Portfolio

Maak kennis met onze klanten.

Wil je graag meer voorbeelden? Contacteer ons!

Anja Moortgat - Curious

Curious

Anja Moortgat besloot na haar 20 jaar ervaring als coach en trainer volledig voor haar missie te gaan met haar bedrijf Curious.

We begeleidden Anja bij het uitstippelen van haar impactroute en zetten daarna haar strategie om in een nieuwe branding, een website en een communicatiestrategie.

BeweegWel

Kinesist-osteopaat Liesbet Leurs is een vrouw met een missie! Met BeweegWel wil ze iedereen (opnieuw) laten bewegen met aandacht voor de mogelijkheden en grenzen van het eigen lichaam.

Liesbet volgde Business Essentials om haar plannen volledig uit te werken en zo haar droom in de markt te zetten. We creëerden daarna voor haar een passende brand, website, webshop én online trainingplatform. Een communicatie- en advertentiestrategie maakten het plaatje helemaal af.

Liesbet Leurs - BeweegWel
SeeHouse

SeeHouse

Ann Van Malderen en Elke Weemaes startten samen SeeHouse op, een plek waar je anders leert kijken naar de dingen en waardoor je jezelf beter ziet.

We creëerden samen met hen een nieuwe huisstijl uit en bouwden een website en webshop die daar helemaal op aansluit.

Jeroen Wils, De Reputatiecoach

Verhalen vertellen die verbinden, is de passie van Jeroen Wils. Eerst als journalist bij kranten en tv, later als (crisis)communicatie-expert bij zijn pr-bureau Bepublic Group.

Omdat hij een nieuwe wending koos, was het ook tijd voor een nieuwe website die helemaal aansluit bij zijn persoonlijkheid.

We zijn super trots op het resultaat!

Jeroen Wils
Sophie Grison - InneRevolution - Coaching & Bemiddeling

InneRevolution

Sophie Grison is Leadership Coach, Career Coach en Bemiddelaar in arbeidsconflicten.

We werkten voor haar een nieuwe huisstijl en website uit en begeleiden haar verder in een communicatieplanning op maat van haar onderneming.

de yogastee

Tina Laenen lanceerde in 2018 haar yogastudio, de yogastee. Een paar jaar later was het tijd om de website te vernieuwen en een frisse, bijpassende brand te creëren.

Het resultaat is ronduit ‘Wauw’!

Tina Laenen - de Yogastee
Eveline Wittemans - advocaat & bemiddelaar - Raadsaam

Raadsaam

Eveline Wittemans is advocaat en erkend bemiddelaar, gespecialiseerd in familie- en jeugdzaken.

Als deelnemer van Business Essentials, werkten we niet alleen met haar aan de strategie achter haar kantoor, maar daarna ook aan een nieuwe huisstijl en website.

Cindy Schepers

Cindy Schepers is relatietherapeute voor koppels die anders willen omgaan met spanningen en emoties zodat er rust komt in hun samengesteld gezin.

Ze wilde haar website vernieuwen en meteen ook haar online leerplatform met webshop er aan koppelen. Wij gingen met haar in de slag en eindigden met een prachtresultaat.

Cindy Schepers - relatietherapeut
Ann Baeke - Natural Leadership

Natural Leadership

Ann Baeke helpt bedrijfsleiders en managers om hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen, van zelfbewustzijn tot zelfrealisatie.

Wij begeleidden Ann bij de uitwerking van een communicatiestrategie die perfect aansluit bij haar missie en visie. Als onderdeel daarvan werd een nieuwe huisstijl en website (inclusief webshop en online leerplatform) in de wereld gezet.

Idō Studio

Lien Verheggen ondersteunt haar klanten om de beste versie van zichzelf te worden door de bewuste bewegingen van de pilates-methode, in een setting die vertrouwen geeft. 

Wij werkten samen het met Lien aan haar grotere visie en toekomstplannen tijdens Business Essentials en vertaalden die naar een vernieuwde huisstijl, website en webshop.

