facebook

De Essential Feelgood Gids voor ondernemers met kids!

5-delige Workshop

Ondernemen met een hoge feelgood factor én mama zijn? Ja, dat kan!

Zelfstandige mama’s met een eigen droom, hun eigen bedrijf. Het lijkt wel alsof we overal tegelijk zijn. Aan de schoolpoort, tussen onze klanten, bij onze vriendinnen, bij onze partner, …

We hebben het moeilijk trouwens: om de dingen te combineren, alles goed te willen doen. We worstelen met perfectionisme en leggen de lat wel héél erg hoog. We willen er zijn voor onze kinderen, onze partner, ons bedrijf,… We hebben handen en ogen tekort.

We gaan door complete “kiekens-zonder-kop-fases” (lees: pure chaos), vergeten heel de tijd vanalles (want ‘t is allemaal veel te veel natuurlijk), draaien dikwijls op automatische piloot om het allemaal te overleven én doen vooral ons best om alles zo goed mogelijk te doen, wat nooit echt helemaal lijkt te lukken.

We hebben het gevoel dat we constant moeten kiezen tussen ons gezin en ons bedrijf. Wanneer het ene meer aandacht krijgt dan het andere, steekt een schuldgevoel regelmatig de kop op.

Het goeie nieuws is dat het anders kan!

Net dat gaan we je leren in deze workshop. Hoe je een Feelgood ondernemende mama wordt.

We maken er een “EN-EN” verhaal van in plaats van een “OF” verhaal. Het grote geheim verklappen we nog niet. Daarvoor moet je gewoon inschrijven.

Wat krijg je?

We willen van jou een échte Feelgood mama-ondernemer maken. We maken het dus graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou om deze workshop te kunnen volgen.

Daarom organiseren we deze workshop via LIVE online sessies.

Tijdens 5 online workshops (1u tot 1,5u per sessie) begeleiden we jou stap voor stap om jouw persoonlijke Feelgood Gids te maken.

We vertellen jou hoe je zowel mama als ondernemer tegelijk kan zijn, mét Feelgood effect en weg van het “kieken-zonder-kop” gedoe.

Op het einde van de workshop is jouw Feelgood Gids af, die de Essentials handleiding wordt voor je leven als mama én als ondernemer.

Die handleiding zal jou helpen om efficiënt te focussen op wat er nodig is voor je bedrijf, zodat je genoeg Quality Time overhoudt voor jezelf en je gezin.

Als extraatje krijg je op het einde van de reeks van ons ook nog een aparte, individuele sessie, waarin je ons jouw persoonlijke vragen kan stellen.

HOE WERKT HET?

De workshops gaan door op vaste momenten via Zoom.

Dat is een handige en heel gebruiksvriendelijke online meeting tool, die lijkt op Skype of Facetime, maar waarvoor je geen account nodig hebt. Iedereen kan het dus gebruiken, zowel op PC als op smartphone.

Dat betekent dat we elkaar kunnen zien en horen, zodat het net is alsof we echt live in dezelfde ruimte zitten. Het is dus wel online, maar zeker niet onpersoonlijk 🙂

Kan je er niet live bij zijn op één of meerdere data? Da’s natuurlijk jammer, want live is het leuker! Maar geen paniek, want je ontvangt de opname van elke sessie sowieso achteraf in je mailbox (ook als je er wel live bij bent).

Je krijgt van ons ook een werkboek als leidraad voor de online workshops, waarin je je persoonlijke Feelgood Gids kan uitwerken.

INSCHRIJVEN

De eerstvolgende reeks gaat door op volgende data, telkens van 9u30 tot 11u:

  • Dinsdag 21 januari 2020
  • Donderdag 23 januari 2020
  • Dinsdag 28 januari 2020
  • Donderdag 30 januari 2020
  • Dinsdag 4 februari 2020

PROMO! Je kan tijdelijk inschrijven voor slechts 67 Euro (excl. btw) in plaats van de normale prijs van 225 Euro.

Schrijf in via de knop hieronder en betaal via onze webshop. Je ontvangt alle praktische details onmiddellijk daarna in je mailbox.

Heb je nog ergens vragen over? Contacteer ons gerust via info@touchofgold.be of stuur een berichtje via de chat-knop onderaan deze pagina.

Stay Gold -xo-

Emilie & Valerie 

Pin It on Pinterest