(Re)Branding

Je branding, daar ben je trots op. Het is vaak het eerste wat klanten en andere relaties van je zien. Een sterke branding vertelt het verhaal van je bedrijf, maakt een onuitwisbare eerste indruk, blijft plakken en is herkenbaar. Een sterke branding weerspiegelt de ziel van je bedrijf en van de mensen achter het bedrijf.

“Branding is the process of connecting good strategy with good creativity.” (Marty Neumeier)

Omdat bedrijven, ondernemers, klanten, ideeën, aanbod, doelgroepen,… groeien en evolueren, is het essentieel om je huisstijl regelmatig een opfrisbeurt te geven of helemaal opnieuw te beginnen.

Het is belangrijk om het verhaal van je onderneming helder te hebben en te gebruiken als basis voor je (re)branding.

Bij Touch of Gold zijn we ervan overtuigd dat een heldere strategie als basis je garantie is voor een succesvolle branding die je bedrijf een niveau hoger tilt.

Stap 1: Strategiesessie

We plannen een strategiesessie in waarbij we de onderneming/ ondernemer beter leren kennen en ingaan op de verwachtingen, wensen en noden.

Stap 2: Moodboard

Je maakt een moodboard aan de hand van duidelijke instructies. Dit moodboard wordt uitvoerig besproken en gebruikt om aan de slag te gaan.

Stap 3: Ontwerpen maar!

Na de voorstelling van de eerste concepten (min. 2 concepten in verschillende varianten) verwerken we je feedback. Hierop volgen enkele correctierondes (standaard: 3 rondes inbegrepen).

Stap 4: Eindfase

In de eindfase zorgen we voor een ruime selectie van bestanden die je kan gebruiken, in verschillende bestandsformaten. Zo bezorgen we je een horizontale, verticale en vierkante versie van het logo in verschillende kleuren. Indien afgesproken bezorgen we je ook iconen en/of andere bestanden die je aanvullend kan gebruiken. Belangrijk om te weten: jij bent eigenaar van deze bestanden. Wij leveren af en jij mag er dan mee doen wat je maar wil.
E

CANVA

Canva is een handig programma waarbij je zonder grafische kennis op een professionele manier je huisstijl kan gebruiken voor visuals, drukwerk en digitale bestanden. We voorzien een training van 1,5 uur en voorzien voor jou een aantal templates waarmee je kan werken. De opleiding wordt gegeven aan max. 2 personen zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding kan worden voorzien.

E

BIJKOMENDE BESTANDEN

Misschien heb je ook nog iconen nodig voor je website, nieuw briefpapier, een template voor een presentatie of keynote, banners voor sociale media of concrete visuals om in te zetten in je communicatieplanning. Ook hiermee kunnen we je verder helpen.

“A brand is the set of expectations, memories, stories and relationships that, taken together, account for a consumer’s decision to choose one product or service over another.”
-Seth Godin

Ann Baeke - Natural Leadership

(RE)BRANDING PAKKET

We werken het nieuwe logo en bijhorende elementen volledig uit en bezorgen achteraf alle digitale bestanden, zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunnen op verschillende dragers.

Het volgende is inbegrepen:

  • Logo design met verschillende varianten (vierkant, rond, enz.)
  • Bepaling van het kleurenpalet (meestal 1 hoofdkleur en 2 ondersteunende kleuren)
  • Bepaling van de lettertypes voor gebruik in het logo en in de rest van de huisstijl
  • Opmaak van de grafische elementen voor gebruik in de website
  • Ontwerpen voor sociale media (bv. banners en aangepaste logo-bestanden)
  • We voorzien 3 revisiemomenten van de ontwerpen waarop je feedback kan bezorgen en waarna wij de aanpassingen doorvoeren.
  • Daarnaast voorzien we ook een mini-training over Canva, zodat je zelf met visuals aan het werk kan.

De investering voor dit pakket bedraagt 1600 euro excl. btw.

