Voor het geval je nog geen van mijn andere Doe-het-zelf Tips hebt gelezen of bekeken, herhaal ik het nog eens… Je mailinglijst is je allerbelangrijkste sales-tool om je business te doen groeien!

En om dit op een professionele manier aan te pakken, heb je een e-mail marketing tool nodig. Ik werk zelf heel graag met Mailchimp omdat het eenvoudig is, gebruiksvriendelijk én redelijk qua kostprijs. Bovendien kom je met de gratis versie ook al best ver als je net bent gestart en je nog niet veel wil investeren.

In een van de vorige video’s toonde ik je al hoe je een Mailchimp mailinglijst aanmaakt en integreert in je website. In deze video laat ik je zien hoe je e-mail campagne aanmaakt en verstuurt naar je mailinglijst.

Ik ben benieuwd naar je feedback en jouw persoonlijke ervaring met Mailchimp of andere e-mail marketing tools dus laat een comment na bij deze video of contacteer mij!

Succes!

-Valerie

Pin It on Pinterest