PLAN EEN ONTDEKKINGSGESPREK

Hello, Feelgood ondernemer!

Ben jij op zoek naar een straffe partner die met jou meedenkt en naar jou luistert om jouw bedrijf met hart en ziel, op een unieke manier, van A tot Z op de kaart te zetten?

Als we met jou samenwerken, kan je rekenen op al onze expertise en kennis. We kijken naar jouw bedrijf als het voor onszelf zou zijn, maar wel altijd vanuit jouw visie op ondernemen.

We leggen de vinger op wat er wél al is en vullen aan met wat goed voelt en bovendien perfect voor jou werkt. Misschien betekent dat voor jou loslaten, simpeler maken, verdiepen of vertragen. Alles draait om bewuste keuzes maken en er daarna helemaal voor durven gaan.

Maar voor je beslist, willen we heel graag met jou babbelen! Dus plan meteen een afspraak voor een gratis ontdekkingsgesprek (via Zoom of telefonisch).

Tijdens het gesprek luisteren we naar jouw verhaal als ondernemer, kijken we samen naar waar jouw “knopen” zitten en wat er wél al goed zit.

We ontdekken samen of we als “partners” bij elkaar passen en hoe we jou zouden kunnen helpen. Je beslist daarna zelf of het iets voor jou is of niet, nu of later.

Je mag sowieso tips, advies en een paar eye-openers verwachten van dit gesprek.

Het is helemaal gratis en vrijblijvend. Geen addertjes onder het gras. Beloofd!

Stay Gold -xo-

Plan jouw afspraak

Kies een moment in onze online agenda, vul je gegevens in en laat ons weten of je ons graag via Zoom of liever telefonisch spreekt.

Je ontvangt de bevestiging van je afspraak meteen in je mailbox. Wij contacteren jou op het moment van de afspraak voor een vrijblijvende babbel.

Tip: Vind je echt geen moment dat voor jou past in onze kalender of heb je een super dringende vraag? Stuur ons dan een berichtje via Facebook Messenger of via de chatknop onderaan rechts deze pagina.

Heb je nog een vraag? Contacteer ons gerust!

Valerie Maes - Emilie Govaerts - Touch of Gold

Pin It on Pinterest