facebook

VERKOPEN & LANCEREN, NEXT LEVEL

AUTOMATISEER, LANCEER EN VERKOOP

Automatisch verkopen? Sit back and relax? Yes please!

“Lanceren & Verkopen, Next Level” is een online training voor gevorderde Feelgood Ondernemers.

Dat zijn ondernemers die niet zomaar willen zitten wachten tot er iets uit de lucht valt, maar wel ALLES uit de kast willen halen om actief hun omzet en resultaten te bereiken.

Neem met deze mega-uitgebreide training zelf de touwtjes in handen en automatiseer je verkoopproces

Je wordt tijdens de training persoonlijk door ons begeleid en je kan gebruik maken van al onze experten-tips en ervaring om er een succes van te maken.

Wat kan deze training voor jou betekenen?

Volg deze “Next Level” training en…

 • Je moet nooit meer zitten wachten of hopen op nieuwe klanten. Je klantenstroom wordt constant.
 • Je hebt meer rust in je hoofd en je leven omdat je weet dat in de achtergrond je verkopen vlot verlopen.
 • Je hebt meer tijd vrij om te doen wat je het allerliefste doet (werken met klanten, werken aan je bedrijf, bezig zijn met je gezin,  je hobby’s, …).
 • Je moet je geen zorgen maken over wat er zou gebeuren als je plots gedurende een periode niet meer zou kunnen werken (bijvoorbeeld als je ziek wordt).
 • Je bent helemaal up-to-date en klaar voor de nieuwe manieren van marketing voeren en verkopen.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Deze training is perfect voor jou als een of meerdere van onderstaande dingen op jouw situatie van toepassing zijn:

 • Je hebt enkele jaren ervaring als ondernemer en bent nu klaar om een versnelling hoger te schakelen
 • Je bent pas gestart met ondernemen, maar wil geen tijd verliezen en meteen een grote stap vooruit zetten met je bedrijf
 • Je hebt een bedrijfsstrategie uitgewerkt (bijvoorbeeld in Essentials Academy) en je weet perfect:
  • Wie je ideale klanten zijn
  • Wat je aanbod en prijs is
  • Hoe je verkoopstrategie in elkaar zit
 • Je hebt geen tijd of zin om jaren aan te modderen in de hoop ooit de verkopen te realiseren waar je van droomt
 • Je wil zelf controle houden over je bedrijf, de touwtjes in handen nemen en geen duizenden euro’s uitgeven aan externe experts
 • Je bent bereid te investeren in jezelf en in je bedrijf om jouw doelen te bereiken
 • Je wil alles (maar dan ook alles) weten over marketing, verkoopstrategie, communicatie en automatisering. Deze training is dan ook voor gevorderden.

JOUW RESULTAAT OP HET EINDE VAN DE TRAINING

Na deze training kan je:

 • Een volledige lanceringsstrategie uitwerken waarin alle stappen zitten om je product of dienst als een raket te lanceren
 • Je verkoopstrategie automatiseren, zodat je zo weinig mogelijk manueel moet tussenkomen bij het verkopen. Je weet welke systemen je kan gebruiken om dit in de praktijk om te zetten (verkooppagina’s, inschrijfformulieren, e-mail flows, …)
 • Een goed presterende advertentiecampagne uitwerken via sociale media
 • Een volledige communicatiestrategie uitwerken, inclusief de e-mails die je gebruikt als opvolging van je “warme leads”
 • Passief inkomen realiseren: Je doet één keer het werk om je product/dienst in de markt te zetten, waarna het hele verkoopproces automatisch verloopt en je verder niks hoeft te doen.
 • Zelf je lanceringsplan analyseren, evalueren en bijsturen aan de hand van beschikbare cijfers in onder andere Google Analytics

ONZE UNIEKE AANPAK

Er komt heel wat kijken bij ondernemen. Wanneer je met ons samenwerkt, worden wij letterlijk jouw “partner en kijken we naar jouw bedrijf alsof het voor onszelf zou zijn.

Daarom zijn we ook Feelgood Business Consultants en geen coaches.

Er bestaat geen “one-size-fits-all” of een formule die je op elk bedrijf gewoon kan toepassen.

Samen hebben wij intussen 24 jaar ervaring als ondernemers. We weten dus waarover we het hebben.

