Emilie & Valerie - Touch of Gold

Strategische Impact Workshop

Laserfocus op je bedrijf.

Let’s work it!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Soms heb je niet een volledige herwerking van je strategie nodig, maar moet je even terug de puntjes op de i zetten.

Je wil bijvoorbeeld je aanbod vernieuwen, een iets andere richting uitgaan, je prijszetting en marktpositie herbekijken, je verkoopstrategie aanpassen, een nieuw verdienmodel ontwikkelen, …

Om snel en met laserfocus te kunnen schakelen, is deze Strategische Impact Workshop ideaal!

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold

Hoe werkt het?

01 - De voorbereiding

Om maximaal op je vraag te kunnen focussen tijdens de workshop, bezorgen we vooraf een aantal vragen en/of een werkboek dat specifiek ingaat op je vraag. Door op voorhand de vragen voor jezelf te beantwoorden, schakelen we sneller tijdens de workshop. 

02 - De workshop

Tijdens de workshop (een halve dag) duiken we diep in jouw vraag of case. We dagen je uit om verder en breder te denken, zonder je te pushen in één of andere richting. Deze workshop is bijzonder intensief omdat we er voor jou het maximale willen uithalen. 

03 - Het advies

We sluiten de workshop af met een concreet plan voor je vraag. We bundelen daarna het advies in een uitgebreid verslag waarin we ook de concrete acties formuleren waarmee je aan het werk kan om je strategie om te zetten in de praktijk.

04 - Check-in

We volgen het advies en het actieplan met jou op via Zoom. Zo zijn we zeker dat we op dezelfde golflengte zitten en dat er geen vragen onbeantwoord blijven.

05 - Resultaat

Met dit tot in de puntjes uitgewerkte plan, is het enige wat jij nu nog moet doen, de stappen in het plan te volgen. Easy! Als je hier niet direct Feelgood vibes bij voelt, dan geven we het op 🙂

(En als je het niet ziet zitten om het plan zelf uit te voeren, dan hebben we daar ook oplossingen voor.)

Welke impact wil jij realiseren?

Doe de gratis Scan en ontdek jouw perfecte Impact Route.

Need anything else?

We got you covered!

Canva

Canva is een handig programma waarbij je zonder grafische kennis op een professionele manier je huisstijl kan gebruiken voor visuals, drukwerk en digitale bestanden. Wil je hier zelf mee aan de slag? Deze training maakt je volledig onafhankelijk én zorgt ervoor dat je volledig zelfstandig prachtig visueel materiaal kan aanmaken.

Communicatie

Een plan goed uitvoeren, vraagt om excellente communicatie. Wil je hier hulp bij? Dat kan! Ook in workshop-vorm als je dat wil.

Adverteren

Ga je adverteren? Ook dat kunnen we van jou overnemen. Dan stellen we je advertentiekanalen en advertenties volledig voor je in en volgen eventueel ook de resultaten voor je op.

Tools

Soms heb je extra tools of systemen nodig om je plan goed te kunnen uitvoeren. We adviseren je sowieso over welke het meest geschikt zijn en kunnen je ook ondersteunen bij de configuratie ervan.

het Pakket

Wat krijg je?

Dit doen we voor jou:

We analyseren je vraag tot in de puntjes en kijken naar oplossingen die passen bij jou en bedrijf

We dagen je uit om verder en breder te denken dan je normale kader, zodat je de opportuniteiten beter ziet en met een uniek concept de deur uitstapt

We delen al onze expertise over strategisch ondernemen, zodat jij je helemaal op je gemak voelt om plan het uit te voeren

We laten je niet aan je lot over na de workshop. We volgen het plan met je op, zodat we zeker zijn dat het voor jou zal werken

Dit leer je:

Je leert op een andere manier kijken naar jouw vraag en je bedrijf, zodat je maximale impact kan realiseren

Je leert opportuniteiten op een strategische manier te benaderen en welke stappen je zeker niet mag overslaan om je doel te bereiken

Je leert hoe je die opportiniteiten omzet in concrete acties die rechtstreeks leiden tot het resultaat dat je verwacht

Ready, set, GO!

Klaar om aan je strategie te werken? Boek een Ontdekkingsgesprek!

Strategische Impact Workshop

$

Plan een vrijblijvend Ontdekkingsgesprek in de kalender. We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

$

De investering bedraagt 3499 euro excl. btw.

Pin It on Pinterest