Cindy Schepers - relatietherapeut
Ann Baeke - Natural Leadership

Love Travel Dance

Nathalie De Cock is seks- en relatietherapeut met een heel unieke insteek: “Travel inside and make your soul dance”. In haar aanbod spelen dansen en reizen een grote rol.

We ondersteunden Nathalie om van haar verhaal en visie een strategisch concept te maken in Business Essentials, wat we daarna mochten omzetten in branding, een website met webshop en een communicatiestrategie.

Sigrid Lenaerts

Sigrid Lenaerts is een creatieve duizendpoot, maar vooral een kunstenaar. We werkten met haar samen om van haar creativiteit en dromen een business te maken. Met haar unieke concepten maakt ze nu van gastronomie een artistieke beleving!

Ze volgde eerst Business Essentials. Daarna creëerden we voor Sigrid een passende brand die we ook vertaalden in een website met webshop.

Cindy Schepers - relatietherapeut
Ann Baeke - Natural Leadership

Creahuis Toppertje Top

Elke De Bolle van Creahuis Toppertje Top wil knutselpret aanbieden, maar dan in de meest brede vorm van het woord: van genieten en pretkriebeltjes tot verbinden en tot rust komen.

Elke volgde Business Essentials. Daarna zetten we haar visie en strategie praktisch om in een nieuwe brand, een website met webshop, een communicatieplan en advertentiestrategie.

Dagmar Cox

Dagmar is Seks, Liefde en Relatiecoach met een bijzondere missie en een imponerende ondernemersmindset. ⁠

Wij mochten haar ondersteunen bij het in de wereld zetten van haar praktijk door een nieuwe website en stijl voor haar te creëren. De website omvat een uitgebreid online leerplatform en webshop en werd bovendien in 2 talen gebouwd.

Dagmar Cox - Seks-, Liefde en Relatietherapeut
Liesbeth Leysen - Stress- & Burnout Coach

Liesbeth Leysen

Liesbeth is Stress- en Burnout Coach in Leuven.

Wij werkten samen met haar aan haar bedrijfs- en verkoopstrategie tijdens Business Essentials en zetten die om in een prachtige brand en website mét webshop.

Rose & Violet by Vleminckx

In Anja’s conceptstore vind je zoveel toffe items! Van kleding en accessoires tot cadeautjes en bloemen en planten.

Wij creëerden voor haar een nieuwe brand en website met webshop.

Webshop Rose & Violet by Vleminckx
Vroedvrouwenpraktijk Lief Leven

Vroedvrouwenpraktijk Lief Leven

Annika’s vroedvrouwenpraktijk was net gestart toen ze bij ons aanklopte.

Wij werkten samen met haar een nieuwe brand en website uit die qua uitstraling helemaal aansluit bij haar visie.

The Happy Yogi

The Happy Yogi, Vanessa, is een pionier in België met haar Online Yoga Academy.

Wij mochten haar ondersteunen bij het maken van haar nieuwe website, inclusief online academy en webshop.

Een pareltje, al zeggen we het zelf…

Vanessa Coomans - The Happy Yogi
Webshop Folie Confetti - Joke Opsomer

Folie Confetti

Joke’s droom was een webshop met cadeautjes die ze voor haar klanten inpakt en voorziet van een persoonlijk kaartje.

Wij werkten voor haar een volledige brand en website met webshop uit na Business Essentials.

Carole Deschuymere

Carole is een gepassioneerde wildlife fotografe én reisgids. Ze begeleidt jou tijdens de mooiste safari’s en leert je meteen ook hoe je zelf je fotografie skills kan verbeteren.

Zij volgde Business Essentials en we creëerden daarna ook een brand, website en webshop voor haar.

Wildlife fotografie - Carole Deschuymere

Nog meer referenties

Emilie en Valerie zijn mijn “golden ladies”, mijn linker -en rechterhand. Als solo startende ondernemer miste ik soms een sparringpartner op cruciale momenten. Fantastisch hoe mijn golden ladies streng maar met een liefdevolle intentie me uit mijn comfort zone duwen en helpen groeien als coach maar ook als mens. Ze zijn er ook als ik niet op de juiste knoppen duw (letterlijk en figuurlijk 😊). Mede dankzij Emile en Valerie ben ik niet solo en dit helpt me om tegelijk krachtig en kwetsbaar te zijn en te gaan voor mijn passie – mensen opnieuw verbinden met zichzelf en van daaruit met hun omgeving.

