Vandaag is groen! Van lifestyle naar bedrijf met Wendy Meex van Groentuiniertje

door | 31 januari 2023 | Feelgood, Mindset, Ondernemen, Podcast, Processen automatiseren, Video, Webshop, Zichtbaarheid

Vandaag is groen! 🌿 Wij zijn super trots op deze speciale podcastaflevering waarin we Wendy Meex van Groentuiniertje interviewen als eerste partner van onze Feelgood Ondernemers Club!

Wendy is vast en zeker de meest gepassioneerde moestuinier ter wereld, met een hart voor ecologie. Zij maakte van haar levensfilosofie een bedrijf en is hét voorbeeld van onze tagline “Business & Marketing, the Feelgood way!”. Wat vindt zij belangrijk voor het succes van haar onderneming, welke fout wil ze nooit meer opnieuw maken en wat betekent Feelgood ondernemen voor haar?

Luister naar de podcastaflevering of kijk mee naar het interview en laat je inspireren door haar boeiende verhaal!

Meer weten over Groentuiniertje, aanschuiven aan De Lange Tafel of op zoek naar dat magische “kuisproduct” waar we het over hebben? Check www.groentuiniertje.be.

Abonneer je op onze podcast “De Magie van de Feelgood Ondernemer” op Apple Podcasts of Spotify om automatisch nieuwe afleveringen te ontvangen.

Tot volgende week!

PS: Wil jij ook Club-partner worden en genieten van alle voordelen? Je vindt alle informatie hier: https://feelgoodondernemen.be/club-partner-programma/

Pin It on Pinterest

Share This