We werken samen met jou aan je bedrijf en je kan daarvoor van al onze expertise en kennis gebruiken, een beetje zoals een adviesraad” of een Raad van Bestuur.

We zijn bovendien mega-sterk in de praktische omzetting van alles wat je bij ons leert. Dat vind je bijvoorbeeld niet bij een gewone coach.

Doorheen al onze trainingen en programma’s krijg je dan ook ongelooflijk veel individuele begeleiding, omdat het onmogelijk is gewoon een standaard methode te kopiëren op jouw bedrijf.

DIT IS WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Intekenen voor Essentials Academy van Touch of Gold?
Ik twijfelde...

Zo’n traject kost geld en tijd. Dat is een hele investering. En moet ik niet eerst zus… of moet ik niet eerst zo…

Toch schreef ik me in.
Omdat ik voelde dat het anders moest.
Omdat ik niet wist waar eerst beginnen.
Omdat ik nood had aan een klankbord.
Omdat ik mijn ideeën wilde aftoetsen.
Omdat ik hou van een no-nonsense & feelgood-aanpak.

Dus voilà, ik ging ervoor. Alles binnenstebuiten keren. Onder de loep nemen. In vraag stellen. Geruggesteund en uitgedaagd door Emilie & Valerie en hun perfecte combinatie van professionalisme en werkplezier.

Het leverde nieuwe inzichten op. Aha-erlebnissen. Het joeg me terug naar het begin om te schrappen en nog eens te schrappen en te herwerken. En daarna: vooruitgang.

Of ik klaar ben? Nog niet, maar de koers is gezet en straks zit de wind in de zeilen.

Essentials Academy was voor mij een investering die zichzelf al terugbetaalde, want door de nieuwe aanpak kwam er budget vrij. Sja, soms moet je gewoon stoppen met twijfelen en genieten van een vroegboekkorting. 🙂

Ladies, bedankt!

Barbara De Cuyper  De Schrijfbar
Barbara De Cuyper

Ik leer ondernemers hoe ze in een groeifase (terug) de touwtjes in handen krijgen en controle krijgen over hun mensen en cijfers.

Het moeilijkst vond ik om een keuze te maken in m'n aanbod én om een idee te krijgen hoe ik aan een vaste inkomst kan geraken. Dat voelde heel onwennig voor mij.

Ik schreef in voor Essentials Academy omdat jullie me overtuigden over het feit dat het een antwoord zou bieden op mijn vragen.

Nu voelt het als een bevrijding! Essentials Academy heeft me doen nadenken over m'n aanbod op een andere manier, vanuit een andere insteek.

Essentials Academy is een inspirerende manier om je te 'herbronnen' over je business zodat je terug de focus scherp kan zetten op het juiste doel.

Annegret Beckers  Agrandi
Annegret Beckers

Ik begeleid als diëtist voornamelijk vrouwen, die de strijd met hun voeding beu zijn, en tracht ze door inzicht en praktische tips te krijgen naar een betere gezondheid wat hun meestal ook meer zelfvertrouwen oplevert.

Maar, zelfs na zoveel jaar kreeg ik mijn ideale klant niet duidelijk en kwam ik voor een verandering in mijn praktijk niet echt in 'actie'.

Dat was frustrerend....veel willen en precies niet kunnen.

Ik kende Emilie en Valerie al, ik heb nog sessies bij hen gevolgd. Na het lezen van de aankondiging van Essentials Academy op de website besloot ik in te schrijven.

Door 'gedwongen' stappen te moeten zetten en na te denken over mijn bedrijf ben ik tot een beter inzicht gekomen en is het me duidelijk geworden in welke richting ik mijn praktijk verder wil uitwerken.

Ik voel me opgelucht! Nu moet ik het alleen nog verder in de praktijk uitwerken.

Essentials Academy is een tool om het beste uit jezelf te kunnen halen als je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken.

Mieke Mommen  Diëtistenpraktijk Mommen
Mieke Mommen

Via een collega consultant kwam ik voor een nieuwe website bij de dames van Touch Of Gold uit. Hun enthousiasme is bijzonder aanstekelijk en het klikte meteen.

Ik ging kort nadien aan de slag met hun Essentials traject, een bijzonder interessant traject waarbij ik voortdurend werd uitgedaagd om het beeld in mijn hoofd nog net iets scherper te zetten tot er een mooi en doordacht project op papier stond.

