GENIET VAN PURE FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID, VRIJHEID EN VRIJE TIJD

WELKOM IN ESSENTIALS© ACADEMY!

 

Wil jij ondernemen met een hoge Feelgood Factor?

De Essentials© Academy is een 10-weken online programma voor Feelgood Ondernemers in spé.

Dat zijn ondernemers die méér willen: méér financiële onafhankelijkheid, méér vrijheid en méér vrije tijd, méér rust in hun hoofd. En die dit willen realiseren op de manier die volledig bij hen past (zonder te vergelijken en op te boksen tegen andere ondernemers of concurrenten).

Dit unieke programma werd ontwikkeld en wordt volledig begeleid door onszelf, Emilie en Valerie.

Je kan gedurende het hele programma gebruik maken van onze experten-tips en ervaring om ook van jouw bedrijf het succes te maken waar jij helemaal wild van wordt.

Wat kan Essentials© Academy voor jou betekenen?

Essentials© Academy helpt jou om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren, zodat je:

 • Trots kan zijn op wat je hebt bereikt
 • Je geen zorgen hoeft te maken over de stand van je rekening op het einde van de maand
 • Je nooit meer moet terugvallen op het loon van je partner of op je spaargeld
 • Volop kan genieten van je vrijheid als ondernemer zonder die constante onrust in je hoofd
 • Nooit nog die “kutjobs” moet aannemen om omzet te kunnen behalen
 • Alleen nog bezig moet zijn met de klanten en het werk dat je heel graag doet
 • Eindelijk die on-inspirerende, energievretende en saaie halftijds job vaarwel kan zeggen (en nooit meer moet solliciteren)
 • Die bescheiden vakantie, het weekendje weg, de handtas van je dromen, die coole chique schoenen… van jou worden zonder er 100 keer te moeten over nadenken of twijfelen
 • Je geen zorgen hoeft te maken over hoe in godsnaam je pensioen gaat overleven
 • Je kinderen alle kansen in de wereld in kan geven, op alle gebieden
 • Pure financiële onafhankelijkheid krijgt, ook als je er alleen voor staat of als je ziek zou worden (hope not!!)
 • Eindelijk meer vrije tijd hebt (Waarschuwing: Het zou kunnen dat je een hobby moet gaan zoeken)
 • De hele dag kan doen wat je wil, zonder je schuldig te voelen

Geniet vanaf nu en voor altijd van pure financiële onafhankelijkheid, vrijheid en vrije tijd

VOOR WIE IS ESSENTIALS© ACADEMY?

De Essentials© Academy is perfect voor jou als een of meerdere van onderstaande dingen op jouw situatie van toepassing zijn:

 • Je hebt enkele jaren ervaring als ondernemer en bent nu klaar om een versnelling hoger te schakelen
 • Je bent pas gestart met ondernemen, maar wil geen tijd verliezen en meteen een grote stap vooruit zetten met je bedrijf
 • Je omzet is er misschien wel, maar je wil meer of je omzet op een andere manier behalen
 • Je wil meer klanten bereiken binnen de doelgroep waar jij het allerliefste mee werkt
 • Je denkt er misschien aan om een team uit te bouwen, maar je zit nu nog in de vicieuze cirkel “eerst meer omzet of eerst meer mensen in mijn team om meer omzet te kunnen genereren”
 • Je wil meer processen automatiseren zodat je tijd wint om meer aan of in je bedrijf te kunnen werken
 • Je wil professionaliteit uitstralen, serieus genomen worden als bedrijf
 • Je bent bereid te investeren in je bedrijf om jouw doelen te bereiken

Stop met jezelf en je bedrijf te vergelijken met “concurrenten” en andere ondernemers rondom jou. Ga je eigen weg, doe wat bij jou past en behaal de doelen die voor jou belangrijk zijn.

OP HET EINDE VAN HET PROGRAMMA

 • Heb je persoonlijke doelen als ondernemer klaar en duidelijk voor ogen en weet je welke volgende stappen je moet zetten.
 • Heb je de missie en visie voor je bedrijf geformuleerd en weet je perfect waar je naartoe wil op korte en lange termijn, zodat je nooit meer beslissingen in het wilde weg moet nemen.
 • Weet je tot in het detail wie jouw ideale klanten zijn en weet je waar/hoe je ze kan bereiken, zodat je altijd de klanten aantrekt waar jij het allerliefst mee samenwerkt.
 • Is jouw aanbod en prijszetting helemaal, van A tot Z, uitgewerkt;
 • Zodat je kan doen waar jij het beste in bent en wat je het allerliefste doet, en waar je toch voldoende omzet mee behaalt.
 • Wordt het super makkelijk om je aanbod zichtbaar en bekend te maken op een professionele manier, zonder ouderwets te moeten “verkopen”.
 • Weet je op welke manier en via welke kanalen je het beste en doeltreffendst kan communiceren over jezelf, je bedrijf en je aanbod.
 • Weet je exact welke stappen en acties je best neemt om vooruit te geraken met je bedrijf, want je hebt een duidelijk doel voor ogen.
 • Weet je hoe je je website kan inzetten om je doelen te ondersteunen (zodat het geen “lege doos” blijft)
 • Weet je hoe je sociale media voor jou en je bedrijf laat werken. Gedaan met spaghetti tegen de muur gooien en dan zien of hij “plakt”.

