen, nieuwe ideeën te genereren en groots te denken.

Alleen is maar alleen! Veel (solo-)ondernemers missen een klankbord, een partner om mee te sparren en ideeën af te toetsen.

De brainstormsessie is een supersnelle manier om hier een antwoord op te bieden.

Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens.

Sophie Grison

InneRevolution

Analyseer jouw impact

Impact Scan

Deze scan zorgt ervoor dat wij je bedrijf haarfijn kunnen analyseren.

Wij zoeken uit waar de missing links zitten tussen je strategie, je marketing en je communicatie zonder identiteit als ondernemer(s) uit het oog te verliezen. De Impact Scan brengt jou én ons helderheid en duidelijke antwoorden.

Aan de hand van de scan kunnen we niet alleen analyseren waar het probleem zit en je oplossingen voorstellen die voor 100% bij jou en je bedrijf passen, we gaan nog een stapje verder. Langdurig samenwerken met een grote impact kan alleen als we ook samen op dezelfde golflengte surfen, nietwaar? Ook dat bespreken we op een open en opbouwende manier.

Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft.

Ann Baeke

Natural Leadership

STRATEGIE

Impact Workshop

Als je koos voor een Impact Scan en wanneer daarna blijkt dat je bedrijfsstrategie onvoldoende is uitgewerkt om praktisch op verder te bouwen, kunnen we in een Impact Workshop (1 of 2 halve dagen) in de diepte gaan en je strategie volledig op punt stellen.

We kijken op basis van de uitkomst van de strategie-oefening ook meteen naar welke tools en functies er nodig zijn voor jouw organisatie: webshop, leerplatform, CRM, e-mailmarketing, …

Vanaf 2490 Euro excl. btw

We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen.
Wouter Goris

Ready2Improve

STRATEGIE

Business Essentials

Reset. Flow. Feel the magic.

In het Business Essentials traject ga je bewust vertragen en neemt 6 maanden de tijd om te herbronnen en met een frisse blik naar je bedrijf te kijken, zodat je nieuwe kansen ontdekt.

Je wordt individueel begeleid tijdens de duur van het traject.

Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om met het Essentials traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing). Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!
Veerle Deraedt

LIVstyle Pilates Studio

Zichtbaarheid

(Re)Branding

Je branding, daar ben je trots op. Het is vaak het eerste wat klanten en andere relaties van je zien. Een sterke branding vertelt het verhaal van je bedrijf, maakt een onuitwisbare eerste indruk, blijft plakken en is herkenbaar. Een sterke branding weerspiegelt de ziel van je bedrijf en van de mensen achter het bedrijf.

We creëren voor jou een nieuwe huisstijl met bijhorende elementen uit of herwerken je bestaande huisstijl en bezorgen achteraf alle digitale bestanden, zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunnen op verschillende dragers.

Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen.
Jeroen Wils

De Reputatiecoach

Zichtbaarheid

Web Design

Een website is méér dan een paar pagina’s online in een mooi kleedje.

Een professionele website is de vertaling van én ondersteunt je marketing- en verkoopstrategie. Het is dé tool bij uitstek die jouw brand online vertegenwoordigt.

Wij bouwen jouw website in WordPress, met of zonder webshop of online platform, in 1 of meerdere talen. Bovendien zorgen we ervoor dat jij de volledige controle krijgt na go-live.

Ik voel mij enorm ondersteund door jullie als klein bedrijfje. Samenwerken met Touch of Gold voelt voor mij als een echt partnerschap!

Silvia Prins

Circles for Connection

Zichtbaarheid

Communicatiestrategie

Bij het opmaken van een communicatieplan voor jouw bedrijf is jouw bedrijfsstrategie altijd het uitgangspunt.

We analyseren jouw strategische doelstellingen en stellen een plan op dat daar helemaal bij aansluit (kanalen, inhoud, formats, …).

Vanaf 875 Euro excl. btw / maand

Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard!
Barbara Doms

BD Home Design

Zichtbaarheid

Advertentiestrategie

Ter ondersteuning van de normale communicatie, adviseren we ook doorlopend strategisch te adverteren.

We werken voor jou een advertentieplanning uit die aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen en jouw budget en stellen de advertenties in op de geselecteerde sociale media kanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram, …).

Succesvol adverteren vraagt, zeker in beginfase, om voortdurende evaluatie en bijsturing. We kunnen dit voor jou doen of jou leren hoe je dat zelf beheert.

Vanaf 1250 Euro excl. btw

Enkele referenties

Scroll hieronder door een aantal referenties. Heb je vragen? Contacteer ons gerust!

Valerie en Emilie zijn mijn vriendelijke stok achter de deur. Door hun hands on aanpak zorgen ze er voor dat er met alle ideeën in mijn hoofd ook effectief iets gebeurt. Door hen heb ik mijn kritische stem die zegt "Je bent weer aan het dromen en er zal toch niets van komen" kunnen loslaten. Want nu gebeurt het gewoon. Ik mag mijn creativiteit en business ideeën de vrije loop laten. Emilie en Valerie zorgen voor de vertaling naar een concrete format die dan nog eens heel mooi oogt.

Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft. Je formats geven om binnen te werken, maar je daarnaast ook ondersteunen als je met een nieuw concept komt. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ze altijd voor je klaar staan. Problemen zijn binnen de dag opgelost. En ze houden heel erg van een persoonlijke relatie. Je voelt dat ze iets met je willen opbouwen op lange termijn en dat apprecieer ik heel erg. We werken al lang samen en dat mag voor mij nog lang zo blijven. Door hen voel ik mij gewaardeerd als ondernemer.
Ann Baeke

Natural Leadership

Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. En geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats! 🙏🏼

Jeroen Wils

De Reputatiecoach

Samenwerken met Touch of Gold voelt alsof je een rodeostier met een glimlach op het gelaat temt. We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen. Graag meer van dat!

Wouter Goris

Ready2Improve

Emilie en Valerie zijn mijn “golden ladies”, mijn linker -en rechterhand. Als solo startende ondernemer miste ik soms een sparringpartner op cruciale momenten.Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens. Ze zijn er ook als ik niet op de juiste knoppen duw (letterlijk en figuurlijk 😊). Mede dankzij Emile en Valerie ben ik niet solo en dit helpt me om tegelijk krachtig en kwetsbaar te zijn en te gaan voor mijn passie – mensen opnieuw verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving.

Sophie Grison

InneRevolution

Ik ondersteun organisaties om conflicten bespreekbaar te maken en wilde vernieuwen als bureau en de nieuwe wind uitstralen via een totaal andere website. Dat voelde op dat moment als een uitdagende en grote stap. Ik ontdekte de mooie website van een collega en kwam zo bij Touch of Gold terecht.

Mijn nieuwe website past nu heel mooi zowel qua inhoud als qua look and feel bij de nieuwe aanpak in mijn bureau. Wat me vooral helpt is dat ik, telkens wanneer ik vastloop met een technisch probleem, ik heel snel een antwoord en een oplossing krijg. Vooral de manier van spreken en aanpak van Valerie is erg geruststellend. Ik voel mij enorm ondersteund door jullie als klein bedrijfje. Samenwerken met Touch of Gold voelt voor mij als een echt partnerschap!

Silvia Prins

Circles for Connection

Pin It on Pinterest