Het "huiswerk" en de periodieke opvolging werkten daarbij bijzonder goed.  Een echte aanrader voor startende of andere ondernemers die niet schuw zijn van een kritische, enthousiaste blik op hun project mét de nodige aanmoedigingen langsheen de weg !

Isabelle Scheurbeke  HR-Topic
Isabelle Scheurbeke

Ik ben grafisch ontwerper en was reeds een aantal jaar bezig in bijberoep. Toen ik de switch maakte naar hoofdberoep en ik naast mijn werk als grafisch ontwerper ook een geschenken- en ballonnenwinkel overnam, wist ik diep vanbinnen dat er iets moest veranderen.

Ik haalde klanten binnen via familie en vrienden, maar daar bleef het bij. Al jaren. Stilaan verloor ik mijn motivatie en geloof om ooit zelf van mijn bedrijfje een goed draaiende business te kunnen maken.

Het afgelopen jaar volgde ik bij Emilie en Valerie hun Essentials Academy en ik besef nu dat ik sindsdien een enorme mind-switch heb gemaakt, zowel in mijn business als privé. Pas nu realiseer ik mij dat ik bewust moet stilstaan bij wat ik zelf wil van mijn bedrijf.

Ik ben mama, run mijn bedrijf met superveel goesting, maar ik vind die gezonde balans zó belangrijk, en dankzij Touch of Gold vind ik langzaam maar zeker mijn evenwicht. ‘Feelgood ondernemen’, daar werk ik nu aan, om het leven als zelfstandige mama ook op lange termijn te blijven volhouden en ik ben Emilie en Valerie énorm dankbaar dat ze mij geholpen hebben om mijn ogen te openen.

Evelien Vos  Grafisch Designer
Evelien Vos

Ik wou jullie even laten weten dat deze namiddag de site online gaat en dat dat niet zou gelukt zijn zonder jullie hulp. Een logo helemaal ‘naar m’n goesting’, prachtige foto’s die tonen wat ik graag doe en een webshop die helemaal werkt zoals ik het had gehoopt. (dixit mijn man: jaja, het is gewoon heel snel en duidelijk, meer wil een man niet, haha!)

Niet van mijn gewoonte zo een bedanking via mail te sturen (een écht pakketje komt nog jullie richting uit…) maar ik wou toch alvast ‘merci’ zeggen voor de leuke samenwerking. In een van de volgende blogs zet ik jullie nog wel ’s in de kijker, dat hebben jullie verdiend 🙂

Joke Opsomer  Folie Confetti
Joke Opsomer

Ik ben echt onder de indruk hoe professioneel jullie te werk gaan want er bestaat ook veel onkunde in de wereld. En die mensen vragen even veel 😉

Mijn buikgevoel zei bij ontmoetingen met anderen steeds dat er iets niet goed was. Ben zo blij dat ik gewacht heb tot ik jullie ben tegen gekomen.

Wat een know-how zit er bij jullie zeg!

Bedankt om mij te begeleiden naar mijn dromen 👍👍👍
Top team!

Patricia Everix  Blissful Tris
Patricia Everix

De 'out of the box' oplossingen waarmee jullie afkwamen: SIMPEL, gewoonweg GOED, degelijk, professioneel en werkbaar.

Dat ik echt vooruitgang heb geboekt in mijn visie en businessmodel en dit in evenwicht met mijn persoonlijk leven. Het totaalpakket: business-advies op maat, persoonlijk aangepast aan mijn situatie (hoe krijg ik dit alles in mijn leven ingepast), marketing, sales, branding en social media, en een eenvoudig actieplan. Zodat het hele plaatje klopt en goed voelt.

Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om met het Essentials traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing).

Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!

Veerle Deraedt  LIVStyle
Veerle Deraedt

Ik bied gezinnen ondersteuning bij de opvoeding van jonge kinderen.

Voor ik Essentials Academy ben gaan volgen wist ik niet hoe je een goede zaak opstart met een degelijk aanbod en hoe je dat omzet in een praktijk met voldoende omzet en klanten. Ik had veel losse ideeën, maar wist niet waar te beginnen... beetje frustrerend!

Essentials Academy heeft mij geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik wil doen en van daaruit een aanbod uit te werken.

Je kan het programma in je eigen tempo volgen en je wordt bijgestaan door 2 ervaren sparring partners. Ze confronteren je met jezelf, halen je uit je comfortzone om je zo naar een hoger level te brengen.

