album-art

  • Af en toe krijgen we toch nog de vraag of we wel genoeg rekening houden met de zakelijke kant van ondernemen, omdat de term Feelgood Marketing soms iets anders doet vermoeden. We verzekeren je: wij zijn heel serieus over marketing en ondernemen :-) Maar wat betekent Feelgood Marketing dan wel? In deze aflevering leggen we[...]
Available now on:

Af en toe krijgen we toch nog de vraag of we wel genoeg rekening houden met de zakelijke kant van ondernemen, omdat de term Feelgood Marketing soms iets anders doet vermoeden. We verzekeren je: wij zijn heel serieus over marketing en ondernemen 🙂 Maar wat betekent Feelgood Marketing dan wel?

In deze aflevering leggen we het uit:

⭐ Feelgood Marketing gaat niet echt over emoties. Het gaat over maximaliseren van impact in je bedrijf vanuit een authentiek perspectief.

⭐ Als ondernemer is het belangrijk om een balans te vinden tussen het mensgerichte aspect en de zakelijke kant. Een down-to-earth benadering is essentieel.

⭐ Voel je goed over je marketingplan en zorg ervoor dat het past bij jouw identiteit en waarden. Marketing is noodzakelijk voor succes, maar alleen als je er volledig achter staat.

Benieuwd naar meer? Beluister de volledige aflevering en ontdek hoe je Feelgood Marketing kan toepassen om impact te realiseren en succesvol te ondernemen. Veel luisterplezier! 🎙️💫


Pin It on Pinterest

Share This