Een klein stukje over ons, want vaak willen jullie weten wie er achter TOG zit, hoe de samenwerking tot stand is gekomen en hoe we dan eigenlijk op de naam zijn gekomen…

Dit is de Emilie versie, en ik zeg al op voorhand dat mijn geheugen er eentje is met veel gaten in, dus bij deze nodig ik partners Valerie en Katrien uit om me te verbeteren waar nodig.

Als ik er zo even op terug kijk is ons Katrien dé matchmaker van het jaar, want zij kende zowel Valerie als mij. Op een dag ging ik op zoek naar een nieuwe partner om de website van een klant te vernieuwen, en via Katrien kwam ik bij Valerie terecht.

Eén telefoontje later was de zaak al beklonken!

Gek genoeg voelde het direct goed bij deze pittige madam met engelengeduld. We werkten de website van de klant binnen de kortste keren af en Katrien zorgde voor het nodige fotomateriaal.

Juist omdat die samenwerking zo vlot en natuurlijk ging, kwam er van het één het ander en werd er een eerste keer gesproken over een vaste samenwerking.

Ik denk dat we maar één fysieke vergadering nodig hadden om te beslissen dat we exclusief met elkaar gingen samenwerken! Ik weet het nog goed, die vergadering ging door in de tennisclub in Alken, bij een rijkelijk gevuld bord met hamburger en frieten. Helemaal in onze stijl! Haha!

Toen we dan persé nog wilden beslissen onder welke naam we gingen werken, hadden we daar misschien nog een kwartiertje tijd voor :-). Maar na een korte gekke brainstorm sessie waar we het hadden over feetjes die hun fairy dust verspreiden, over die sparkle, de extra glans (shine!), over bubbels, de ultieme website, over het woord branding en nog veel meer kwamen we op die golden touch!

En ja hoor, Touch of Gold was geboren

(nadat natuurlijk Valerie eerst gecheckt had of de domeinnaam nog wel vrij was)

Een paar dagen later was de website eigenlijk al bijna helemaal klaar (Valerie stond te springen van ongeduld) en gingen we aan de slag. We werken elk vanuit ons eigen kantoor (Valerie = Vilvoorde, Katrien = Zepperen en Emilie = Alken) maar horen elkaar intussen wel iedere dag, vaak via Skype.

Ons concept is intussen al heel wat verder gegroeid, van alleen websites maken tot branding trajecten en we willen nog meer en nog beter!

Ik kan alleen maar besluiten dat Valerie en Katrien mijn leven als zelfstandige mama hebben verrijkt, ik met nog meer enthousiasme me op projecten stort, de brainstorm sessies en ook de regelmatige “klaag & zaag” sessies een enorme mentale boost geven, de creativiteit bubbelt en we elkaar perfect aanvullen.

Onze samenwerking kan volgens mij alleen nog maar groeien

Daar werken we iedere dag hard aan, door altijd open te blijven tegen elkaar en te blijven praten (zelfs over de taboe onderwerpen zoals geld, onderlinge verdelingen, gewerkte uren,…).

Dusssssss ik kan alleen maar blij zijn dat ik deze madammen heb ontmoet.
En nu ga ik een glas bubbels drinken op onze toekomst! Santé x

 

Pin It on Pinterest