Sophie Grison InneRevolution

Emilie en Valerie zijn krakken in het aanvoelen van wat je wil vertellen en uitstralen. Vanaf het eerste contact voelde ik me thuis bij hen, omdat ze de kunst verstaan om mijn verhaal te vertalen in een huisstijl, een design, een totaalconcept. En geen moeite is hen te veel om te helpen als ik weer even vast zat. Maar vooral: wat zijn het fijne, menselijke ondernemers met het hart op de juiste plaats! 🙏🏼

De Reputatiecoach

Jeroen Wils De Reputatiecoach

Ik vond het geweldig om met jullie samen te werken. Ik had voor ik begon zo een chaos in mijn hoofd en wou zoveel maar wist niet meer hoe ik verder moest. Na het werken met jullie heb ik overzicht, structuur en een écht plan om verder aan de slag te gaan. Doordat de chaos weg is in mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik nu écht bezig ben met feelgood ondernemen. Ik heb een strategisch plan (toch voor het komend half jaar) waar ik op kan terugvallen, een plan over hoe ik mijn aanbod in de wereld kan en ga zetten en alleen maar op verder kan bouwen! Ik heb er terug zin in en ga er helemaal voor in 2022! Dank jullie wel dames! Jullie zijn écht goud waard! ❤️ Jullie gaan me nog horen in de toekomst…

BD Home Design

Barbara Doms BD Home Design

Valerie en Emilie zijn mijn vriendelijke stok achter de deur. Door hun hands on aanpak zorgen ze er voor dat er met alle ideeën in mijn hoofd ook effectief iets gebeurt. Door hen heb ik mijn kritische stem die zegt “Je bent weer aan het dromen en er zal toch niets van komen” kunnen loslaten. Want nu gebeurt het gewoon. Ik mag mijn creativiteit en business ideeën de vrije loop laten. Emilie en Valerie zorgen voor de vertaling naar een concrete format die dan nog eens heel mooi oogt. Magisch aan dit duo is dat ze uitersten kunnen combineren: Heel goede opvolging en technische kennis in combinatie met perfect aanvoelen wat bij je past. De nodige voorzichtigheid in combinatie met je toch die push geven om iets te doen wat je niet zo goed durft. Je formats geven om binnen te werken, maar je daarnaast ook ondersteunen als je met een nieuw concept komt. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ze altijd voor je klaar staan. Problemen zijn binnen de dag opgelost. En ze houden heel erg van een persoonlijke relatie. Je voelt dat ze iets met je willen opbouwen op lange termijn en dat apprecieer ik heel erg. We werken al lang samen en dat mag voor mij nog lang zo blijven. Door hen voel ik mij gewaardeerd als ondernemer.

Natural Leadership

Ik ondersteun organisaties om conflicten bespreekbaar te maken en wilde vernieuwen als bureau en de nieuwe wind uitstralen via een totaal andere website. Dat voelde op dat moment als een uitdagende en grote stap. Ik ontdekte de mooie website van een collega en kwam zo bij Touch of Gold terecht.

Mijn nieuwe website past nu heel mooi zowel qua inhoud als qua look and feel bij de nieuwe aanpak in mijn bureau. Wat me vooral helpt is dat ik, telkens wanneer ik vastloop met een technisch probleem, ik heel snel een antwoord en een oplossing krijg. Vooral de manier van spreken en aanpak van Valerie is erg geruststellend. Ik voel mij enorm ondersteund door jullie als klein bedrijfje. Samenwerken met Touch of Gold voelt voor mij als een echt partnerschap!

Circles for Connection

Samenwerken met Touch of Gold voelt alsof je een rodeostier met een glimlach op het gelaat temt. We waren binnen onze marketing met heel veel tegelijk bezig, wat inefficiënt voelde. Er is nu een duidelijke structuur gekomen en een stevig fundament waarop we onze marketing verder kunnen opbouwen. Graag meer van dat!