WAARIN VERSCHILT ESSENTIALS© ACADEMY VAN ANDERE PROGRAMMA’S?

Wij geloven heel sterk dat je absoluut kan ondernemen op een succesvolle manier zonder dat je heel speciale dingen moet gaan doen of klanten moet ronselen op een manier die niet “authentiek” aanvoelt en waar je je echt niet goed bij voelt en die je gewoon helemaal niet wil.

Voor ons komt ondernemen recht uit het hart en kan het alleen maar werken als je het doet op de manier die 100% past bij wie jij bent en wat jij graag doet. Anders lukt het toch nooit en hou je het niet vol.

Het leven is te kort om dingen te doen die je helemaal niet wil.

Uitspraken als “Get Rich Quick” of “100.00 Euro omzet binnen x aantal maanden” zal je nooit uit onze mond horen. Jakkes! We worden er zelfs kotsmisselijk van, van dit soort onzin.

Wij houden jou geen mooi en idyllisch sprookjesbeeld voor van hoe en wat ondernemen is. Integendeel, we laten je zien hoe het écht is. Er bestaan geen toverformules voor en het is gewoon ook echt hard werken (maar wel slim werken en dus geen 15u per dag!).

No-nonsense, down-to-earth, het leven zoals het is met een goeie dosis humor en relativeren… dat is waar wij voor staan.

Dat betekent dat we jou begeleiden naar lange-termijn-succes, op een manier die wel echt werkt. Daar zijn we zelf, met Touch of Gold, het voorbeeld van.

Klik hier om meer te weten over ons en onze ervaring.

DIT IS WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

De 'out of the box' oplossingen waarmee jullie afkwamen: SIMPEL, gewoonweg GOED, degelijk, professioneel en werkbaar.

Dat ik echt vooruitgang heb geboekt in mijn visie en businessmodel en dit in evenwicht met mijn persoonlijk leven. Het totaalpakket: business-advies op maat, persoonlijk aangepast aan mijn situatie (hoe krijg ik dit alles in mijn leven ingepast), marketing, sales, branding en social media, en een eenvoudig actieplan. Zodat het hele plaatje klopt en goed voelt.

Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om met het essential traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing).

Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!

Veerle Deraedt

Via een collega consultant kwam ik voor een nieuwe website bij de dames van Touch Of Gold uit. Hun enthousiasme is bijzonder aanstekelijk en het klikte meteen.

Ik ging kort nadien aan de slag met hun Essentials traject, een bijzonder interessant traject waarbij ik voortdurend werd uitgedaagd om het beeld in mijn hoofd nog net iets scherper te zetten tot er een mooi en doordacht project op papier stond.

Het "huiswerk" en de periodieke opvolging werkten daarbij bijzonder goed.  Een echte aanrader voor startende of andere ondernemers die niet schuw zijn van een kritische, enthousiaste blik op hun project mét de nodige aanmoedigingen langsheen de weg !

Isabelle Scheurbeke

Ik ben echt onder de indruk hoe professioneel jullie te werk gaan want er bestaat ook veel onkunde in de wereld. En die mensen vragen even veel 😉

Mijn buikgevoel zei bij ontmoetingen met anderen steeds dat er iets niet goed was. Ben zo blij dat ik gewacht heb tot ik jullie ben tegen gekomen.

Wat een know-how zit er bij jullie zeg!

Bedankt om mij te begeleiden naar mijn dromen 👍👍👍
Top team!

Patricia Everix, Blissful Tris

Ik wou nog even laten weten dat ik volledig opgeladen naar huis ben terug gekeerd na onze meeting... na een week me voort te sleuren.

Mijn hoofd zat zo vol ideeën dat ik deze ochtend wakker werd en me voor het haardvuur gaan zetten ben om alles op te schrijven... voor de wekker afging... en ik moet jullie zeggen: Ik ben GEEN ochtendmens :-).

Mijn man zei deze ochtend: ik weet niet wat ze daar met u gedaan hebben gisterenavond maar het is voor herhaling vatbaar 🙂

Annelies Van Nuffel, Friendly with Dogs

Ik wou jullie even laten weten dat deze namiddag de site online gaat en dat dat niet zou gelukt zijn zonder jullie hulp. Een logo helemaal ‘naar m’n goesting’, prachtige foto’s die tonen wat ik graag doe en een webshop die helemaal werkt zoals ik het had gehoopt. (dixit mijn man: jaja, het is gewoon heel snel en duidelijk, meer wil een man niet, haha!)

