facebook

GENIET VAN PURE FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID, VRIJHEID EN VRIJE TIJD

WELKOM IN ESSENTIALS© ACADEMY!

Wil jij ondernemen met een hoge Feelgood Factor?

De Essentials© Academy is een online programma (met MEGA-veel persoonlijke begeleiding) voor Feelgood Ondernemers in spé.

Dat zijn ondernemers die méér willen: méér financiële onafhankelijkheid, méér vrijheid en méér vrije tijd, méér rust in hun hoofd. En die dit willen realiseren op de manier die volledig bij hen past (zonder te vergelijken en op te boksen tegen andere ondernemers of concurrenten).

Dit unieke programma werd ontwikkeld en wordt volledig begeleid door onszelf, Emilie en Valerie.

Je kan gedurende het hele programma gebruik maken van onze experten-tips en ervaring om ook van jouw bedrijf het succes te maken waar jij helemaal wild van wordt.

Zin in een babbel? Chat met ons! Pssst… rechts onderaan de pagina…

Wat kan Essentials© Academy voor jou betekenen?

Essentials© Academy helpt jou om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren, zodat je:

 • Trots kan zijn op wat je hebt bereikt
 • Je geen zorgen hoeft te maken over de stand van je rekening op het einde van de maand
 • Je nooit meer moet terugvallen op het loon van je partner of op je spaargeld
 • Volop kan genieten van je vrijheid als ondernemer zonder die constante onrust in je hoofd
 • Nooit nog die “kutjobs” moet aannemen om omzet te kunnen behalen
 • Alleen nog bezig moet zijn met de klanten en het werk dat je heel graag doet
 • Eindelijk die on-inspirerende, energievretende en saaie halftijds job vaarwel kan zeggen (en nooit meer moet solliciteren)
 • Die bescheiden vakantie, het weekendje weg, de handtas van je dromen, die coole chique schoenen… van jou worden zonder er 100 keer te moeten over nadenken of twijfelen
 • Je geen zorgen hoeft te maken over hoe in godsnaam je pensioen gaat overleven
 • Je kinderen alle kansen in de wereld in kan geven, op alle gebieden
 • Pure financiële onafhankelijkheid krijgt, ook als je er alleen voor staat of als je ziek zou worden (hope not!!)
 • Eindelijk meer vrije tijd hebt (Waarschuwing: Het zou kunnen dat je een hobby moet gaan zoeken)
 • De hele dag kan doen wat je wil, zonder je schuldig te voelen

Geniet vanaf nu en voor altijd van pure financiële onafhankelijkheid, vrijheid en vrije tijd

VOOR WIE IS ESSENTIALS© ACADEMY?

De Essentials© Academy is perfect voor jou als een of meerdere van onderstaande dingen op jouw situatie van toepassing zijn:

 • Je hebt enkele jaren ervaring als ondernemer en bent nu klaar om een versnelling hoger te schakelen
 • Je bent pas gestart met ondernemen, maar wil geen tijd verliezen en meteen een grote stap vooruit zetten met je bedrijf
 • Je bent ooit gestart als zelfstandige in bijberoep en je wil nu je activiteit verder professioneel uitwerken
 • Je omzet is er misschien wel, maar je wil meer of je omzet op een andere manier behalen
 • Je wil meer klanten bereiken binnen de doelgroep waar jij het allerliefste mee werkt
 • Je denkt er misschien aan om een team uit te bouwen, maar je zit nu nog in de vicieuze cirkel “eerst meer omzet of eerst meer mensen in mijn team om meer omzet te kunnen genereren”
 • Je wil meer processen automatiseren zodat je tijd wint om meer aan of in je bedrijf te kunnen werken
 • Je wil professionaliteit uitstralen, serieus genomen worden als bedrijf
 • Je bent bereid te investeren in je bedrijf om jouw doelen te bereiken

Stop met jezelf en je bedrijf te vergelijken met “concurrenten” en andere ondernemers rondom jou. Ga je eigen weg, doe wat bij jou past en behaal de doelen die voor jou belangrijk zijn.