De begeleiding via chat en de "live" momenten vormden een goede afwisseling. Het contact met andere (startende) ondernemers is interessant om ideeën af te toetsen en te netwerken.

Ik heb nu een zicht op wat ik wil doen en de manier waarop. Uiteraard schaaf ik nog regelmatig bij om alles op zijn plaats te brengen. Waar het voordien één grote puzzel was met losse stukjes, vallen deze nu stilaan op zijn plaats en heb ik ook zicht op een aantal zaken waar ik nog aan wil werken. Het geeft mij een rustiger gemoed.

Essentials Academy is een programma dat - voor mij althans - de moeite waard is om te volgen. De kennis en ervaring van Emilie en Valerie gaven mij veel stof tot nadenken en zorgden ervoor dat ik meer inzicht kreeg in mijn ideale klant, aanbod en strategie.

De begeleiding is voor mij - als onervaren ondernemer - zeer belangrijk. Het online gedeelte gaf mij de kans om alles op mijn tempo te doen dat dikwijls trager was dan het programma. Toch kon is steeds met mijn vragen bij hen terecht - zelfs nu nog. Dank je wel dames voor de ondersteuning en begeleiding.

Kathleen Coppieters  Coach
Kathleen Coppieters

Ik wou nog even laten weten dat ik volledig opgeladen naar huis ben terug gekeerd na onze meeting... na een week me voort te sleuren.

Mijn hoofd zat zo vol ideeën dat ik deze ochtend wakker werd en me voor het haardvuur gaan zetten ben om alles op te schrijven... voor de wekker afging... en ik moet jullie zeggen: Ik ben GEEN ochtendmens :-).

Mijn man zei deze ochtend: ik weet niet wat ze daar met u gedaan hebben gisterenavond maar het is voor herhaling vatbaar 🙂

Annelies Van Nuffel  Friendly with Dogs
Annelies Van Nuffel

LAST VAN DREMPELVREES? LEES DIT!

Geen budget?

“Zever! Gezever!”

Het is natuurlijk net de bedoeling dat je méér omzet gaat halen door je product/dienst op een gevorderde manier te lanceren en te verkopen.

Deze training helpt je om de juiste dingen te doen en je geld uit te geven aan wat werkt.

Je zal de investering in dit programma in een vingerknip terugverdienen.

Kan dit wel voor mijn bedrijf?

Absoluut! Onze klanten zitten in allerlei verschillende branches: coaching, webshop, yoga, kleding, stijl, schrijven, paramedisch, vrije beroepen, boekhouders, corporate (business-to-business),…

Zij verkopen diensten, producten, online programma’s, 1-op-1 sessies met klanten, ….

Wat je leert in deze training is van toepassing op elke business dus. Wij kunnen geen enkele reden bedenken waarom het niet voor jou zou lukken.

Geen tijd?

Je kan deze training volgen waar en wanneer je wil!

Het programma is namelijk 100% online, dus jij kiest zelf vanuit welke inspirerende plek je het volgt en hoeveel tijd je er per dag/week/maand aan wil of kan werken. Je krijgt ook 1 jaar toegang tot de training en de Facebook-groep.

We raden jou wél aan om met jezelf een commitment aan te gaan en voldoende tijd vrij te maken, zodat het niet op de lange baan wordt geschoven en zodat je resultaten kan boeken op korte termijn.

Niet persoonlijk genoeg?

Ondanks dat dit een online training is, zijn we nooit ver weg. Je kan ons al jouw vragen stellen via de Facebook groep en in de live “Vraag & Antwoord”-sessies.

Bovendien is het onze bedoeling dat de deelnemers een echte community vormen, zodat jullie elkaar ook kunnen ondersteunen.

Online shit?

Misschien heb je het gevoel dat online gelijk staat aan onveilig, moeilijk, niet voor jou, te technisch en misschien ben je ook bang voor ruimtewezens in “outer cloud space”? Echt niet nodig!

Al onze systemen zijn super veilig en wij respecteren jouw privacy en dus jouw persoonlijke gegevens heel erg. Het programma is ook heel gebruiksvriendelijk en dus makkelijk te volgen. Het wijst zichzelf uit.

Moest je tot de 0,0001% behoren die er toch moeite mee heeft, mag je ons altijd om hulp vragen natuurlijk.

