Impact Scan

Nood aan een frisse blik op je bedrijf? Tijdens de Impact Scan analyseren we jouw volledige bedrijfsstrategie op zoek naar de missing links.

Wat is het?

Deze scan zorgt ervoor dat wij, ervaren Feelgood Business Consultants, je bedrijf haarfijn kunnen analyseren.

Wij zoeken uit waar de missing links zitten tussen je strategie, je marketing en je communicatie zonder jouw visie en missie als ondernemer(s) uit het oog te verliezen. De Impact Scan brengt jou én ons helderheid en duidelijke antwoorden.

Aan de hand van de scan kunnen we niet alleen analyseren waar het probleem zit en je oplossingen voorstellen die voor 100% bij jou en je bedrijf passen, we gaan nog een stapje verder. Langdurig samenwerken met een grote impact kan alleen als we ook samen op dezelfde golflengte surfen, nietwaar? Ook dat bespreken we op een open en opbouwende manier.

Voor wie is dit?

De Impact Scan is een ideale tool voor Feelgood Ondernemers die:

  • willen checken of hun bedrijfsstrategie goed zit
  • die nood hebben aan een klankbord en een experten view over praktisch te nemen stappen
  • snel willen overgaan tot actie, maar niet goed weten waar te beginnen
  • helderheid en structuur zoeken om hun doelen te bereiken
  • een idee willen pitchen om de haalbaarheid af te toetsen
  • op zoek zijn naar een ongezouten en eerlijke mening over hun plannen

Hoe werkt het?

  • We bezorgen jou op voorhand een uitgebreide vragenlijst. We verwachten dat je ons deze vragenlijst ingevuld terug bezorgd ten laatste één dag voor onze afspraak.
  • Plan een afspraak in onze agenda. We zitten samen (online of fysiek) om de vragenlijst door te nemen en met je te bespreken.
  • Op basis van de Touch of Gold Impact Scan krijg je uitgebreid en praktisch advies met te ondernemen acties en richtlijnen. Hierin komt aan bod op welke manier je je bedrijfsstrategie kan versterken of vervolledigen en welke acties op korte en lange termijn nodig zijn, ook wat je branding, website, tools, communicatie, … betreft. We lichten het advies persoonlijk toe in een opvolggesprek.

Dit is wat onze klanten zeggen

Emilie en Valerie zijn mijn “golden ladies”, mijn linker -en rechterhand. Als solo startende ondernemer miste ik soms een sparringpartner op cruciale momenten. Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens. Ze zijn er ook als ik niet op de juiste knoppen duw (letterlijk en figuurlijk 😊). Mede dankzij Emile en Valerie ben ik niet solo en dit helpt me om tegelijk krachtig en kwetsbaar te zijn en te gaan voor mijn passie – mensen opnieuw verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving.

Sophie Grison
InneRevolution

Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. En geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats! 🙏🏼

De Reputatiecoach

Jeroen Wils
De Reputatiecoach

Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard! ❤️ Jullie gaan me nog horen in de toekomst…

BD Home Design

Barbara Doms
BD Home Design

Valerie en Emilie zijn mijn vriendelijke stok achter de deur. Door hun hands on aanpak zorgen ze er voor dat er met alle ideeën in mijn hoofd ook effectief iets gebeurt. Door hen heb ik mijn kritische stem die zegt “Je bent weer aan het dromen en er zal toch niets van komen” kunnen loslaten. Want nu gebeurt het gewoon. Ik mag mijn creativiteit en business ideeën de vrije loop laten. Emilie en Valerie zorgen voor de vertaling naar een concrete format die dan nog eens heel mooi oogt. Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft. Je formats geven om binnen te werken, maar je daarnaast ook ondersteunen als je met een nieuw concept komt. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ze altijd voor je klaar staan. Problemen zijn binnen de dag opgelost. En ze houden heel erg van een persoonlijke relatie. Je voelt dat ze iets met je willen opbouwen op lange termijn en dat apprecieer ik heel erg. We werken al lang samen en dat mag voor mij nog lang zo blijven. Door hen voel ik mij gewaardeerd als ondernemer.

Natural Leadership

Ann Baeke
Natural Leadership

Ik ondersteun organisaties om conflicten bespreekbaar te maken en wilde vernieuwen als bureau en de nieuwe wind uitstralen via een totaal andere website. Dat voelde op dat moment als een uitdagende en grote stap. Ik ontdekte de mooie website van een collega en kwam zo bij Touch of Gold terecht.

Mijn nieuwe website past nu heel mooi zowel qua inhoud als qua look and feel bij de nieuwe aanpak in mijn bureau. Wat me vooral helpt is dat ik, telkens wanneer ik vastloop met een technisch probleem, ik heel snel een antwoord en een oplossing krijg. Vooral de manier van spreken en aanpak van Valerie is erg geruststellend. Ik voel mij enorm ondersteund door jullie als klein bedrijfje. Samenwerken met Touch of Gold voelt voor mij als een echt partnerschap!

Circles for Connection

Silvia Prins
Circles for Connection

Samenwerken met Touch of Gold voelt alsof je een rodeostier met een glimlach op het gelaat temt. We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen. Graag meer van dat!

Ready2Improve

Wouter Goris
Ready2Improve

Ik help koppels in het rustig en stabiel maken van hun samengesteld gezin en had een ietwat verouderde website die aan vernieuwing toe was. De systemen die ik gebruikte waren ook niet op elkaar afgestemd. Ik was bang dat op een goede dag mijn website niet meer zou werken en dat niet meer opgelost kon worden…

Ik koos ervoor bij Touch of Gold een Workshop website te volgen, omdat ik absoluut bij WordPress blijven, bij voorkeur met het thema Divi werken én zelf leren hoe je het één en ander aanpast. Jullie workshop was daar het perfecte antwoord op!

Ik ben tijdens de workshop nog eens helemaal opnieuw door heel mijn bedrijf en werking gegaan. Ook al mijn systemen staan nu op punt. Dat voelt echt als een frisse start!

Deze workshop is een absolute aanrader! Valerie en Emilie zijn twee topdames die met je meedenken, geen vraag te veel vinden en je helpen een resultaat neer te zetten dat veel meer is dan je verwacht had.

Cindy Schepers

Cindy Schepers
1 2 3

Klaar? Schrijf nu in!

Jouw investering bedraagt 2499 Euro excl. btw.

Je kan gebruik maken van 30% KMO-Portefeuille subsidie indien je hiervoor in aanmerking komt. In dat geval betaal je nog 1749,30 Euro excl. btw.

Schrijf in via de webshop. Daarna ontvang je alle praktische details in je mailbox.

Pin It on Pinterest