Ready2Improve

Wouter Goris Ready2Improve

Ik help koppels in het rustig en stabiel maken van hun samengesteld gezin en had een ietwat verouderde website die aan vernieuwing toe was. De systemen die ik gebruikte waren ook niet op elkaar afgestemd. Ik was bang dat op een goede dag mijn website niet meer zou werken en dat niet meer opgelost kon worden…

Ik koos ervoor bij Touch of Gold een Workshop website te volgen, omdat ik absoluut bij Wordpress blijven, bij voorkeur met het thema Divi werken én zelf leren hoe je het één en ander aanpast. Jullie workshop was daar het perfecte antwoord op!

Ik ben tijdens de workshop nog eens helemaal opnieuw door heel mijn bedrijf en werking gegaan. Ook al mijn systemen staan nu op punt. Dat voelt echt als een frisse start!

Deze workshop is een absolute aanrader! Valerie en Emilie zijn twee topdames die met je meedenken, geen vraag te veel vinden en je helpen een resultaat neer te zetten dat veel meer is dan je verwacht had.

Cindy Schepers

Cindy Schepers 

Ik volgde een Workshop bij Touch of Gold om een nieuwe website te bouwen voor mijn coachingactiviteit. Ik had op korte termijn een website nodig, maar wilde ook ondersteuning bij helder krijgen van mijn verhaal.

Deze workshop is een aanrader voor iedereen die op een warme en gestructureerde manier helderheid wil krijgen in het eigen verhaal als ondernemer met een mooie website als resultaat.

Emilie en Valerie zijn 2 topmadammen! Op en top professionals met een heel persoonlijke aanpak en veel inlevingsvermogen!

Emilie Schollaert 

Ik ben Sex, liefde en relatiecoach en had nood aan een vernieuwde website met een professionelere look én een geïntegreerde leeromgeving. Daaraan beginnen, voelde voor mij als een serieuze uitdaging.

Ik schreef in voor de Workshop website bij Touch of Gold omdat het me heel toegankelijk leek met een heel goeie prijs/kwaliteitverhouding.

Dankzij de enorme ondersteuning van Emilie en Valerie heb ik heel veel bijgeleerd en slaagde ik er in om een groot project neer te zetten. Dat voelde voor mij echt als een overwinning!

De workshop is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch professioneel klankbord voor haar business en bovendien wil genieten van grafische/technische masterbrains.

Dagmar Cox

Dagmar Cox 

Make me Fly! biedt coaching en training bij alle vragen rond loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking.

We vierden bijna ons 10-jarig bestaan, en hoewel we grosso modo zeer tevreden en trots waren op wat we hebben neergezet, stelden we ons vragen over onze echte focus en of deze nog klopte voor ons. En of we onze tijdsindeling en onze structuren en teamsamenstelling dan ook zo hadden ingericht.

We voelden toch wel wat energieverlies.

Wij schreven in voor Essentials Academy, omdat we het tijd vonden om een diepe duik te nemen om goeie keuzes te kunnen maken voor de toekomst. We wilden meer energie en ‘feel good’ (terug)vinden.

Dankzij de combi van het online gedeelte, het werkboek en de live sessies met een zeer goeie samenvatting van jullie over wat we hadden besloten, hebben we vastgesteld dat we 6 maanden later eigenlijk al 80% gevorderd zijn in de richting die we wilden. So happy 🙂

Wij zijn content en hebben de goesting en energie om er achteraan te gaan. En we weten waar we wel en niet ja op zeggen.

Essentials Academy is een absolute aanrader, ook voor wie al een tijd succesvol bezig is maar de viool toch eens goed wil stemmen. Het geeft helderheid en structuur en heel veel goesting om door te gaan op dit pad.

Make me Fly!

Els Deboutte Make me Fly!

Ik geef toe, ik twijfelde over inschrijven voor Essentials Academy. Ik deed voordien al een online programma, volgde verschillende cursussen, webinars en podcasts. Wat zou de meerwaarde juist zijn van deze investering? Tijdens een fijn kennismakingsgesprek kwam ik daar al snel achter en ik waagde de sprong!

