Feelgood Business Consultants

Soms heb je gewoon een concrete vraag of nood aan een frisse blik op je bedrijf.

Misschien heb je een overvolle lijst met creatieve ideeën die je wil realiseren en weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je je authentieke zichtbaarheid vergroten via de juiste kanalen? Misschien zit je te dicht met je neus op je bedrijf en zie je de opportuniteiten niet meer helder? Of heb je alle mooie strategieën en plannen op een rijtje, maar heb je geen tijd om zelf alles in de praktijk om te zetten?

Maak een vrijblijvende afspraak, haal een extra paar brains in huis en reken op eerlijke feedback, creatieve oplossingen en straffe strategieën.

Wij hebben met onze jarenlange expertise een voorkeur voor langdurige, duurzame samenwerkingen met grote, positieve impact de ondernemer en het bedrijf in kwestie.

We houden ervan om resultaten te zien én te voelen en écht te connecteren met onze klanten, op dezelfde golf te surfen en die zalige strategieën direct om te zetten in de praktijk.

Onze sterkste troef? Strategie en praktijk als een puzzel in elkaar laten klikken, op zoek gaan naar de magie en optimale flow voor jouw bedrijf op een persoonlijke en authentieke manier.

Denken en doen. Mouwen opstropen en ju!

Ontdek hieronder de verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken.

Wil je hier graag eens vrijblijvend over babbelen? Boek dan meteen een Ontdekkingsgesprek.

Wat kunnen we voor jou doen?

Hieronder vind je een overzicht van hoe we jou en je bedrijf kunnen ondersteunen. Voor een samenwerking maken we graag een offerte.

Brainstormsessie

Alleen is maar alleen! Tijdens de brainstormsessie van 1,5u zijn we jouw sparring partners.

Strategisch bedrijfsadvies

Tijdens een Impact Scan analysen we je missie, visie, aanbod, prijszetting, verkoopstrategie, processen, automatisering, …

(Re)Branding

We creëren een volledige huisstijl, eventueel aansluitend op de stijl van jouw fysieke locatie.

Web Design

We maken jouw professionele website, met of zonder webshop, in WordPress.

Online training platform

We bouwen voor je nieuwe online training een platform op maat, gekoppeld aan een webshop en volledig geautomatiseer.

w

Marketing & Communicatie

Een creatieve sociale media content planning, de juiste vizuals, copywriting… Of een lancering voorbereiden en uitvoeren? Het kan allemaal!

Automatisering

We helpen je bij de keuze en configuratie van de juiste automatiseringstools, de koppeling met je webshop en de optimalisering van je marketing- en verkoopstrategie.

Lead Generation Ads

Op basis van je verkoopstrategie bedenken wij de juiste advertentiestrategie, zodat je waardevolle leads genereert.

Enkele referenties

Scroll hieronder door een aantal referenties. Heb je vragen? Contacteer ons gerust!

Valerie en Emilie zijn mijn vriendelijke stok achter de deur. Door hun hands on aanpak zorgen ze er voor dat er met alle ideeën in mijn hoofd ook effectief iets gebeurt. Door hen heb ik mijn kritische stem die zegt "Je bent weer aan het dromen en er zal toch niets van komen" kunnen loslaten. Want nu gebeurt het gewoon. Ik mag mijn creativiteit en business ideeën de vrije loop laten. Emilie en Valerie zorgen voor de vertaling naar een concrete format die dan nog eens heel mooi oogt.

Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft. Je formats geven om binnen te werken, maar je daarnaast ook ondersteunen als je met een nieuw concept komt. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ze altijd voor je klaar staan. Problemen zijn binnen de dag opgelost. En ze houden heel erg van een persoonlijke relatie. Je voelt dat ze iets met je willen opbouwen op lange termijn en dat apprecieer ik heel erg. We werken al lang samen en dat mag voor mij nog lang zo blijven. Door hen voel ik mij gewaardeerd als ondernemer.
Ann Baeke

Natural Leadership

Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. En geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats! 🙏🏼

Jeroen Wils

De Reputatiecoach

Samenwerken met Touch of Gold voelt alsof je een rodeostier met een glimlach op het gelaat temt. We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen. Graag meer van dat!

Wouter Goris

Ready2Improve

Emilie en Valerie zijn mijn “golden ladies”, mijn linker -en rechterhand. Als solo startende ondernemer miste ik soms een sparringpartner op cruciale momenten.Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens. Ze zijn er ook als ik niet op de juiste knoppen duw (letterlijk en figuurlijk 😊). Mede dankzij Emile en Valerie ben ik niet solo en dit helpt me om tegelijk krachtig en kwetsbaar te zijn en te gaan voor mijn passie – mensen opnieuw verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving.

Sophie Grison

InneRevolution

Ik ondersteun organisaties om conflicten bespreekbaar te maken en wilde vernieuwen als bureau en de nieuwe wind uitstralen via een totaal andere website. Dat voelde op dat moment als een uitdagende en grote stap. Ik ontdekte de mooie website van een collega en kwam zo bij Touch of Gold terecht.

Mijn nieuwe website past nu heel mooi zowel qua inhoud als qua look and feel bij de nieuwe aanpak in mijn bureau. Wat me vooral helpt is dat ik, telkens wanneer ik vastloop met een technisch probleem, ik heel snel een antwoord en een oplossing krijg. Vooral de manier van spreken en aanpak van Valerie is erg geruststellend. Ik voel mij enorm ondersteund door jullie als klein bedrijfje. Samenwerken met Touch of Gold voelt voor mij als een echt partnerschap!

Silvia Prins

Circles for Connection

Let's talk!

Boek een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek

Wil je ons graag beter leren kennen?

Boek een gratis en vrijblijvend Ontdekkingsgesprek.

We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

Je mag sowieso tips, advies en een paar eye-openers verwachten van dit gesprek.

Het is helemaal gratis en vrijblijvend. Geen addertjes onder het gras. Beloofd!

Stay Gold -xo-

Boek een gratis Ontdekkingsgesprek

Wil je ons graag beter leren kennen?

Boek een gratis en vrijblijvend Ontdekkingsgesprek.

We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

Je mag sowieso tips, advies en een paar eye-openers verwachten van dit gesprek.

Het is helemaal gratis en vrijblijvend. Geen addertjes onder het gras. Beloofd!

Stay Gold -xo-

Pin It on Pinterest