Help! Hoe zet ik mijn dienst in de markt?

door | 7 maart 2023 | Ondernemen, Online Marketing, Podcast

hoe zet ik mijn dienst in de markt?

In strategische oefeningen met onze klanten balanceren we nog al eens op een slappe koord als het gaat over hoe je een dienst in de markt gezet krijgt. Want marketing dat betekent niet dat je iets gaat “pushen” of mensen moet gaan overtuigen dat ze iets nodig hebben wat eigenlijk niet zo is. Maar hoe moet het dan wél? Dat grote marketing-geheim doen we in deze aflevering uit de doeken!

🎙️Luister je mee? Je kan luisteren via deze link: https://anchor.fm/touchofgold/episodes/Ep-41-Help–Hoe-zet-ik-mijn-dienst-in-de-markt-e20067e of abonneer je op onze podcast “De Magie van de Feelgood Ondernemer” op Apple Podcasts of Spotify.

Tot volgende week!

Stay Gold -xo-
Emilie & Valerie

✨Clubweetje: De Sweetspot in de Feelgood Ondernemers Club van deze maand gaat over de do’s and don’ts van Artifial Intelligence voor jou als ondernemer! Is het een hype of kan/moet je er iets mee? We doen het voor jou uit te doeken en vertellen je waar je alle beste tools terugvindt.

Nog geen lid van de Club? Schrijf je in voor de eerste maand voor het zot lage bedrag van 35 Euro via: https://www.touchofgold.be/feelgood-ondernemers-club/

Pin It on Pinterest

Share This