Enthousiast bekeek ik de video’s en begon ik aan het uitwerken van mijn plan. Al gauw werd het wat ingewikkeld met de verschillende doelgroepen en producten die ik had. Valerie en Emilie daagden me uit om verder te denken, niet binnen het stramien te blijven dat ik gewoon was maar écht uit mijn bubbel te komen. Ik herinner me nog heel goed het Skype gesprek waarin ballonnen doorprikt werden en ik zoveel nieuwe inzichten kreeg. Op dat moment besliste ik te schrappen, opnieuw te beginnen en volledig voor mijn passie te gaan!

Valerie en Emilie zorgen in dit traject voor een heel persoonlijke begeleiding en werken samen met jou aan een plan dat bij je past. Je kan met al je vragen bij hen terecht, ze hebben alle kennis in huis om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Tot de maan en terug

Kim Van Geyte Tot de maan en terug

Voor ik Essentials Academy volgde, voelde het voor mij heel onwennig en onzeker om mezelf, mijn kennis en mijn product aan te prijzen.

Ik schreef in voor Essentials door het grote enthousiasme van Emilie en de grote creativiteit en aanstekelijkheid rond haar kennisgebied en dat geeft een groot vertrouwen en “zin” om ervoor te gaan.

Door mijn visie en product te onderbouwen met hun know-how en werkbare leidraad heeft mijn bedrijf nu een duidelijkere visie, onderbouwd met eigentijdse tools rond marketing en communicatie die ik kan gaan toepassen.
Daarbij ben ik op verstaanbare wijze ingewijd in de wereld van verkoopstrategie, prijssetting, doelgroep bepaling voor je product, enz

Ik heb het gevoel dat mijn product nu echt klaar is om zijn plaats in de markt in te nemen, dat ik weet waarom, voor wie en hoe ik het op overtuigende en professionele wijze kan gaan verkopen. Voor Essentials wist ik vooral “waarom” ik mij op mijn aanbod toespitste.
Maar nu besef ik, dankzij Essentials, dat je ook écht moet durven geloven in je product én het ook mag verkopen aan een eerlijke prijs. En een eerlijke prijs moet bovenal ook eerlijk zijn en in verhouding staan met je eigen werk en tijd die je in je product investeert. Dat vond ik moeilijk om mee te rekenen in mijn prijszetting.

Essentials Academy is een vitaminekuur voor je bedrijf, een boost voor je zelfvertrouwen, creativiteit en motivatie als bedrijfsvoerder om met daadkracht voor je product te gaan!

Groentuiniertje

Wendy Meex Groentuiniertje

Ik ben grafisch ontwerper en was reeds een aantal jaar bezig in bijberoep. Toen ik de switch maakte naar hoofdberoep en ik naast mijn werk als grafisch ontwerper ook een geschenken- en ballonnenwinkel overnam, wist ik diep vanbinnen dat er iets moest veranderen.

Ik haalde klanten binnen via familie en vrienden, maar daar bleef het bij. Al jaren. Stilaan verloor ik mijn motivatie en geloof om ooit zelf van mijn bedrijfje een goed draaiende business te kunnen maken.

Het afgelopen jaar volgde ik bij Emilie en Valerie hun Essentials Academy en ik besef nu dat ik sindsdien een enorme mind-switch heb gemaakt, zowel in mijn business als privé. Pas nu realiseer ik mij dat ik bewust moet stilstaan bij wat ik zelf wil van mijn bedrijf.

Ik ben mama, run mijn bedrijf met superveel goesting, maar ik vind die gezonde balans zó belangrijk, en dankzij Touch of Gold vind ik langzaam maar zeker mijn evenwicht. ‘Feelgood ondernemen’, daar werk ik nu aan, om het leven als zelfstandige mama ook op lange termijn te blijven volhouden en ik ben Emilie en Valerie énorm dankbaar dat ze mij geholpen hebben om mijn ogen te openen.