Zin in een babbel? Chat met ons! Pssst… rechts onderaan de pagina…

OP HET EINDE VAN HET PROGRAMMA

 • Heb je persoonlijke doelen als ondernemer klaar en duidelijk voor ogen en weet je welke volgende stappen je moet zetten.
 • Heb je de missie en visie voor je bedrijf geformuleerd en weet je perfect waar je naartoe wil op korte en lange termijn, zodat je nooit meer beslissingen in het wilde weg moet nemen.
 • Weet je tot in het detail wie jouw ideale klanten zijn en weet je waar/hoe je ze kan bereiken, zodat je altijd de klanten aantrekt waar jij het allerliefst mee samenwerkt.
 • Is jouw aanbod en prijszetting helemaal, van A tot Z, uitgewerkt;
 • Zodat je kan doen waar jij het beste in bent en wat je het allerliefste doet, en waar je toch voldoende omzet mee behaalt.
 • Wordt het super makkelijk om je aanbod zichtbaar en bekend te maken op een professionele manier, zonder ouderwets te moeten “verkopen”.
 • Weet je op welke manier en via welke kanalen je het beste en doeltreffendst kan communiceren over jezelf, je bedrijf en je aanbod.
 • Weet je exact welke stappen en acties je best neemt om vooruit te geraken met je bedrijf, want je hebt een duidelijk doel voor ogen.
 • Weet je hoe je je website kan inzetten om je doelen te ondersteunen (zodat het geen “lege doos” blijft)
 • Weet je hoe je sociale media voor jou en je bedrijf laat werken. Gedaan met spaghetti tegen de muur gooien en dan zien of hij “plakt”.

WAARIN VERSCHILT ESSENTIALS© ACADEMY VAN ANDERE PROGRAMMA’S?

Wij geloven heel sterk dat je absoluut kan ondernemen op een succesvolle manier zonder dat je heel speciale dingen moet gaan doen of klanten moet ronselen op een manier die niet “authentiek” aanvoelt en waar je je echt niet goed bij voelt en die je gewoon helemaal niet wil.

Voor ons komt ondernemen recht uit het hart en kan het alleen maar werken als je het doet op de manier die 100% past bij wie jij bent en wat jij graag doet. Anders lukt het toch nooit en hou je het niet vol.

Het leven is te kort om dingen te doen die je helemaal niet wil.

Uitspraken als “Get Rich Quick” of “100.00 Euro omzet binnen x aantal maanden” zal je nooit uit onze mond horen. Jakkes! We worden er zelfs kotsmisselijk van, van dit soort onzin.

Wij houden jou geen mooi en idyllisch sprookjesbeeld voor van hoe en wat ondernemen is. Integendeel, we laten je zien hoe het écht is. Er bestaan geen toverformules voor en het is gewoon ook echt hard werken (maar wel slim werken en dus geen 15u per dag!).

No-nonsense, down-to-earth, het leven zoals het is met een goeie dosis humor en relativeren… dat is waar wij voor staan.

Dat betekent dat we jou begeleiden naar lange-termijn-succes, op een manier die wel echt werkt. Daar zijn we zelf, met Touch of Gold, het voorbeeld van.

Klik hier om meer te weten over ons en onze ervaring.

Zin in een babbel? Chat met ons! Pssst… rechts onderaan de pagina…

DIT IS WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

 Ik begeleid als diëtist voornamelijk vrouwen, die de strijd met hun voeding beu zijn, en tracht ze door inzicht en praktische tips te krijgen naar een betere gezondheid wat hun meestal ook meer zelfvertrouwen oplevert.

Maar, zelfs na zoveel jaar kreeg ik mijn ideale klant niet duidelijk en kwam ik voor een verandering in mijn praktijk niet echt in 'actie'.

Dat was frustrerend....veel willen en precies niet kunnen.

Ik kende Emilie en Valerie al, ik heb nog sessies bij hen gevolgd. Na het lezen van de aankondiging van Essentials Academy op de website besloot ik in te schrijven.

Door 'gedwongen' stappen te moeten zetten en na te denken over mijn bedrijf ben ik tot een beter inzicht gekomen en is het me duidelijk geworden in welke richting ik mijn praktijk verder wil uitwerken.

