Emilie & Valerie - Touch of Gold

Impact Scan

Haarscherpe focus op de missing links.

Wat is het?

Nood aan een frisse blik op je bedrijf?

De impact scan is er voor ondernemers die strategisch al een streepje voor hebben maar voelen dat hun plan niet compleet is. Door de uitdaging van de Impact Scan aan te gaan, krijg je een haarfijne analyse van je business, rekening houdend met wat er al is en goed zit en je verhaal als feelgood ondernemer.
Maar er is meer!

Tijdens onze sessie samen is het doel om je plan te vervolledigen en aan te vullen. We gaan dus concreet aan de slag met de resultaten van de analyse, de missing links en openstaande vraagstukken. Geen onze-size-fits-all scan, maar eentje die jou en je bedrijf op het lijf is geschreven.

Je kan je verwachten aan expertenadvies van je Feelgood Business Consultants, véél kritische vragen, een frisse kijk en out-of-the-box oplossingen.

Na de eerste sessie werken wij voor jou een actieplan en bijhorend advies uit. Intussen kan jij verder nadenken over je plan, onze gemeenschappelijk impact sheet aanvullen en de sessie laten bezinken.

Tijdens onze terugkomsessie leggen we alles samen, lichten we het advies toe en bespreken we je je volgende stappen. We gaan trouwens nog een stapje verder en stellen je ook praktische oplossingen voor die voor 100% bij jou en je bedrijf passen.

Voor wie is dit?

De Impact Scan is een ideale tool voor Feelgood Ondernemers die:

  • willen checken of hun bedrijfsstrategie goed zit
  • die nood hebben aan een klankbord en een expertenview over praktisch te nemen stappen
  • snel willen overgaan tot actie, maar niet goed weten waar te beginnen
  • helderheid en structuur zoeken om hun doelen te bereiken
  • een idee willen pitchen om de haalbaarheid af te toetsen
  • op zoek zijn naar een ongezouten en eerlijke mening over hun plannen
u

Hoe werkt het?

  • We bezorgen jou op voorhand een uitgebreide vragenlijst die je ons terugbezorgt ten laatste één dag voor onze afspraak.
  • Plan een afspraak in onze agenda. We zitten samen (online of fysiek) om de vragenlijst door te nemen en met je te bespreken.
  • Op basis van de Touch of Gold Impact Scan krijg je uitgebreid en praktisch advies met te ondernemen acties en richtlijnen.
Yes, ik schrijf in!

Ready, set, GO!

Klaar voor doelgerichte actie? Schrijf je in!

Impact Scan

$

Jouw investering bedraagt 2499 Euro excl. btw.

$

Schrijf in via de webshop. Daarna ontvang je alle praktische details in je mailbox.

Pin It on Pinterest