ZET JE BEDRIJF NOG MEER IN DE KIJKER

MET ONZE TIPS & TRICKS

Ochtendrituelen

Ochtendrituelen en rust Ochtendrituelen, wat klinkt het geweldig goed. Een mens zou er voor minder van beginnen dromen. Rust, stilte, een ontbijt met vers fruit, een overheerlijke tas koffie om van te nippen, het ideale zonnetje om te gaan joggen etc… We kunnen er ons...

Lees meer

Weekmenu

Ik heb het er al eens over gehad, over mijn kook gewoontes en het plannen van menu's om op weekdagen tijd te besparen. Geen stress over de 'wat eten we vandaag?' vraag. Jullie reacties waren overweldigend, en dus heb ik beloofd om eens op een rijtje te zetten hoe ik...

Lees meer

Soms is het me gewoon allemaal TEVEEL…

Het overkomt me niet zo heel erg vaak, gelukkig. Maar er zijn van die dagen dat ik mijn spreekwoordelijke kap aan de haak wil hangen, zo snel en zo bruut mogelijk. Dagen waarop het gewoon allemaal moeilijker gaat en lastiger is. Dagen waarop (in mijn hoofd toch al...

Lees meer

Rise and shine

The habits Succesvolle mensen worden bestudeerd, onderzocht en vergeleken. Want succesvol zijn, dat willen we allemaal wel. Blijkbaar hebben ‘de’ succesvolle mensen een aantal gemeenschappelijke delers. Een van de gemeenschappelijke delers zijn hun gewoontes. En die...

Lees meer

VOLG TOUCH OF GOLD

Pin It on Pinterest