Niet van mijn gewoonte zo een bedanking via mail te sturen (een écht pakketje komt nog jullie richting uit…) maar ik wou toch alvast ‘merci’ zeggen voor de leuke samenwerking. In een van de volgende blogs zet ik jullie nog wel ’s in de kijker, dat hebben jullie verdiend 🙂

Joke Opsomer, Folie Confetti

LAST VAN DREMPELVREES? LEES DIT!

Geen budget?

“Zever! Gezever!”

Het is te zeggen: het is natuurlijk net de bedoeling om naar die financiële onafhankelijkheid en vrijheid te gaan. Essentials© Academy wil net voorkomen dat je geld uitgeeft aan de foute dingen op basis van de verkeerde beslissingen, bijvoorbeeld door eerst geld te spenderen aan het maken van een logo of een website en dan pas aan het grotere geheel te denken.

Bedenk dat je de investering voor Essentials© Academy kan terugverdienen in een vingerknip. Serieus, als denkt dat niet het geval zou zijn dan moet je echt nu Essentials© Academy volgen!

Geen tijd?

Essentials© Academy kan je volgen wanneer en waar je wil!

Het programma is namelijk 99% online, dus jij kiest zelf vanuit welke inspirerende plek je het volgt en hoeveel tijd je er per dag/week/maand aan wil of kan werken.

We raden jou wél aan om met jezelf een commitment aan te gaan en voldoende tijd vrij te maken, zodat het niet op de lange baan wordt geschoven en zodat je resultaten kan boeken op korte termijn.

Niet persoonlijk genoeg?

Ondanks dat Essentials© Academy een online programma is, zijn we nooit ver weg. Je kan ons al jouw vragen stellen via de Facebook groep en in de live “Vraag & Antwoord”-sessies.

Bovendien is het onze bedoeling dat de deelnemers een echte community vormen, zodat jullie elkaar ook kunnen ondersteunen.

De twee extra live-dagen zorgen er ook voor dat jullie elkaar en ons persoonlijk leren kennen en dat dus de drempel om ons en elkaar te contacteren verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Online shit?

Misschien heb je het gevoel dat online gelijk staat aan onveilig, moeilijk, niet voor jou, te technisch en misschien ben je ook bang voor ruimtewezens in “outer cloud space”? Echt niet nodig!

Al onze systemen zijn super veilig en wij respecteren jouw privacy en dus jouw persoonlijke gegevens heel erg. Het programma is ook heel gebruiksvriendelijk en dus makkelijk te volgen. Het wijst zichzelf uit.

Moest je tot de 0,0001% behoren die er toch moeite mee heeft, mag je ons altijd om hulp vragen natuurlijk.

Te moeilijk?

Heb je het idee dat het programma inhoudelijk te moeilijk is of snap je niet helemaal alles wat hier beschreven staat? Dan dragen wij jou graag over de spreekwoordelijke drempel!

Contacteer ons voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch en beslis daarna of we een goeie match zijn. Als wij zelf aanvoelen dat het niet voor jou is, dan zullen we dat ook eerlijk tegen jou zeggen.

Ik ben er nog niet klaar voor, want ik moet eerst nog...

In onze oren klinkt het als heel bizar dat je eerst nog andere dingen moet doen voor je aan Essentials© Academy start. Het programma is namelijk de ultieme basis voor je bedrijf die alle puzzelstukken in elkaar doet vallen.

Mocht je toch twijfelen, contacteer ons dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch.

Dan bekijken we jouw specifieke situatie samen en beslis je daarna of het voor jou is of niet. We geven jou onze eerlijke en ongezouten mening. Daar kan je op rekenen.

Keuzestress: wie moet ik kiezen?

Ja, we begrijpen het!

Als je op zoek gaat naar hulp voor of met je bedrijf, word je overstelpt met berichten en advertenties van business coaches, internet goeroes, persoonlijke coaches, noem maar op! Dan is het moeilijk om het bos door de bomen te zien.

We vinden het super dat je wil werken aan je bedrijf en willen jou natuurlijk heel graag als deelnemer! Maar kijk goed rond en kies voor de coach die het beste bij jou past, zowel qua persoonlijkheid als inhoudelijk.

Mocht je toch twijfelen, contacteer ons dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch. Dan kijken we samen of we een goeie match zijn.

Garanties

Wij zijn natuurlijk helemaal overtuigd dat het programma fantastisch is en de klanten die jou voorgingen ook. Maar je hoeft ons niet op ons te woord te geloven.

