de Feelgood Ondernemers

Maak kennis met onze klanten en projecten.

Jeroen Wils - De Reputatiecoach

Verhalen vertellen die verbinden, is de passie van Jeroen Wils. Eerst als journalist bij kranten en tv, later als (crisis)communicatie-expert bij zijn pr-bureau Bepublic Group.

Omdat hij een nieuwe wending koos, was het ook tijd voor een nieuwe website die helemaal aansluit bij zijn persoonlijkheid.

We zijn super trots op het resultaat!

© Foto's door the Untold

POP Consult & Coaching, Ann Rens

Achter iedere lancering staat een zwoegende 😅 feelgood ondernemer die een spreekwoordelijke berg beklom en overwon. Een ondernemer die het extra druk kreeg. Omdat een nieuwe strategische wending, branding en website, ook altijd extra (denk)werk teweeg brengt.

Ann sloeg er zich doorheen, altijd met een lach op het gezicht, een positieve kijk én de nodige daadkracht. Een impressionante feelgood ondernemer weer, waar we heel erg graag mee samenwerken en danig van onder de indruk zijn. ❤️

Wil je haar, haar bedrijf én aanbod leren kennen? Dan kan je natuurlijk eens surfen naar die geweldige nieuwe website, een blik werpen op de nieuwe huisstijl en onder de indruk raken van de leuke foto's (genomen door fotografe An Van Daele).

Ready2Improve

Huisstijlen, logo, kleurtjes, lettertypes,... Daar worden wij ongelooflijk vrolijk van. Vooral als al die elementen een samenhangend geheel vormen, de ziel van een bedrijf weerspiegelen en voor 200% passen bij het team achter het bedrijf.

De activiteiten en bijhorende huisstijl van Ready2Improve raakten door de jaren heen wat versnipperd. Tijd dus om weer een geheel te vormen en te gaan voor een flinke opfrisbeurt. Wouter, Emilie en hun team zijn alvast super enthousiast én gaan nu consequent aan de slag met hun logo's, kleuren en logo elementen na de Canva training die we verzorgden. Happy dance!

InneRevolution, Sophie Grison

Sophie Grison is Leadership Coach, Career Coach en Bemiddelaar in arbeidsconflicten.

We werkten voor haar een nieuwe huisstijl en website uit en begeleiden haar verder in een communicatieplanning op maat van haar onderneming.

© Foto's door Sigi Hermans en An Epic View

Curious, Anja Moortgat

Anja Moortgat besloot na haar 20 jaar ervaring als coach en trainer volledig voor haar missie te gaan met haar bedrijf Curious.

We begeleidden Anja bij het uitstippelen van haar impactroute en zetten daarna haar strategie om in een nieuwe branding, een website en een communicatiestrategie.

© Foto's door the Untold

Liesbet Leurs, BeweegWel

Kinesist-osteopaat Liesbet Leurs is een vrouw met een missie! Met BeweegWel wil ze iedereen (opnieuw) laten bewegen met aandacht voor de mogelijkheden en grenzen van het eigen lichaam.

Liesbet volgde Business Essentials om haar plannen volledig uit te werken en zo haar droom in de markt te zetten. We creëerden daarna voor haar een passende brand, website, webshop én online trainingplatform. Een communicatie- en advertentiestrategie maakten het plaatje helemaal af.

© Foto's door Fotografie Amélie Soenen

SeeHouse

SeeHouse, Elke Weemaes en Ann Van Malderen

Ann en Elke startten samen SeeHouse op, een plek waar je anders leert kijken naar de dingen en waardoor je jezelf beter ziet.

Na een korte strategiesessie zochten we samen naar een naam die bij het concept past, creëerden we een nieuwe huisstijl en bouwden een website en webshop die daar helemaal op aansluit.

© Foto's door An Van Daele

Natural Leadership, Ann Baeke

Ann en Touch of Gold, we go way back!

Ann helpt bedrijfsleiders en managers om hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen, van zelfbewustzijn tot zelfrealisatie.

Wij begeleidden haar bij de uitwerking van een communicatiestrategie die perfect aansluit bij haar missie en visie. Als onderdeel daarvan werd een nieuwe huisstijl en website (inclusief webshop en online leerplatform) in de wereld gezet.

© Foto's door Fotografie Amélie Soenen en Sigi Hermans

Impact Organisatiecoach, Liesbeth Lambrecht

Een prachtige website en huisstijl, dat had Liesbeth al toen ze bij ons aanklopte. Wij begeleidden haar bij het verfijnen van haar aanbod, doelgroep en verkoopstrategie en zorgden er samen met haar voor dat haar communicatie- en advertentieplan daar helemaal op aansluit.

Els Leclercq

Toen Els bij ons aanklopte, was ze al 19 jaar ondernemer en had ze al heel wat successen op haar palmares (niet dat ze dat zelf zo zag). Maar als kunstenaar vond ze het niet gemakkelijk om haar draai te vinden en haar werk op de juiste manier naar buiten te brengen.

We begeleidden Els in Business Essentials om haar gouden sleutel te vinden. Voor haar was dat "anders" leren kijken en op de juiste manier communiceren.

Op haar eigen kunstige manier maakte ze business plan à la Els(a) (ja, die van Frozen 🙂 ) en realiseerde ze op korte tijd een enorme groeispurt. Wij zijn ZO fier!! Proficiat, Els!

de yogastee, Tina Laenen

Tina Laenen lanceerde in 2018 haar yogastudio, de yogastee. Een paar jaar later was het tijd om de website te vernieuwen en een frisse, bijpassende brand te creëren. De webshop zorgt ervoor dat klanten online kunnen inschrijven en hun favoriete yoga-accessoires makkelijk kunnen kopen.

Het resultaat is ronduit ‘Wauw’!

© Foto's door Fotografie Amélie Soenen

Groentuiniertje, Wendy Meex

Wendy is de meest gepassioneerde tuinier die wij kennen! En om van haar passie haar bedrijf te maken, gaat ze soms heel ver uit haar comfortzone. Chapeau!

In de jaren dat we Wendy begeleiden hebben we haar én haar bedrijf zien groeien als kool 🙂 Intussen heeft ze naast haar fysieke winkel een volautomatische webshop en processen.

Check het zeker eens uit!

Cindy Schepers

Cindy Schepers is relatietherapeute voor koppels die anders willen omgaan met spanningen en emoties zodat er rust komt in hun samengesteld gezin.

Ze wilde haar website vernieuwen en meteen ook haar online leerplatform met webshop er aan koppelen, die volledig werd geautomatiseerd via een koppeling met ActiveCampaign. Wij gingen met haar in een workshop aan de slag en eindigden met een prachtresultaat.

© Foto's door Fotografie Amélie Soenen

Life Whispers, Peter Plusquin

"Het leven fluistert, verheldert je pad en nodigt je uit ten volle te leven." Met deze mooie woorden opent de nieuwe website van Life Whispers van Peter Plusquin, met wie we intussen een lange geschiedenis hebben.

Deze keer mochten we Peter in een workshop begeleiden bij het uitwerken van een nieuwe huisstijl en website die vooral licht, ruimte en rust uitstraalt, helemaal passend bij het thema en de missie van Life Whispers.

We koppelden ook een webshop, een online trainingplatform én een ondersteunende e-mailmarketing tool aan de website, zodat het plaatje helemaal af is. We wensen je heel veel succes, Peter!

Emilie & Valerie - Touch of Gold

Pin It on Pinterest