OP.EEN.DAG.GA.JE.DOOD

Sorry, het is een beetje een akelige openingszin. Maar het zijn voor mij de meest inspirerende en motiverende woorden ooit. Niet omdat ik er happy van wordt dat ik ooit zal sterven. Uiteraard niet.

Wel omdat het gewoon waar is en we gaan allemaal hetzelfde lot tegemoet (hopelijk zo laat mogelijk, maar dan nog). Er komt een dag dat we hier alles achterlaten. OMG!!!

Dat maakt mij bang, heel bang zelfs. Want er is nog zooooveeeeeel dat ik wil doen in het leven, dat ik wil bereiken.

Net dat maakt dat ik dus echt ALLES uit mijn tijd wil halen wat er in zit. Er komt namelijk geen tweede keer, geen mogelijkheid om het allemaal nog een keer over te doen. Ik wil elke dag leven alsof het mijn laatste is. Alles uitproberen en nooit achteraf spijt moeten hebben dat ik iets niet heb gedaan.

Het is een wijsheid die ik er al ingehamerd kreeg van mijn grootmoeder, ook een onderneemster trouwens: “Doe alleen wat je echt graag doet en laat je door niemand tegenhouden!”

Ik heb het altijd au sérieux genomen en eigenlijk doe ik al mijn hele leven echt mijn volle goesting. Ik kan eigenlijk niet anders. Het is voor mij bijna fysiek onmogelijk om iets te doen wat ik niet wil of waar ik niet voor de volle 100% achter kan staan. Ook en zeker niet op professioneel vlak trouwens. 🙂

En ik weet eigenlijk bijna zeker dat jij ook vanuit een pure passie passie en overtuiging een zelfstandige activiteit of een bedrijf bent gestart. Toen je begon, en hopelijk nu nog, had je zeker een droom en een visie voor ogen. Omdat je wist dat je anderen kon helpen met iets waar jij heel goed in bent.

Maar doe je ook echt alleen waar je hart en passie ligt? Of doe je toch nog veel dingen gewoon omdat je er de omzet van nodig hebt?

Ik bedoel, een mens moet overleven. Je hebt daar geld voor nodig. Punt. En als de nood het hoogst is, moet je vooral gaan voor financiële stabiliteit. Laat alsjeblieft jezelf en/of je gezin er niet onder lijden. Niet doen!

Maaaaar…. blijf ook niet te lang hangen in de “survival mode”!

Want ik ben er zeker van dat het anders kan. Dat je door je aanbod anders in te pakken en voor te stellen, toch alleen kan doen wat jij écht écht écht wil. Zonder toegevingen, maar echt het leven en werk waar jij gelukkig(er) van wordt.

Het komt niet vanzelf. Dat niet. Ergens succesvol in worden vraagt moed, geduld en doorzettingsvermogen. Vooral blijven doorgaan waar anderen het zouden opgeven. De “Get-Rich-Quick” formule bestaat niet (jammer!), anders zouden we allemaal miljonairs zijn.

Maar pak het grondig, doordacht en met de nodige kennis aan en je komt er. Ik geloof er in. Ook in jou.

Binnenkort gaan we er meer over vertellen, want we willen jou heel graag helpen om te bereiken wat jij echt wil. Als dat jou iets zegt, laat het ons dan even weten en dan brengen we jou als eerste op de hoogte.

Geniet ondertussen VOLOP en laat NIEMAND jou tegenhouden! 🙂

Stay Gold -xo-

Pin It on Pinterest