Ik voel me opgelucht! Nu moet ik het alleen nog verder in de praktijk uitwerken.

Essentials Academy is een tool om het beste uit jezelf te kunnen halen als je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken.

Mieke Mommen, Diëtistenpraktijk Mommen

Ik bied gezinnen ondersteuning bij de opvoeding van jonge kinderen.

Voor ik Essentials Academy ben gaan volgen wist ik niet hoe je een goede zaak opstart met een degelijk aanbod en hoe je dat omzet in een praktijk met voldoende omzet en klanten. Ik had veel losse ideeën, maar wist niet waar te beginnen... beetje frustrerend!

Essentials Academy heeft mij geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik wil doen en van daaruit een aanbod uit te werken.

Je kan het programma in je eigen tempo volgen en je wordt bijgestaan door 2 ervaren sparring partners. Ze confronteren je met jezelf, halen je uit je comfortzone om je zo naar een hoger level te brengen.

De begeleiding via chat en de "live" momenten vormden een goede afwisseling. Het contact met andere (startende) ondernemers is interessant om ideeën af te toetsen en te netwerken.

Ik heb nu een zicht op wat ik wil doen en de manier waarop. Uiteraard schaaf ik nog regelmatig bij om alles op zijn plaats te brengen. Waar het voordien één grote puzzel was met losse stukjes, vallen deze nu stilaan op zijn plaats en heb ik ook zicht op een aantal zaken waar ik nog aan wil werken. Het geeft mij een rustiger gemoed.

Essentials Academy is een programma dat - voor mij althans - de moeite waard is om te volgen. De kennis en ervaring van Emilie en Valerie gaven mij veel stof tot nadenken en zorgden ervoor dat ik meer inzicht kreeg in mijn ideale klant, aanbod en strategie.

De begeleiding is voor mij - als onervaren ondernemer - zeer belangrijk. Het online gedeelte gaf mij de kans om alles op mijn tempo te doen dat dikwijls trager was dan het programma. Toch kon is steeds met mijn vragen bij hen terecht - zelfs nu nog. Dank je wel dames voor de ondersteuning en begeleiding!

Kathleen Coppieters

Intekenen voor Essentials Academy van Touch of Gold?
Ik twijfelde...

 

Zo’n traject kost geld en tijd. Dat is een hele investering. En moet ik niet eerst zus… of moet ik niet eerst zo…

Toch schreef ik me in.
Omdat ik voelde dat het anders moest.
Omdat ik niet wist waar eerst beginnen.
Omdat ik nood had aan een klankbord.
Omdat ik mijn ideeën wilde aftoetsen.
Omdat ik hou van een no-nonsense & feelgood-aanpak.

Dus voila, ik ging ervoor. Alles binnenstebuiten keren. Onder de loep nemen. In vraag stellen. Geruggesteund en uitgedaagd door Emilie & Valerie en hun perfecte combinatie van professionalisme en werkplezier.

Het leverde nieuwe inzichten op. Aha-erlebnissen. Het joeg me terug naar het begin om te schrappen en nog eens te schrappen en te herwerken. En daarna: vooruitgang.

Of ik klaar ben? Nog niet, maar de koers is gezet en straks zit de wind in de zeilen.

Essentials Academy was voor mij een investering die zichzelf al terugbetaalde, want door de nieuwe aanpak kwam er budget vrij. Sja, soms moet je gewoon stoppen met twijfelen en genieten van een vroegboekkorting. 🙂

Ladies, bedankt!

Barbara De Cuyper

De 'out of the box' oplossingen waarmee jullie afkwamen: SIMPEL, gewoonweg GOED, degelijk, professioneel en werkbaar.

Dat ik echt vooruitgang heb geboekt in mijn visie en businessmodel en dit in evenwicht met mijn persoonlijk leven. Het totaalpakket: business-advies op maat, persoonlijk aangepast aan mijn situatie (hoe krijg ik dit alles in mijn leven ingepast), marketing, sales, branding en social media, en een eenvoudig actieplan. Zodat het hele plaatje klopt en goed voelt.

Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om met het essential traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing).

Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!

Veerle Deraedt

Via een collega consultant kwam ik voor een nieuwe website bij de dames van Touch Of Gold uit. Hun enthousiasme is bijzonder aanstekelijk en het klikte meteen.

Ik ging kort nadien aan de slag met hun Essentials traject, een bijzonder interessant traject waarbij ik voortdurend werd uitgedaagd om het beeld in mijn hoofd nog net iets scherper te zetten tot er een mooi en doordacht project op papier stond.

Het "huiswerk" en de periodieke opvolging werkten daarbij bijzonder goed.  Een echte aanrader voor startende of andere ondernemers die niet schuw zijn van een kritische, enthousiaste blik op hun project mét de nodige aanmoedigingen langsheen de weg !

Isabelle Schuerbeke

Ik ben echt onder de indruk hoe professioneel jullie te werk gaan want er bestaat ook veel onkunde in de wereld. En die mensen vragen even veel 😉

Mijn buikgevoel zei bij ontmoetingen met anderen steeds dat er iets niet goed was. Ben zo blij dat ik gewacht heb tot ik jullie ben tegen gekomen.

Wat een know-how zit er bij jullie zeg!

Bedankt om mij te begeleiden naar mijn dromen 👍👍👍
Top team!

Patricia Everix, Blissful Tris

Ik wou nog even laten weten dat ik volledig opgeladen naar huis ben terug gekeerd na onze meeting... na een week me voort te sleuren.

Mijn hoofd zat zo vol ideeën dat ik deze ochtend wakker werd en me voor het haardvuur gaan zetten ben om alles op te schrijven... voor de wekker afging... en ik moet jullie zeggen: Ik ben GEEN ochtendmens :-).

Mijn man zei deze ochtend: ik weet niet wat ze daar met u gedaan hebben gisterenavond maar het is voor herhaling vatbaar 🙂

Annelies Van Nuffel, Friendly with Dogs

Ik wou jullie even laten weten dat deze namiddag de site online gaat en dat dat niet zou gelukt zijn zonder jullie hulp. Een logo helemaal ‘naar m’n goesting’, prachtige foto’s die tonen wat ik graag doe en een webshop die helemaal werkt zoals ik het had gehoopt. (dixit mijn man: jaja, het is gewoon heel snel en duidelijk, meer wil een man niet, haha!)

Niet van mijn gewoonte zo een bedanking via mail te sturen (een écht pakketje komt nog jullie richting uit…) maar ik wou toch alvast ‘merci’ zeggen voor de leuke samenwerking. In een van de volgende blogs zet ik jullie nog wel ’s in de kijker, dat hebben jullie verdiend 🙂

Joke Opsomer, Folie Confetti

LAST VAN DREMPELVREES? LEES DIT!

Geen budget?

“Zever! Gezever!”

Het is te zeggen: het is natuurlijk net de bedoeling om naar die financiële onafhankelijkheid en vrijheid te gaan. Essentials© Academy wil net voorkomen dat je geld uitgeeft aan de foute dingen op basis van de verkeerde beslissingen, bijvoorbeeld door eerst geld te spenderen aan het maken van een logo of een website en dan pas aan het grotere geheel te denken.

Bedenk dat je de investering voor Essentials© Academy kan terugverdienen in een vingerknip. Serieus, als denkt dat niet het geval zou zijn dan moet je echt nu Essentials© Academy volgen!

Kan dit wel voor mijn bedrijf?

Absoluut! Onze klanten zitten in allerlei verschillende branches: coaching, webshop, yoga, kleding, stijl, schrijven, paramedisch, vrije beroepen, boekhouders, corporate (business-to-business),…

Zij verkopen diensten, producten, online programma’s, 1-op-1 sessies met klanten, ….

Wat je leert in de Academy is van toepassing op elke business dus. Wij kunnen geen enkele reden bedenken waarom het niet voor jou zou lukken.

Heb ik dit wel nodig?

De meest gestelde vraag, van de “kleine” zelfstandigen!