Wens en Wonder

Evelien Vos Wens en Wonder

Ik leer ondernemers hoe ze in een groeifase (terug) de touwtjes in handen krijgen en controle krijgen over hun mensen en cijfers.

Het moeilijkst vond ik om een keuze te maken in m’n aanbod én om een idee te krijgen hoe ik aan een vaste inkomst kan geraken. Dat voelde heel onwennig voor mij.

Ik schreef in voor Essentials Academy omdat jullie me overtuigden over het feit dat het een antwoord zou bieden op mijn vragen.

Nu voelt het als een bevrijding! Essentials Academy heeft me doen nadenken over m’n aanbod op een andere manier, vanuit een andere insteek.

Essentials Academy is een inspirerende manier om je te ‘herbronnen’ over je business zodat je terug de focus scherp kan zetten op het juiste doel.

Annegret Beckers 

Ik wou jullie even laten weten dat deze namiddag de site online gaat en dat dat niet zou gelukt zijn zonder jullie hulp. Een logo helemaal ‘naar m’n goesting’, prachtige foto’s die tonen wat ik graag doe en een webshop die helemaal werkt zoals ik het had gehoopt. (dixit mijn man: jaja, het is gewoon heel snel en duidelijk, meer wil een man niet, haha!)

Niet van mijn gewoonte zo een bedanking via mail te sturen (een écht pakketje komt nog jullie richting uit…) maar ik wou toch alvast ‘merci’ zeggen voor de leuke samenwerking. In een van de volgende blogs zet ik jullie nog wel ’s in de kijker, dat hebben jullie verdiend 🙂

Folie Confetti

Joke Opsomer Folie Confetti

Ik wou nog even laten weten dat ik volledig opgeladen naar huis ben terug gekeerd na onze meeting… na een week me voort te sleuren.

Mijn hoofd zat zo vol ideeën dat ik deze ochtend wakker werd en me voor het haardvuur gaan zetten ben om alles op te schrijven… voor de wekker afging… en ik moet jullie zeggen: Ik ben GEEN ochtendmens :-).

Mijn man zei deze ochtend: ik weet niet wat ze daar met u gedaan hebben gisterenavond maar het is voor herhaling vatbaar 🙂

Friendly with Dogs

Annelies Van Nuffel Friendly with Dogs

Via een collega consultant kwam ik voor een nieuwe website bij de dames van Touch Of Gold uit. Hun enthousiasme is bijzonder aanstekelijk en het klikte meteen.

Ik ging kort nadien aan de slag met hun Essentials traject, een bijzonder interessant traject waarbij ik voortdurend werd uitgedaagd om het beeld in mijn hoofd nog net iets scherper te zetten tot er een mooi en doordacht project op papier stond.

Het “huiswerk” en de periodieke opvolging werkten daarbij bijzonder goed.  Een echte aanrader voor startende of andere ondernemers die niet schuw zijn van een kritische, enthousiaste blik op hun project mét de nodige aanmoedigingen langsheen de weg !

HR-Topic

Isabelle Scheurbeke HR-Topic

De ‘out of the box’ oplossingen waarmee jullie afkwamen: SIMPEL, gewoonweg GOED, degelijk, professioneel en werkbaar.

Dat ik echt vooruitgang heb geboekt in mijn visie en businessmodel en dit in evenwicht met mijn persoonlijk leven. Het totaalpakket: business-advies op maat, persoonlijk aangepast aan mijn situatie (hoe krijg ik dit alles in mijn leven ingepast), marketing, sales, branding en social media, en een eenvoudig actieplan. Zodat het hele plaatje klopt en goed voelt.

Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om met het Essentials traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing).

Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!

LIVStyle

Veerle Deraedt LIVStyle

Intekenen voor Essentials Academy van Touch of Gold?
Ik twijfelde…

Zo’n traject kost geld en tijd. Dat is een hele investering. En moet ik niet eerst zus… of moet ik niet eerst zo…

Toch schreef ik me in.
Omdat ik voelde dat het anders moest.
Omdat ik niet wist waar eerst beginnen.
Omdat ik nood had aan een klankbord.
Omdat ik mijn ideeën wilde aftoetsen.
Omdat ik hou van een no-nonsense & feelgood-aanpak.

