Brainstormsessie

Samen brainstormen en out-of-the-box denken over een specifieke vraag.

Wat is het?

Een brainstormsessie kan je helpen om helderheid te krijgen, een andere invalshoek te vinden, te denken in oplossingen, uit je vaste patronen te stappen, creativiteit te laten stromen, nieuwe ideeën te genereren en groots te denken.

Alleen is maar alleen! Veel (solo-)ondernemers missen een klankbord, een partner om mee te sparren en ideeën af te toetsen.

De brainstormsessie is een supersnelle manier om hier een antwoord op te bieden.

Waarover kunnen we brainstormen?

Een brainstormsessie is ideaal wanneer:

 • Er een nieuwe kans op je pad komt waarover je wil sparren
 • Je op zoek bent naar feedback over een idee of opportuniteit
 • Je op zoek bent naar een concrete oplossing voor een probleem
 • Je een idee wil realiseren, maar niet weet hoe eraan te beginnen
 • Je vastzit in een bepaald denkpatroon en je creativiteit niet meer stroomt
 • … en nog veel meer!

Hoe werkt het?

 • Schrijf in via de webshop hieronder.
 • Plan een Zoom-afspraak voor je brainstormsessie van 1,5u in onze agenda.
 • Beantwoord de vragen ter voorbereiding van de sessie.
 • Tijdens de brainstormsessie nemen we de tijd om jou beter te leren kennen en je vraag helder te krijgen.
 • Verwacht van ons een frisse objectieve blik vanuit brede expertise en ondernemerskennis.

Dit is wat onze klanten zeggen

Ik ben grafisch ontwerper en was reeds een aantal jaar bezig in bijberoep. Toen ik de switch maakte naar hoofdberoep en ik naast mijn werk als grafisch ontwerper ook een geschenken- en ballonnenwinkel overnam, wist ik diep vanbinnen dat er iets moest veranderen.

Ik haalde klanten binnen via familie en vrienden, maar daar bleef het bij. Al jaren. Stilaan verloor ik mijn motivatie en geloof om ooit zelf van mijn bedrijfje een goed draaiende business te kunnen maken.

Het afgelopen jaar volgde ik bij Emilie en Valerie hun Essentials Academy en ik besef nu dat ik sindsdien een enorme mind-switch heb gemaakt, zowel in mijn business als privé. Pas nu realiseer ik mij dat ik bewust moet stilstaan bij wat ik zelf wil van mijn bedrijf.

Ik ben mama, run mijn bedrijf met superveel goesting, maar ik vind die gezonde balans zó belangrijk, en dankzij Touch of Gold vind ik langzaam maar zeker mijn evenwicht. ‘Feelgood ondernemen’, daar werk ik nu aan, om het leven als zelfstandige mama ook op lange termijn te blijven volhouden en ik ben Emilie en Valerie énorm dankbaar dat ze mij geholpen hebben om mijn ogen te openen.

Wens en Wonder

Evelien Vos
Wens en Wonder

Voor ik Essentials Academy volgde, voelde het voor mij heel onwennig en onzeker om mezelf, mijn kennis en mijn product aan te prijzen.

Ik schreef in voor Essentials door het grote enthousiasme van Emilie en de grote creativiteit en aanstekelijkheid rond haar kennisgebied en dat geeft een groot vertrouwen en “zin” om ervoor te gaan.

Door mijn visie en product te onderbouwen met hun know-how en werkbare leidraad heeft mijn bedrijf nu een duidelijkere visie, onderbouwd met eigentijdse tools rond marketing en communicatie die ik kan gaan toepassen.
Daarbij ben ik op verstaanbare wijze ingewijd in de wereld van verkoopstrategie, prijssetting, doelgroep bepaling voor je product, enz

Ik heb het gevoel dat mijn product nu echt klaar is om zijn plaats in de markt in te nemen, dat ik weet waarom, voor wie en hoe ik het op overtuigende en professionele wijze kan gaan verkopen. Voor Essentials wist ik vooral “waarom” ik mij op mijn aanbod toespitste.
Maar nu besef ik, dankzij Essentials, dat je ook écht moet durven geloven in je product én het ook mag verkopen aan een eerlijke prijs. En een eerlijke prijs moet bovenal ook eerlijk zijn en in verhouding staan met je eigen werk en tijd die je in je product investeert. Dat vond ik moeilijk om mee te rekenen in mijn prijszetting.

Essentials Academy is een vitaminekuur voor je bedrijf, een boost voor je zelfvertrouwen, creativiteit en motivatie als bedrijfsvoerder om met daadkracht voor je product te gaan!

Groentuiniertje

Wendy Meex
Groentuiniertje

Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard! ❤️ Jullie gaan me nog horen in de toekomst…

BD Home Design

Barbara Doms
BD Home Design
1 2 3 7

Klaar? Schrijf nu in!

Jouw investering voor de brainstormsessie van 1,5u bedraagt 375 Euro excl. btw.

Schrijf in via de webshop en betaal online (kan ook via overschrijving). 

Na je inschrijving ontvang je de link naar onze kalender om je afspraak in te plannen.

Pin It on Pinterest