De vraag stellen, is ze beantwoorden natuurlijk. Want ja, je hebt dat echt nodig. ‘t Is te zeggen, je kan er ook voor kiezen om gewoon lukraak vanalles te blijven proberen en dan te wachten… en te wachten… en te wachten… tot er wel eens iets blijft “plakken”.

Dat is ook wat de meeste “kleine zelfstandigen” doen. En dat is ook de reden waarom ze het soms, na veel uitproberen, wachten en mislukken, gewoon opgeven. Zogezegd omdat het voor hen allemaal niet werkt.

Maar de waarheid is dat als het niet werkt, je het gewoon niet goed doet. 

Voilà, ‘t is gezegd. 

We weten het, het is hard, maar wij houden niet zo van de zachte aanpak zoals je intussen van ons wel al weet. Wij verkiezen om de koe bij de horens te vatten en duidelijk en eerlijk te zijn tegen jou.

Geen tijd?

Essentials© Academy kan je volgen wanneer en waar je wil!

Het programma is namelijk 99% online, dus jij kiest zelf vanuit welke inspirerende plek je het volgt en hoeveel tijd je er per dag/week/maand aan wil of kan werken. Je krijgt ook levenslang toegang tot het programma en de Facebook-groep.

We raden jou wél aan om met jezelf een commitment aan te gaan en voldoende tijd vrij te maken, zodat het niet op de lange baan wordt geschoven en zodat je resultaten kan boeken op korte termijn.

Niet persoonlijk genoeg?

Ondanks dat Essentials© Academy een online programma is, zijn we nooit ver weg. Je kan ons al jouw vragen stellen via de Facebook groep, in de live “Vraag & Antwoord”-sessies én via Facebook Messenger. Je krijgt zoveel individuele begeleiding dat het er bijna over is dus 🙂

Elke maand organiseren we ook nog eens een “Open-Bureau-Dag“, bij ons op kantoor. Je mag er in een klein groepje komen werken, in een gezellig sfeertje, met ons aan jouw zijde.

Bovendien is het onze bedoeling dat de deelnemers een echte community vormen, zodat jullie elkaar ook kunnen ondersteunen.

Online shit?

Misschien heb je het gevoel dat online gelijk staat aan onveilig, moeilijk, niet voor jou, te technisch en misschien ben je ook bang voor ruimtewezens in “outer cloud space”? Echt niet nodig!

Al onze systemen zijn super veilig en wij respecteren jouw privacy en dus jouw persoonlijke gegevens heel erg. Het programma is ook heel gebruiksvriendelijk en dus makkelijk te volgen. Het wijst zichzelf uit.

Moest je tot de 0,0001% behoren die er toch moeite mee heeft, mag je ons altijd om hulp vragen natuurlijk.

Te moeilijk?

Heb je het idee dat het programma inhoudelijk te moeilijk is of snap je niet helemaal alles wat hier beschreven staat? Dan dragen wij jou graag over de spreekwoordelijke drempel!

Contacteer ons voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch en beslis daarna of we een goeie match zijn. Als wij zelf aanvoelen dat het niet voor jou is, dan zullen we dat ook eerlijk tegen jou zeggen.

Ik ben er nog niet klaar voor, want ik moet eerst nog...

In onze oren klinkt het als heel bizar dat je eerst nog andere dingen moet doen voor je aan Essentials© Academy start. Het programma is namelijk de ultieme basis voor je bedrijf die alle puzzelstukken in elkaar doet vallen.

Mocht je toch twijfelen, contacteer ons dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch.

Dan bekijken we jouw specifieke situatie samen en beslis je daarna of het voor jou is of niet. We geven jou onze eerlijke en ongezouten mening. Daar kan je op rekenen.

Keuzestress: wie moet ik kiezen?

Ja, we begrijpen het!

Als je op zoek gaat naar hulp voor of met je bedrijf, word je overstelpt met berichten en advertenties van business coaches, internet goeroes, persoonlijke coaches, noem maar op! Dan is het moeilijk om het bos door de bomen te zien.

We vinden het super dat je wil werken aan je bedrijf en willen jou natuurlijk heel graag als deelnemer! Maar kijk goed rond en kies voor de coach die het beste bij jou past, zowel qua persoonlijkheid als inhoudelijk.