Te moeilijk?

Heb je het idee dat het programma inhoudelijk te moeilijk is of snap je niet helemaal alles wat hier beschreven staat? Deze training is inderdaad voor gevorderde ondernemers die alles willen weten over marketing, communicatie, enz.

Hoewel we wel alles heel duidelijk uitleggen, verwachten we wel dat je al een uitgewerkte bedrijfsstrategie hebt (zoals je bijvoorbeeld in Essentials Academy kan doen).

Contacteer ons voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch en beslis daarna of we een goeie match zijn. Als wij zelf aanvoelen dat het niet voor jou is, dan zullen we dat ook eerlijk tegen jou zeggen.

Keuzestress: wie moet ik kiezen?

Ja, we begrijpen het! Als je op zoek gaat naar hulp voor of met je bedrijf, word je overstelpt met berichten en advertenties van business coaches, internet goeroes, persoonlijke coaches, noem maar op! Dan is het moeilijk om het bos door de bomen te zien.

Mocht je toch twijfelen, contacteer ons dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via Skype of telefonisch. Dan kijken we samen of we een goeie match zijn.

Garanties

Wij zijn natuurlijk helemaal overtuigd dat de training fantastisch is en de klanten die jou voorgingen ook. Maar je hoeft ons niet op ons te woord te geloven.

Als je inschrijft en je bent na de eerste twee weken nog altijd niet helemaal happy, dan geven wij jou je geld gewoon terug.

Je neemt met andere woorden geen enkel risico!

Ik blokkeer, want in mijn hoofd...

In je hoofd kan er vanalles zitten natuurlijk! Spijtig dat we geen helderzienden zijn en ook geen psychologen.

Het zou kunnen dat je als ondernemer nog niet klaar bent om volgende stappen zetten met je bedrijf omdat er allerlei saboterende stemmetjes jou tegenhouden.

Daar kunnen we op zich niet zo veel aan veranderen, maar we nodigen jou uit om je met een “open mind” te laten onderdompelen in een community van gelijkgestemde passionele ondernemers.

Sta open voor verandering en durf uit je comfortzone te komen. Blijven ronddraaien in dezelfde gedachtencirkels gaat je niet vooruit helpen.

HOE WERKT HET PRAKTISCH?

“Verkopen & Lanceren, Next Level” is een online training. Zodra je ingeschreven bent en wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je gedurende 6 maanden toegang tot de training.

Je krijgt:

 • Toegang tot de online academy met praktische en makkelijk te volgen videolessen
 • Een uitgebreid en handig werkboek waarin je je lanceringsplan helemaal kan uitwerken
 • Individuele begeleiding via Messenger-chat
 • Live begeleiding via Zoom zodat je nooit ergens vastloopt en alles tot een goed einde brengt
 • Je behoudt toegang tot de training gedurende 6 maanden

JOUW INVESTERING

Investering

De deelnameprijs voor deze training bedraagt 1575 Euro excl. btw.

KMO-portefeuille

Indien jouw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie via KMO-portefeuille, kan je tot 40% van de deelnameprijs via KMO-portefeuille subsidiëren.

Dat betekent dat je deelnameprijs nog 945 Euro excl. btw bedraagt.

Meer informatie over KMO-Portefeuille vind je hier.

Garanties

Wij zijn natuurlijk helemaal overtuigd dat deze training fantastisch is en de klanten die jou voorgingen ook. Maar je hoeft ons niet op ons te woord te geloven.

Als je inschrijft en je bent na de eerste twee weken nog altijd niet helemaal happy, dan geven wij jou je geld gewoon terug. Je neemt met andere woorden geen enkel risico!

INSCHRIJVEN

Lanceer & verkoop straks als een échte pro!

Schrijf vandaag nog in via de webshop! Indien je gebruik maakt van KMO-Portefeuille subsidie, vervolledig je ook je aankoop via de webshop maar hoef je nu meteen niks te betalen (instructies voor betaling volgen later via e-mail).

Meer informatie nodig? Stuur ons een e-mail via info@touchofgold.be. We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Stay Gold -xo-

 

Verkopen & Lanceren, Next Level

Klik op de knop hieronder. Je wordt doorgestuurd naar onze Klantenzone waar je je inschrijving kan vervolledigen.

 

Pin It on Pinterest