album-art

  • Deze week babbelen we met ons nieuwste teamlid, Kristien Smet! Kristien heeft jarenlange ervaring als marketing expert in sociale organisaties en zal vanaf nu samen met ons projecten begeleiden binnen deze sector. Dus wij kunnen niet wachten om haar aan jou voor te stellen! We hebben het over de complexiteit en de uitdagingen binnen sociale[...]
Available now on:

Deze week babbelen we met ons nieuwste teamlid, Kristien Smet! Kristien heeft jarenlange ervaring als marketing expert in sociale organisaties en zal vanaf nu samen met ons projecten begeleiden binnen deze sector. Dus wij kunnen niet wachten om haar aan jou voor te stellen!

We hebben het over de complexiteit en de uitdagingen binnen sociale en non-profit organisaties: het behouden en aantrekken van medewerkers, de vele veranderingen waar organisaties mee te maken krijgen, het wegvallen van subsidies, … En we maken ook de link met Feelgood marketing, de waarde van authenticiteit en de subtiele maar krachtige impact van eenvoudige marketinginspanningen.

Maak je zelf ook deel uit van een non-profit organisatie? Dan horen we heel graag van jou! Je kan onze bevraging invullen via deze link: https://forms.gle/11Xc7oqb5twkrxD97 . Op 11 januari delen we al onze inzichten en onze praktische tips tijdens een online inspiratiesessie.


Pin It on Pinterest

Share This