Mocht je toch twijfelen, contacteer ons dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch. Dan kijken we samen of we een goeie match zijn.

Garanties

Wij zijn natuurlijk helemaal overtuigd dat het programma fantastisch is en de klanten die jou voorgingen ook. Maar je hoeft ons niet op ons te woord te geloven.

Als je inschrijft en je bent na de eerste twee weken nog altijd niet helemaal happy, dan geven wij jou je geld gewoon terug.

Je neemt met andere woorden geen enkel risico!

Ik blokkeer, want in mijn hoofd...

In je hoofd kan er vanalles zitten natuurlijk! Spijtig dat we geen helderzienden zijn en ook geen psychologen.

Het zou kunnen dat je als ondernemer nog niet klaar bent om volgende stappen zetten met je bedrijf omdat er allerlei saboterende stemmetjes jou tegenhouden.

Daar kunnen we op zich niet zo veel aan veranderen, maar we nodigen jou uit om je met een “open mind” te laten onderdompelen in een community van gelijkgestemde passionele ondernemers.

Sta open voor verandering en durf uit je comfortzone te komen. Blijven ronddraaien in dezelfde gedachtencirkels gaat je niet vooruit helpen.

Te uitgebreid?

Dat is gewoon niet waar. Als je er echt voor 200% voor wil gaan, dan horen alle onderdelen die aan bod komen bij elkaar en kan je niet een deel overslaan.

Ook al denk je nu dat je het al weet of al kent of dat het niet op jou van toepassing is.

HOE WERKT HET PRAKTISCH?

Essentials© Academy is een online programma met MEGAVEEL persoonlijke begeleiding, waarin we jou ondersteunen bij het concreet uittekenen van jouw plan, jouw strategie voor je bedrijf, op weg naar financiële onafhankelijkheid, vrijheid en vrije tijd.

Het is een praktisch, concreet én haalbaar programma voor ALLE ondernemers die NU vooruit willen en een ander leven en een ander bedrijf willen.

Dit zijn jouw opties:

(Ter info – Contacteer ons indien je gebruik wil maken van betaling in termijnen!)

Zin in een babbel? Chat met ons! Pssst… rechts onderaan de pagina…

Essentials© Academy – Next Level

Essentials© is je eerste en allerbelangrijkste stap op weg naar jouw leven als Feelgood Ondernemer.

Wil je daarna nog verder gaan met praktische ondersteuning bij het omzetten van al je plannen in tools, systemen en strategieën? Cool!

Misschien zijn deze Feelgood Trainingen iets voor jou:

Het ultieme sociale media plan

Lanceren & Verkopen, Next Level

KMO-Portefeuille en Garanties

KMO-portefeuille

Indien jouw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie via KMO-portefeuille, kan je tot 40% van de deelnameprijs via KMO-portefeuille subsidiëren.

Meer informatie over KMO-Portefeuille vind je hier.

Garanties

Wij zijn natuurlijk helemaal overtuigd dat het programma fantastisch is en de klanten die jou voorgingen ook. Maar je hoeft ons niet op ons te woord te geloven.

Als je inschrijft en je bent na de eerste twee weken nog altijd niet helemaal happy, dan geven wij jou je geld gewoon terug. Je neemt met andere woorden geen enkel risico!

INSCHRIJVEN

Wil je graag deelnemen aan de Essentials© Academy ?

Schrijf je NU meteen in de webshop! Indien je gebruik maakt van KMO-Portefeuille subsidie, hoef je nu meteen niks te betalen in de webshop (instructies voor betaling volgen later via e-mail).

Meer informatie nodig? Stuur ons een e-mail via info@touchofgold.be. We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Stay Gold -xo-

Zin in een babbel? Chat met ons! Pssst… rechts onderaan de pagina…

Essentials© Academy

Klik op de knop hieronder. Je wordt doorgestuurd naar onze Klantenzone waar je je inschrijving kan vervolledigen.

Essentials© Academy - Gold

Klik op de knop hieronder. Je wordt doorgestuurd naar onze Klantenzone waar je je inschrijving kan vervolledigen.

Pin It on Pinterest