Afhankelijk van wat je nodig hebt, wordt er een pakket op maat samengesteld. Het pakket op maat kan eenvoudiger zijn of net meer uitgebreid dan het pakket hierboven omschreven.

Enkele referenties

Scroll hieronder door een aantal referenties. Heb je vragen? Contacteer ons gerust!

Valerie en Emilie zijn mijn vriendelijke stok achter de deur. Door hun hands on aanpak zorgen ze er voor dat er met alle ideeën in mijn hoofd ook effectief iets gebeurt. Door hen heb ik mijn kritische stem die zegt "Je bent weer aan het dromen en er zal toch niets van komen" kunnen loslaten. Want nu gebeurt het gewoon. Ik mag mijn creativiteit en business ideeën de vrije loop laten. Emilie en Valerie zorgen voor de vertaling naar een concrete format die dan nog eens heel mooi oogt.

Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft. Je formats geven om binnen te werken, maar je daarnaast ook ondersteunen als je met een nieuw concept komt. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ze altijd voor je klaar staan. Problemen zijn binnen de dag opgelost. En ze houden heel erg van een persoonlijke relatie. Je voelt dat ze iets met je willen opbouwen op lange termijn en dat apprecieer ik heel erg. We werken al lang samen en dat mag voor mij nog lang zo blijven. Door hen voel ik mij gewaardeerd als ondernemer.
Ann Baeke

Natural Leadership

Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. En geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats! 🙏🏼

Jeroen Wils

De Reputatiecoach

Samenwerken met Touch of Gold voelt alsof je een rodeostier met een glimlach op het gelaat temt. We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen. Graag meer van dat!

Wouter Goris

Ready2Improve

Emilie en Valerie zijn mijn “golden ladies”, mijn linker -en rechterhand. Als solo startende ondernemer miste ik soms een sparringpartner op cruciale momenten.Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens. Ze zijn er ook als ik niet op de juiste knoppen duw (letterlijk en figuurlijk 😊). Mede dankzij Emile en Valerie ben ik niet solo en dit helpt me om tegelijk krachtig en kwetsbaar te zijn en te gaan voor mijn passie – mensen opnieuw verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving.

Sophie Grison

InneRevolution

Ik ondersteun organisaties om conflicten bespreekbaar te maken en wilde vernieuwen als bureau en de nieuwe wind uitstralen via een totaal andere website. Dat voelde op dat moment als een uitdagende en grote stap. Ik ontdekte de mooie website van een collega en kwam zo bij Touch of Gold terecht.

Mijn nieuwe website past nu heel mooi zowel qua inhoud als qua look and feel bij de nieuwe aanpak in mijn bureau. Wat me vooral helpt is dat ik, telkens wanneer ik vastloop met een technisch probleem, ik heel snel een antwoord en een oplossing krijg. Vooral de manier van spreken en aanpak van Valerie is erg geruststellend. Ik voel mij enorm ondersteund door jullie als klein bedrijfje. Samenwerken met Touch of Gold voelt voor mij als een echt partnerschap!

Silvia Prins

Circles for Connection

Let's talk!

Boek een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek

Wil je ons graag beter leren kennen?

Boek een gratis en vrijblijvend Ontdekkingsgesprek.

We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

Je mag sowieso tips, advies en een paar eye-openers verwachten van dit gesprek.

Het is helemaal gratis en vrijblijvend. Geen addertjes onder het gras. Beloofd!

Stay Gold -xo-

Boek een gratis Ontdekkingsgesprek

Wil je ons graag beter leren kennen?

Boek een gratis en vrijblijvend Ontdekkingsgesprek.

We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

Je mag sowieso tips, advies en een paar eye-openers verwachten van dit gesprek.

Het is helemaal gratis en vrijblijvend. Geen addertjes onder het gras. Beloofd!

Stay Gold -xo-

Pin It on Pinterest