Emilie & Valerie - Touch of Gold

Business Essentials

Reset. Flow. Feel the magic.

Reset. Flow. Feel the magic.

Take a step back.

Boost je Feelgood factor

Als ondernemer ben je het hele jaar bezig met “doen” om je bedrijf draaiende te houden: klantenafspraken volgen elkaar op, je aanbod breidt (soms organisch) uit, je groeit… Je gaat maar door en door en loopt jezelf voorbij, omdat je geen tijd hebt om stil te staan.

Je vergeet af en toe uit te zoomen en het grotere geheel te bekijken, waardoor je de essentie van je bedrijf uit het oog verliest. Jouw doelen zijn daardoor niet meer zo helder of “to the point”.

Je resultaten zijn “ok”, maar je weet dat er meer in zit… als je maar wat meer tijd had om je creatieve ideeën uit te werken.

Dit is hét moment om even intens aandacht te geven aan jouw bedrijf, noem het een “reset” waarbij je stilstaat bij wat echt belangrijk is. Je gaat herbronnen, creëert rust en structuur in je hoofd en je bedrijf, verbindt alles terug als één geheel en ontdekt terug jouw magie als ondernemer vanuit een holistisch perspectief.

Wat doet Business Essentials voor jou?

01

Je gaat bewust vertragen en neemt tijd om te herbronnen en met een frisse blik naar je bedrijf te kijken, zodat je nieuwe kansen ontdekt.

02

Je gaat op zoek naar jouw magie en visie als Feelgood Ondernemer: wat vind jij echt belangrijk, waarvoor sta je, welke dromen heb je…?

03

Je werkt intens aan je feelgood factor en aan je groei, als ondernemer én in je bedrijf.

04

Je lijnt je ondernemershart uit met je business, inside & out. Je matcht jouw persoonlijke missie opnieuw met de manier waarop je je bedrijf runt.

05

Je zet de puntjes op de i en verbindt ze op een logische, fijne manier met elkaar. Zo creëer je een mooi, samenhangend geheel waar je energie van krijgt.

06

Je brengt terug helderheid en eenvoud: in jouw missie, je aanbod, je prijszetting, …

07

Je gaat terug naar de essentie van je bedrijf en maakt een strategisch plan dat perfect past bij jouw visie op ondernemen.

08

Je blijft niet hangen op ideeën en plannen: We zorgen er samen met jou voor dat je een concreet en praktisch actieplan hebt, waar je meteen mee aan het werk kan.

Welke impact wil jij realiseren?

Doe de gratis Scan en ontdek jouw perfecte Impact Route.

Emilie & Valerie - Touch of Gold

Tell me how, what, when & where!

Wat krijg je?

01

Jouw bedrijf, jouw tempo

Business Essentials is een individueel traject.

Je start wanneer je wil en werkt op je eigen tempo, met ons als supporters.

Je staat voortdurend in contact met ons via WhatsApp. Wij begeleiden jou persoonlijk, geven je feedback en werken met jou mee.

02

The best of both worlds

In het traject zit live én online, de perfecte mix!

Je krijgt toegang tot de online Business Essentials Academy met video’s waarin we je begeleiden om met een frisse blik naar je bedrijf te kijken. Het uitgebreide fysieke werkboek bevat praktische opdrachten, checklists en modellen.

Tijdens een strategieworkshop op het einde van je traject geven we feedback op je strategisch plan en krijg je concreet advies om het verder volledig af te werken.

03

Van plan naar actie!

Na de workshops blijf je niet zitten met de vraag “Hoe realiseer ik nu mijn plan”!

Je krijgt gepersonaliseerd advies en een actieplan om je nieuwe strategie in de praktijk om te zetten (in je branding, website, tools, communicatie, …).

Hello, Feelgood ondernemer!

We kijken er zo naar uit jou te begeleiden.

Emilie + Valerie = Touch of Gold

“Gouden madammen”, “mijn Golden Ladies”, “de madammen”, … Door de jaren heen kregen we heel wat bijnamen van onze klanten en we dragen ze met trots.

Een bijnaam moet je verdienen 🙂 Wij danken hem aan onze persoonlijke connectie met onze klanten. We kennen hun verhaal vanbinnen en vanbuiten en gaan samen voor de optimale aanpak. Soms streng, altijd rechtvaardig en met de nodige humor.

Wil je nog meer over ons weten? Klik hier.

Veelgestelde vragen

niet gebruiken
Ik wil eigenlijk geen online training volgen. Is dit dan wel voor mij?

Het online gedeelte in Business Essentials dient alleen ter ondersteuning van je denkproces.

De online academy bevat video’s en extra materiaal dat je zal helpen om met een frisse blik naar je onderneming te kijken.

De waarde van het programma zit hem vooral in de persoonlijke begeleiding die je krijgt tijdens de privé strategieworkshops en tussendoor via de chat of via Zoom.

Waarom duurt Business Essentials zo lang?

Herbronnen, dat doe je niet in een paar dagen. Zeker niet als het over je bedrijf gaat.

Daarom kiezen we voor een “kuur” van enkele maanden. Zo kan je rustig de tijd nemen, vertragen en stilstaan bij wat je echt belangrijk vindt en loop je jezelf niet te snel voorbij.

Wil je toch sneller gaan? Dat kan natuurlijk ook. We spreken samen met jou een concrete planning af aan de start van je traject.

niet gebruiken
In welke fase van ondernemen moet ik zijn om in te schrijven?

Business Essentials is voor ondernemers die willen herbronnen, een nieuwe richting willen geven aan hun bedrijf, terug helderheid willen brengen, willen groeien naar de next level…. En die op een holistische manier naar hun bedrijf willen kijken: wie ben ik als ondernemer, past mijn manier van ondernemen bij wie ik ben, klopt dit met hoe ik mijn bedrijf naar buiten breng?

Onze klanten zijn daarom meestal ondernemers die al even met hun voeten in de spreekwoordelijke modder staan en nu nood hebben aan bewust vertragen, tijd nemen om na te denken en met een fris en duidelijk plan een nieuwe start maken.

Twijfel je of het voor jou is? Boek een gratis Ontdekkingsgesprek. We luisteren graag naar jouw verhaal.

In welke branche moet ik actief zijn om het meeste uit het programma te halen?

Van ons moet je helemaal niks 🙂 Maar heel eerlijk, wij zijn op ons best als we strategieën mogen bedenken voor dienstenbedrijven.

Ben je actief als coach, in de (para)medische sector, fitness, beweging of lifestyle, of geef je bedrijfsadvies? Dan zit je hier helemaal goed!

Verkoop je fysieke producten? Contacteer ons dan eerst even om af te toetsen of wij een goeie match voor jou zijn.

Ready, set, GO!

Klaar om erin te vliegen?

Business Essentials

$

Plan een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek in de kalender. We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

$

De investering in dit traject bedraagt 3499 euro excl. btw.

Pin It on Pinterest