facebook

MEER CENTEN GRAAG

Je wil meer omzet? Meer verdienen? Het is niet genoeg?

Dan is er maar één oplossing: meer klanten en een constante klantenstroom zodat die financiële onzekerheid eindelijk definitief van de kaart geveegd wordt. 
Moet ik er nog bij zeggen dat er maar één goeie oplossing is op lange termijn om meer omzet te halen? Dat is namelijk aan je strategie werken.
Maar laat ons even stellen dat je graag Essentials© Academy wil volgen bij Touch of Gold, en dat je in afwachting van de geweldige resultaten ervan al aan de slag wil?

Ik wil je in deze blog een aantal snelle manieren aanreiken om niet persé meer omzet te halen maar wel meer centen over te houden op je rekening.

Vaak ligt er een hoop geld onder je neus of onder je matras, maar kijk je er gewoon over of ben je het bestaan ervan helemaal vergeten…

TOUCH OF GOLD QUICK-MONEY-FIX

  1. Voer een prijsverhoging door (ik durf te stellen dat 90% van onze klanten gewoon te weinig vraagt, zeker als het gaat om diensten)
  2. Bekijk je businessmodel: kan je je product of dienst schalen? En er dus meer van verkopen zonder dat je er zelf veel meer tijd en moeite in moet steken?
  3. Kijk naar hoe je klanten betalen: kan je ze voor langere termijn aan je bedrijf binden? Of werk jij nog altijd volgens het ‘oude’ principe, namelijk geld in ruil voor een transactie?
  4. Doe aan upselling!
  5. Biedt extra betalende services aan – waar zitten je klanten op te wachten? Waar vervul je niet helemaal hun behoeften?
  6. Bekijk je lopende abonnementen! Vaak betalen we er nog eentje teveel hier en daar. Schrappen maar!
  7. Bekijk je overige kosten: waar kan je besparen? Door te automatiseren/digitaliseren eventueel?
  8. Doe je volgers/klanten een mega geweldig goed instap aanbod zodat ze écht de stap zetten om bij jou te kopen!
  9. Benut je contactenlijst: na de hele GDPR heisa heb je waarschijnlijk een goede lijst over met mailadressen van geïnteresseerden, potentiële klanten en klanten. Gebruik je die lijst ook om in contact met hen te blijven.
  10. Volg die gemaakte offertes kort op, neem contact met de mensen van wie je geen feedback hebt gekregen

 

Zo, normaal gezien heb je nu zonder al te veel moeite wat extra centen op je rekening.

Gebruik ze om te investeren in je strategie, zodat je op lange termijn gegarandeerd safe zit!

Heb je trouwens de gratis MasterClass al gedownload? Schrijf je hier in!

Veel succes!

Pin It on Pinterest