Emilie & Valerie - Touch of Gold

Lanceren & verkopen

Next level ondernemen.

Lanceer als een raket!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Om in de huidige markt een nieuw product of dienst te lanceren, moet je als ondernemer stevig in je schoenen staan én een “getest en goedgekeurd” plan hebben om je concurrentie weg te blazen en razendsnel die nieuwe klanten te bereiken.

Zucht je al meteen bij de berg werk die je je hierbij voorstelt? Geen paniek! We’ve got you covered!

Wij zetten je verkoopstrategie helemaal op punt en creëren het ideale lanceerplan voor jouw bedrijf, je product en je doelgroep.

Sounds amazing? Lees dan snel verder!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Hoe werkt het?

01 - De strategiesessie

We starten met een check-up van je bedrijfsstrategie: wie wil je bereiken, welke stappen voorzie je in je verkoopproces, wat zijn je doelstellingen, hoe zit je marketing in elkaar, …? Kortom, wij willen alles weten over je bedrijf en je product!

02 - Het plan

Daarna gaan wij voor jou aan het werk met je lanceerplan. We bepalen de lanceerperiode, de stappen in het verkoopproces, hoe en waar je gaat communiceren, de tools die je nodig hebt en doen een voorstel over de inhoud van je berichten (zowel via e-mail als sociale media). Je krijgt hierbij ook een gedetailleerd stappenplan met praktische to do’s.

03 - Advertentiestrategie

We kijken ook kritisch naar een mogelijke ondersteuning van je lancering door advertenties. We adviseren je over de beste kanalen, advertentietypes, de budgetten die je hiervoor best voorziet.

04 - De overdracht

Zodra het plan klaar is, zorgen we ervoor dat jij volledig mee bent. We lichten de strategie toe en de visie die erachter zit. We vertellen je waar je moet op letten en hoe je het succes van je lanceerplan kan opvolgen en bijsturen. 

05 - Resultaat

Met dit tot in de puntjes uitgewerkte plan, is het enige wat jij nu nog moet doen, de stappen in het plan dag per dag volgen. Easy! Als je hier niet direct Feelgood vibes bij voelt, dan geven we het op 🙂

(En als je het niet ziet zitten om het plan zelf uit te voeren, dan hebben we daar ook oplossingen voor.)

Welke impact wil jij realiseren?

Doe de gratis Scan en ontdek jouw perfecte Impact Route.

Need anything else?

We got you covered!

Canva

Canva is een handig programma waarbij je zonder grafische kennis op een professionele manier je huisstijl kan gebruiken voor visuals, drukwerk en digitale bestanden. Wil je hier zelf mee aan de slag? Deze training maakt je volledig onafhankelijk én zorgt ervoor dat je volledig zelfstandig prachtig visueel materiaal kan aanmaken.

Extra

Heb je de lanceermicrobe goed te pakken maar nu en dan of regelmatig nog nood aan wat feedback, een kritische blik en advies? Ook hiervoor kan je op ons rekenen.

Adverteren

Ga je adverteren tijdens je lancering? Ook dat kunnen we van jou overnemen. Dan stellen we je advertentiekanalen en advertenties volledig voor je in en volgen eventueel ook de resultaten voor je op.

Tools

Soms heb je extra tools of systemen nodig om je lancering goed te kunnen uitvoeren. We adviseren je sowieso over welke het meest geschikt zijn en kunnen je ook ondersteunen bij de configuratie ervan.

het Pakket

Wat krijg je?

Dit doen we voor jou:

We analyseren en optimaliseren je sociale media bedrijfsprofielen en selecteren voor jou de kanalen die het beste aansluiten bij je doelstellingen en je publiek

We creëren een strategisch lanceerplan op basis van je verkoopstrategie en met thema’s en ideeën voor berichten die passen bij jouw bedrijfsvisie, je waarden en je unieke communicatiestijl

We zorgen voor concrete voorbeeldberichten, zodat je makkelijk hierop kan variëren zonder elke keer het warm water opnieuw uit te vinden

We delen al onze expertise over lanceren en verkopen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt om plan het uit te voeren

Dit leer je:

Je leert communiceren vanuit strategisch standpunt, zodat je sociale media als tool kan inzetten ter ondersteuning van je lancering

Je leert alles over lanceren: waarom, hoe en wanneer je communiceert om optimale resultaten te behalen

Je leert hoe je moeiteloos je product of dienst kan promoten zonder in herhaling te vallen en zonder constant te verkopen

Je leert hoe je snel en makkelijk nieuwe potentiële klanten en volgers aantrekt

Je leert impactvol communiceren met je volgers, zodat je een duurzame relatie met hen opbouwt die je op lange termijn meer omzet garandeert

Ready, set, GO!

Klaar om te lanceren? Boek een Ontdekkingsgesprek!

Lanceren & Verkopen

$

Plan een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek in de kalender. We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

$

De investering bedraagt 3499 euro excl. btw.

Pin It on Pinterest