Brainstormsessie

Samen brainstormen en out-of-the-box denken over een specifieke vraag.

Wat is het?

Een brainstormsessie kan je helpen om helderheid te krijgen, een andere invalshoek te vinden, te denken in oplossingen, uit je vaste patronen te stappen, creativiteit te laten stromen, nieuwe ideeën te genereren en groots te denken.

Alleen is maar alleen! Veel (solo-)ondernemers missen een klankbord, een partner om mee te sparren en ideeën af te toetsen.

De brainstormsessie is een supersnelle manier om hier een antwoord op te bieden.

Waarover kunnen we brainstormen?

Een brainstormsessie is ideaal wanneer:

 • Er een nieuwe kans op je pad komt waarover je wil sparren
 • Je op zoek bent naar feedback over een idee of opportuniteit
 • Je op zoek bent naar een concrete oplossing voor een probleem
 • Je een idee wil realiseren, maar niet weet hoe eraan te beginnen
 • Je vastzit in een bepaald denkpatroon en je creativiteit niet meer stroomt
 • … en nog veel meer!

Hoe werkt het?

 • Schrijf in via de webshop hieronder.
 • Plan een Zoom-afspraak voor je brainstormsessie van 1,5u in onze agenda.
 • Beantwoord de vragen ter voorbereiding van de sessie.
 • Tijdens de brainstormsessie nemen we de tijd om jou beter te leren kennen en je vraag helder te krijgen.
 • Verwacht van ons een frisse objectieve blik vanuit brede expertise en ondernemerskennis.

Dit is wat onze klanten zeggen

Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard! ❤️ Jullie gaan me nog horen in de toekomst…

BD Home Design

Barbara Doms
BD Home Design

Ik ben grafisch ontwerper en was reeds een aantal jaar bezig in bijberoep. Toen ik de switch maakte naar hoofdberoep en ik naast mijn werk als grafisch ontwerper ook een geschenken- en ballonnenwinkel overnam, wist ik diep vanbinnen dat er iets moest veranderen.

Ik haalde klanten binnen via familie en vrienden, maar daar bleef het bij. Al jaren. Stilaan verloor ik mijn motivatie en geloof om ooit zelf van mijn bedrijfje een goed draaiende business te kunnen maken.

Het afgelopen jaar volgde ik bij Emilie en Valerie hun Essentials Academy en ik besef nu dat ik sindsdien een enorme mind-switch heb gemaakt, zowel in mijn business als privé. Pas nu realiseer ik mij dat ik bewust moet stilstaan bij wat ik zelf wil van mijn bedrijf.

Ik ben mama, run mijn bedrijf met superveel goesting, maar ik vind die gezonde balans zó belangrijk, en dankzij Touch of Gold vind ik langzaam maar zeker mijn evenwicht. ‘Feelgood ondernemen’, daar werk ik nu aan, om het leven als zelfstandige mama ook op lange termijn te blijven volhouden en ik ben Emilie en Valerie énorm dankbaar dat ze mij geholpen hebben om mijn ogen te openen.

Wens en Wonder

Evelien Vos
Wens en Wonder

Ik bied gezinnen ondersteuning bij de opvoeding van jonge kinderen.

Voor ik Essentials Academy ben gaan volgen wist ik niet hoe je een goede zaak opstart met een degelijk aanbod en hoe je dat omzet in een praktijk met voldoende omzet en klanten. Ik had veel losse ideeën, maar wist niet waar te beginnen… beetje frustrerend!

Essentials Academy heeft mij geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik wil doen en van daaruit een aanbod uit te werken.

Je kan het programma in je eigen tempo volgen en je wordt bijgestaan door 2 ervaren sparring partners. Ze confronteren je met jezelf, halen je uit je comfortzone om je zo naar een hoger level te brengen.

De begeleiding via chat en de “live” momenten vormden een goede afwisseling. Het contact met andere (startende) ondernemers is interessant om ideeën af te toetsen en te netwerken.

Ik heb nu een zicht op wat ik wil doen en de manier waarop. Uiteraard schaaf ik nog regelmatig bij om alles op zijn plaats te brengen. Waar het voordien één grote puzzel was met losse stukjes, vallen deze nu stilaan op zijn plaats en heb ik ook zicht op een aantal zaken waar ik nog aan wil werken. Het geeft mij een rustiger gemoed.

Essentials Academy is een programma dat – voor mij althans – de moeite waard is om te volgen. De kennis en ervaring van Emilie en Valerie gaven mij veel stof tot nadenken en zorgden ervoor dat ik meer inzicht kreeg in mijn ideale klant, aanbod en strategie.

De begeleiding is voor mij – als onervaren ondernemer – zeer belangrijk. Het online gedeelte gaf mij de kans om alles op mijn tempo te doen dat dikwijls trager was dan het programma. Toch kon is steeds met mijn vragen bij hen terecht – zelfs nu nog. Dank je wel dames voor de ondersteuning en begeleiding.

Kathleen Coppieters
Coach
1 2 3 7

Klaar? Schrijf nu in!

Jouw investering voor de brainstormsessie van 1,5u bedraagt 375 Euro excl. btw.

Schrijf in via de webshop en betaal online (kan ook via overschrijving). 

Na je inschrijving ontvang je de link naar onze kalender om je afspraak in te plannen.

Pin It on Pinterest