Als je inschrijft en je bent na de eerste twee weken en na deelname aan de eerste live-dag nog altijd niet helemaal happy, dan geven wij jou je geld gewoon terug.

Je neemt met andere woorden geen enkel risico!

Ik blokkeer, want in mijn hoofd...

In je hoofd kan er vanalles zitten natuurlijk! Spijtig dat we geen helderzienden zijn en ook geen psychologen.

Het zou kunnen dat je als ondernemer nog niet klaar bent om volgende stappen zetten met je bedrijf omdat er allerlei saboterende stemmetjes jou tegenhouden.

Daar kunnen we op zich niet zo veel aan veranderen, maar we nodigen jou uit om je met een “open mind” te laten onderdompelen in een community van gelijkgestemde passionele ondernemers.

Sta open voor verandering en durf uit je comfortzone te komen. Blijven ronddraaien in dezelfde gedachtencirkels gaat je niet vooruit helpen.

Te uitgebreid?

Dat is gewoon niet waar. Als je er echt voor 200% voor wil gaan, dan horen alle onderdelen die aan bod komen bij elkaar en kan je niet een deel overslaan.

Ook al denk je nu dat je het al weet of al kent of dat het niet op jou van toepassing is.

HOE WERKT HET PRAKTISCH?

Essentials© Academy is een 10-weken online programma dat 3 keer per jaar start.

De eerstvolgende startdatum is 1 oktober 2018.

(De startdata van volgende edities zijn nog niet gekend)

De groep wordt telkens beperkt tot maximaal 15 deelnemers.

Je krijgt:

 • Toegang tot de online Academy met video-lessen
 • Een uitgebreid en praktisch handboek
 • Toegang tot een besloten Facebook groep waarin je onbeperkt vragen kan stellen en kan connecteren met andere deelnemers
 • Wekelijks extra nieuwe inhoud bovenop de video-lessen in de vorm van live webinars, podcasts, checklists, …
 • Live “Vraag & Antwoord” sessies via de Facebook-groep
 • 2 live ontmoetingsdagen met de groep

Essentials© Academy Abonnement

De grootste frustratie van veel ondernemers is dat ze geen klankbord hebben en alles altijd alleen moeten bedenken en beslissen. Daarom laten we jou na afloop van het programma niet in de steek!

Je kan voor altijd Academy-lid blijven met maandabonnement dat we jou aanbieden.

Je blijft daardoor de toegang behouden tot de online Academy én tot de besloten Facebook-groep met de wekelijkse nieuwe inhoud, live “Vraag & Antwoord” sessies én niet te vergeten je collega-ondernemers in de groep.

UPGRADE: Essentials© Academy Gold

Ben je op zoek naar meer individuele begeleiding in plaats van een groepsprogramma?

Dan is Essentials© Academy Gold misschien voor jou!

Je krijgt alles wat in het groepsprogramma zit inbegrepen, maar daar bovenop krijg je 4u individuele coaching (via Skype) en 2 individuele live workshops waarin we jou persoonlijk begeleiden naar jouw lange-termijn strategisch plan en succes.

Contacteer ons voor meer informatie over deze optie.

JOUW INVESTERING

De deelnameprijs voor Essentials© Academy bedraagt normaal gezien 1899 Euro excl. btw.Touch of Gold - Emilie Govaerts - Valerie Maes

Tijdelijk Lanceringsaanbod!

Wie inschrijft vóór 1 september 2018 voor het programma dat start op 1 oktober 2018, kan inschrijven voor 1499 Euro ipv 1899 Euro.

KMO-portefeuille

Indien jouw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie via KMO-portefeuille, kan je tot 40% van de deelnameprijs via KMO-portefeuille subsidiëren.

In dat geval betaal je zelf nog slechts 899,40 Euro excl. btw ipv 1499 Euro.

Meer informatie over KMO-Portefeuille vind je hier.

Garanties

Wij zijn natuurlijk helemaal overtuigd dat het programma fantastisch is en de klanten die jou voorgingen ook. Maar je hoeft ons niet op ons te woord te geloven.

Als je inschrijft en je bent na de eerste twee weken en na deelname aan de eerste live-dag nog altijd niet helemaal happy, dan geven wij jou je geld gewoon terug. Je neemt met andere woorden geen enkel risico!

Nog zoveel dagen voor het lanceringsaanbod vervalt

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

INSCHRIJVEN

Wil je graag deelnemen aan de Essentials© Academy ?

Schrijf je NU meteen in via het formulier!

Meer informatie nodig? Stuur ons een e-mail via info@touchofgold.be. We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Kan je om een of andere reden niet deelnemen aan de eerstvolgende editie? Laat het ons weten en we zetten jou op de wachtlijst. Zo weet jij als eerste wanneer je opnieuw kan inschrijven.

Stay Gold -xo-

Pin It on Pinterest