Emilie & Valerie - Touch of Gold

Business Consultancy

Feel. Grow. Infuse Gold.

Leave it to the experts

Let’s do it!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Een infusie van succes voor je bedrijf

Als drukbezette ondernemer wil je maar één ding: dat je bedrijf goed draait en dat jij je kan bezig houden met wat je passioneert. Die passie, daar heb je geen hulp bij nodig. Het bijna automatisch en zorgeloos draaien van je bedrijf: that’s where we come in!

Laat ons binnen in je ondernemershoofd en in je bedrijf. Vertel ons wat je dromen, je visie en je wildste ideeën zijn. Wij creëren voor jou een uniek concept, van a tot z, waarmee je ze kan waarmaken.

Het resultaat is een straffe infusie van succes voor je bedrijf. Het enige wat jij moet doen is met de pluimen gaan lopen en ervan genieten. 

Benieuwd? Read on!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Wat kan Business Consultancy voor jouw bedrijf betekenen?

01

Business Consultancy is géén coaching. We staan niet gewoon aan de zijlijn om je aan te moedigen. Het is net het omgekeerde: wij doen alles voor jou met jou aan het stuur en aan de pedalen.

02

Je weet perfect waar je naartoe wil, maar je vind het aartsmoeilijk om er structuur in te krijgen en er een uitvoerbaar plan van te maken? Say no more! Wij staan te popelen om dit voor jou aan te pakken. Gewoon doorgeven, onze magic toelaten en relaxen!

03

Wij kijken naar je bedrijf vanuit een andere, niet zo evidente hoek en zien de opportuniteiten die je zelf nooit had ontdekt. Zo ontstaat er magie!

04

We duiken helemaal mee in jouw bedrijf, jouw visie en jouw verhaal. De concepten die we bedenken, zullen je bedrijf alleen maar versterken omdat ze perfect in de puzzel passen. We duwen je nooit in een richting die niet bij jou past (al blijven we ook niet persé binnen je comfortzone).

05

We zetten voor jou alle puntjes op de i en verbinden ze op een logische, fijne manier met elkaar. Zo creëren we een mooi, samenhangend geheel waar jij energie van krijgt.

06

We brengen helderheid, eenvoud en structuur: in jouw missie, je aanbod, je prijszetting, …

07

We keren eerst terug naar de essentie van je bedrijf en maken een volledig en uitgebreid strategisch plan dat perfect past bij jouw visie op ondernemen.

08

En het blijft niet bij zomaar wat ideeën en plannen: We bezorgen jou een concreet en praktisch actieplan hebt, dat meteen uitvoerbaar is. You’re unstoppable!

Emilie & Valerie - Touch of Gold

Tell me how, what, when & where!

Wat krijg je?

01

Jouw bedrijf = onze passie

Gedurende onze samenwerking wordt jouw bedrijf 100% onze passie. Dat betekent dat we heel intensief met jou aan de slag gaan om ons onder te dompelen in jouw wereld, jouw visie, jouw ideeën en dromen.

Wederzijds vertrouwen is dus van groot belang. Alleen zo kunnen we je een succes-garantie beloven. 

Trust us, we know what we’re doing!

 

02

The best of both worlds

Business Consultancy, de Touch of Gold way, is uniek in de markt voor KMO’s (en vaak onbetaalbaar). Dat vinden wij heel gek, want waarom zou jij hier geen toegang toe mogen hebben?

Wij zorgen dan ook voor de perfecte mix tussen consultancy “pur sang” en samenwerking met jou als ondernemer. Omdat we jouw inbreng super belangrijk vinden. Meer zelfs, voor ons is dat het uitgangspunt, de basis waarop we verder werken.

Tijdens onze samenwerking zullen we dus regelmatig tussentijdse overlegmomenten inplannen om ervoor te zorgen dat we op dezelfde golflengte zitten.

En psst… we vinden het ook heel fijn om je enthousiasme te zien groeien bij elke stap in het proces.

03

Van businessplan naar actieplan!