Dus voilà, ik ging ervoor. Alles binnenstebuiten keren. Onder de loep nemen. In vraag stellen. Geruggesteund en uitgedaagd door Emilie & Valerie en hun perfecte combinatie van professionalisme en werkplezier.

Het leverde nieuwe inzichten op. Aha-erlebnissen. Het joeg me terug naar het begin om te schrappen en nog eens te schrappen en te herwerken. En daarna: vooruitgang.

Of ik klaar ben? Nog niet, maar de koers is gezet en straks zit de wind in de zeilen.

Essentials Academy was voor mij een investering die zichzelf al terugbetaalde, want door de nieuwe aanpak kwam er budget vrij. Sja, soms moet je gewoon stoppen met twijfelen en genieten van een vroegboekkorting. 🙂

Ladies, bedankt!

De Schrijfbar

Barbara De Cuyper De Schrijfbar

Ik bied gezinnen ondersteuning bij de opvoeding van jonge kinderen.

Voor ik Essentials Academy ben gaan volgen wist ik niet hoe je een goede zaak opstart met een degelijk aanbod en hoe je dat omzet in een praktijk met voldoende omzet en klanten. Ik had veel losse ideeën, maar wist niet waar te beginnen… beetje frustrerend!

Essentials Academy heeft mij geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik wil doen en van daaruit een aanbod uit te werken.

Je kan het programma in je eigen tempo volgen en je wordt bijgestaan door 2 ervaren sparring partners. Ze confronteren je met jezelf, halen je uit je comfortzone om je zo naar een hoger level te brengen.

De begeleiding via chat en de “live” momenten vormden een goede afwisseling. Het contact met andere (startende) ondernemers is interessant om ideeën af te toetsen en te netwerken.

Ik heb nu een zicht op wat ik wil doen en de manier waarop. Uiteraard schaaf ik nog regelmatig bij om alles op zijn plaats te brengen. Waar het voordien één grote puzzel was met losse stukjes, vallen deze nu stilaan op zijn plaats en heb ik ook zicht op een aantal zaken waar ik nog aan wil werken. Het geeft mij een rustiger gemoed.

Essentials Academy is een programma dat – voor mij althans – de moeite waard is om te volgen. De kennis en ervaring van Emilie en Valerie gaven mij veel stof tot nadenken en zorgden ervoor dat ik meer inzicht kreeg in mijn ideale klant, aanbod en strategie.

De begeleiding is voor mij – als onervaren ondernemer – zeer belangrijk. Het online gedeelte gaf mij de kans om alles op mijn tempo te doen dat dikwijls trager was dan het programma. Toch kon is steeds met mijn vragen bij hen terecht – zelfs nu nog. Dank je wel dames voor de ondersteuning en begeleiding.

Kathleen Coppieters Coach

Ik begeleid als diëtist voornamelijk vrouwen, die de strijd met hun voeding beu zijn, en tracht ze door inzicht en praktische tips te krijgen naar een betere gezondheid wat hun meestal ook meer zelfvertrouwen oplevert.

Maar, zelfs na zoveel jaar kreeg ik mijn ideale klant niet duidelijk en kwam ik voor een verandering in mijn praktijk niet echt in ‘actie’.

Dat was frustrerend….veel willen en precies niet kunnen.

Ik kende Emilie en Valerie al, ik heb nog sessies bij hen gevolgd. Na het lezen van de aankondiging van Essentials Academy op de website besloot ik in te schrijven.

Door ‘gedwongen’ stappen te moeten zetten en na te denken over mijn bedrijf ben ik tot een beter inzicht gekomen en is het me duidelijk geworden in welke richting ik mijn praktijk verder wil uitwerken.

Ik voel me opgelucht! Nu moet ik het alleen nog verder in de praktijk uitwerken.

Essentials Academy is een tool om het beste uit jezelf te kunnen halen als je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken.

Praktijk Mommen

Mieke Mommen Praktijk Mommen

Pin It on Pinterest