Mijn prins op het witte paard? Gevonden!

door | 14 november 2022 | Feelgood, Ondernemen

Sinds midden september heb ik mijn prins gevonden. Eentje die luistert naar mijn noden, met oplossingen komt en recht-toe-rechtaan heldere antwoorden geeft. Uitdagend ook, met straffe vragen en out-of-the-box ideeën. Zijn naam: Andreas van de lease maatschappij.

Ik wist trouwens al heel snel dat ik mijn man gevonden had, het was een soort liefde op het eerste “”zicht””. Hij overtuigde met z’n duidelijk hoorbare glimlach, een vleugje humor en intelligente opmerkingen. Andreas is de enige die me, in heel het auto-avontuur (remember mijn vorige blog?), een luisterend oor bood en me echt liet voelen dat hij me begreep. Geduldig luisterde hij naar mijn verhaal en kwam hij met gepaste oplossingen. Nooit pushte hij, hij vroeg vriendelijk hoe hij me verder kon helpen en ook toen ik in een “paniekske” schoot wist hij me te informeren en kalmeren.

Hoe Andreas me hielp, voelde niet voor niets als thuiskomen. Andreas is misschien geen feelgood ondernemer, maar wel een feelgood werknemer als je het mij vraagt. Zo eentje waar ze bij de lease maatschappij dus heel erg blij mee mogen zijn. Dat maakte me trouwens wel nieuwsgierig naar de website van z’n werkgever, hun missie en visie. Ik vond het jammer daar niet de warmte in terug te vinden, die ik vond in Andreas. Een gemiste kans als je het mij vraagt (beetje last van beroepsmisvorming hier!).

Dat doen we trouwens met Touch of Gold ook voor KMO’s en solo-ondernemers. Die absolute kern vatten en van daaruit een plan uitstippelen zodat er geen enkele kans voorbij gaat om je (potentiële) klanten, medewerkers, leveranciers, omgeving,… te laten zien waarvoor je staat, wie je bent, waarom jij de meest geweldige partner ever bent en nog veel meer. Zo garanderen we dat die plannen maximale impact hebben én de feelgood vibes van binnen en buiten duidelijk zichtbaar zijn.

Hoe we dat doen? Aan de hand van ons eigen Feelgood Business & Marketing model natuurlijk. Heb je dat trouwens al ontdekt op onze website? Binnenkort trouwens ook in een leuke hippe verse op onze nieuwe website!

(Wees gerust: ik ben nog altijd gelukkig getrouwd met ‘mijne’ Filip, daar komt Andreas niet tussen!)”

Pin It on Pinterest

Share This