We stoppen niet bij het volledig uittekenen van je businessplan, want dat zou half werk zijn.

We zetten het ook om in een uitgebreid gepersonaliseerd actieplan om je nieuwe strategie in de praktijk om te zetten (in je branding, website, tools, automatisering, communicatiestrategie, …).

Hello, Feelgood ondernemer!

We kijken er zo naar uit jou te begeleiden.

Emilie + Valerie = Touch of Gold

“Gouden madammen”, “mijn Golden Ladies”, “de madammen”, … Door de jaren heen kregen we heel wat bijnamen van onze klanten en we dragen ze met trots.

Een bijnaam moet je verdienen 🙂 Wij danken hem aan onze persoonlijke connectie met onze klanten. We kennen hun verhaal vanbinnen en vanbuiten en gaan samen voor de optimale aanpak. Soms streng, altijd rechtvaardig en met de nodige humor.

Wil je nog meer over ons weten? Klik hier.

Veelgestelde vragen

niet gebruiken
Ik heb al business coaching gevolgd in het verleden. Is dit wel voor mij?

Wat we doen is géén business coaching waarbij we aan de zijlijn staan om aan te moedigen. 

We nemen een diepe duik in je bedrijf en kijken vanuit onze expertise en ervaring naar wat er al is en goed loopt en naar alle opportuniteiten die voor het rapen liggen.

Van daaruit creëren we een businessplan, van a tot z, waarin alle succeselementen worden vastgelegd:

  • Een uniek concept
  • Je aanbod en prijszetting
  • Je verkoopstrategie
  • De basis voor al je marketing
  • … en nog veel meer

We gaan dus veel verder dan coaching en wat je wellicht ooit zelf zou kunnen bedenken. Dat is helemaal ons ding!

Hoe lang duurt deze samenwerking?

Een volledig businessplan creëren, dat doen we niet in een paar dagen, want we gaan absoluut niet over één dag ijs.

Bovendien vinden wij het erg belangrijk om tussentijds met jou te overleggen, zodat we 100% op dezelfde golftlengte zitten en we geen weg in slaan die totaal niet bij je past.

Reken op een doorlooptijd van 3 à 4 maanden om je volledige plan af te werken. Wil je daarna nog ondersteuning bij de praktische uitwerking van je actieplan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

niet gebruiken
In welke fase van ondernemen moet ik zijn om met jullie samen te werken?

Business Consultancy is voor ondernemers die hun bedrijf willen transformeren, een nieuwe richting willen geven, helderheid en structuur willen brengen, willen groeien naar de next level…. en vooral: voor wie niet wil wachten en 100 keer uitproberen, maar onmiddellijk de korste weg naar succes wil nemen.

Onze klanten zijn daarom ondernemers die al even met de voeten in de ondernemerswereld staan en goed weten wat ze wel en niet meer willen, maar die het moeilijk vinden om dit zelf om te zetten in een helder plan. Ze willen liefst iemand die het voor hen doet, zonder veel gedoe. Just give it to me, is hun motto.

Twijfel je of het voor jou is? Boek een gratis Ontdekkingsgesprek. We luisteren graag naar jouw verhaal.

In welke branche moet ik actief zijn om het hier het meeste uit te halen?

Van ons moet je helemaal niks 🙂 Maar heel eerlijk, wij zijn op ons best als we strategieën mogen bedenken voor dienstenbedrijven.

Ben je actief als coach, in de (para)medische sector, fitness, beweging of lifestyle, of geef je bedrijfsadvies? Dan zit je hier helemaal goed!

Verkoop je fysieke producten? Contacteer ons dan eerst even om af te toetsen of wij een goeie match voor jou zijn.

Ready, set, GO!

Klaar om erin te vliegen? Boek een gratis Ontdekkingsgesprek in onze agenda, zodat we kunnen evalueren of we een goeie match zijn voor elkaar. Daarna beslis je zelf of je met ons verder wil, zonder enige verplichting.

Pin It on Pinterest