Jullie hebben me weer wat inzichten gegeven. Taaaanke!

N.V.

SUPER BEDANKT !!!

C.B.

Dank je wel Valerie en Emilie voor jullie inspiratie!!! Heel fijn! Jullie zijn ruimdenkend.

R.

Bedankt, ik ga er komende tijd eens goed voor zitten !!

S.R.

Dank je wel, veel om over na te denken!

K.T.

Zeer interessant - merci!

S.G.

Bedankt allebei! Ondanks niet onbekend, toch weer veel om over na te denken!

N.

Jezelf en je bedrijf heruitvinden in 3 Inspiratiesessies

GRATIS ONLINE SESSIES

Wat vorig jaar perfect werkte in jouw bedrijf, kan nu helemaal anders uitdraaien. Veel ondernemers gaan door een hele moeilijke periode, vol twijfel en onzekerheid.

Hopen dat alles binnenkort wel weer “normaal” wordt en dus maar afwachten tot dat moment komt, is niet de beste keuze. Je aanpassen aan de nieuwe situatie is wat ons te doen staat! Zodat je jouw Feelgood factor als ondernemer hoog kan houden!

Maar hoe doe je dat? Ben je bang dat het niet zal lukken? Zit je met de handen in het haar? Lijkt het alsof je helemaal van nul moet herbeginnen? Twijfel je of je wel moet doorzetten of toch maar alles opgeven?

We begrijpen het! Daarom willen we jou als ondernemer graag inspireren om jezelf en je bedrijf heruit te vinden, door vooral in te zetten op wat er al is en creatief na te denken over hoe je met kleine aanpassingen toch je bedrijf kan verderzetten.

Het is dus zeker niet nodig om alles overboord te gooien of nu met iets te starten wat helemaal jouw ding niet is!

Op 8, 10 en 14 december organiseren we daarom opnieuw 3 online inspiratiesessies van telkens 30 minuten om je daarbij op weg te helpen.

Praktisch

Waar en wanneer?
De Inspiratiesessies gaan door op 8, 10 en 14 december van 9u tot 9u30, online via Zoom

Je ontvangt na je inschrijving de praktische info in je mailbox. Je hoeft geen Zoom-account te hebben om te kunnen deelnemen.

Wat doen we?
Tijdens de sessies geven we jou opdrachten die je zullen helpen om creatief na te denken en jezelf en je bedrijf heruit te vinden. Op het einde van de 3 sessies mag je ons jouw ideeën voorstellen als je dat wil en geven we jou feedback.

Opgelet: Er is geen opname van de sessies achteraf. Het is de bedoeling dat je live de sessies volgt om tot een optimaal resultaat te komen.

Heb je vragen? Mail ons via info@touchofgold.be of stuur ons een berichtje!

Stay Gold -xo-

Pin It on Pinterest