Marketing & Communicatie Projecten

OP MAAT VAN JOUW BEDRIJF

Nieuw product of dienst lanceren? Je merkbekendheid vergroten?

Soms heb je net dat ietsje méér nodig…

Onze trajecten zitten fantastisch goed in elkaar (al zeggen we het zelf), maar af en toe heb je net iets meer nodig dan wat er in zit.

Méér persoonlijke begeleiding en advies op maat van jouw situatie, intensievere ondersteuning bij de uitvoering van het plan, evaluatiemomenten waarna we weer bijsturen.

Als dat is wat jij nodig hebt, dan maken we werken we voor jou een offerte uit die helemaal aansluit op jouw behoefte.

AANPAK

Wat mag je van ons verwachten?

We starten elke samenwerking met een kennismakingsgesprek, waarin we pijlen naar jouw noden binnen jouw project.

Zo krijgen we al meteen een goed beeld van wat er nodig is om het project tot een goed einde te kunnen brengen en krijgen we ook vaak al een goed idee van hoe we het zullen aanpakken.

Een project kan zijn:

  • De lancering van een nieuw product of nieuwe dienst waarvoor je een communicatiecampagne wil laten uitwerken.
  • Het vergroten van de merkbekendheid van je bedrijf, zodat je makkelijker nieuwe klanten aantrekt.
  • Jouw eigen naambekendheid en expertise bekend maken in de markt.
  • Het uitwerken van een globale communicatie- of sociale media strategie.

Na de kennismaking bezorgen we jou een gedetailleerd, uitgebreid samenwerkingsvoorstel. Zodra je akkoord bent met het voorstel, plannen we jouw project in om er mee aan het werk te gaan.

SAMENWERKING

Let’s do it!

Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kunnen we heel veel of weinig werk uit jouw handen nemen. Jij bepaalt dus zelf hoeveel tijd je zelf in je project wil of kan steken en wat je precies aan ons uitbesteedt.

Voor deze projecten is het voor ons wel altijd heel belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten en dat we 100% begrijpen wat jouw doelstellingen zijn.

We zullen jou dus bijzonder veel vragen stellen én jou onze ongezouten mening geven wanneer we denken dat iets niet goed zit.

Deze projecten starten daarom ook bijna altijd met het (her)bekijken van je bedrijfs- en communicatiestrategie. Omdat je niks kan bouwen zonder goeie fundamenten.

We plannen geregeld overlegmomenten, zodat je altijd mee bent in je verhaal en zodat we tussentijds kunnen bijsturen wanneer dat nodig is.

Want wij werken voor jouw bedrijf alsof het het onze is!

ENKELE KLANTEN

Lien De Pau – Zeker van haar Zaak

Voor Lien werkten we de lanceringscampagne uit voor haar online business school TRAVAK.

Lien is op zich al een vrij bekende ondernemer binnen haar doelpubliek, maar vele van haar volgers “kenden” haar toch nog niet echt. De focus lag voor deze lancering op het meer naar buiten brengen van de persoon achter Lien en haar lifestyle naast het promoten van TRAVAK Business School.

We pakten de huisstijl aan, bepaalden de communicatiestrategie, schreven en planden alle berichten.

We werkten voor haar ook een advertentiecampagne uit voor de uitgekozen sociale media kanalen en volgden ze op van A tot Z, tot op het moment van de inschrijvingen voor haar programma.

Lien De Pau

Fabienne Renders – TalentMakers

Fabienne lanceerde een uniek online leer- en begeleidingstraject voor startende leiddingevenden.

Zij startte bij de lancering helemaal van nul, zonder enige merkbekendheid vooraf. De focus van de campagne was dus het vergroten van de merkbekendheid én het praktisch uitwerken van een sales funnel.

Voor Fabienne werkten we de volledige branding,  marketing- en verkoopstrategie (inclusief website, online trainingplatform en de koppeling met het e-mailmarketingsysteem) uit om er daarna een lanceringscampagne aan te koppelen die helemaal aansloot op de behoeften van haar bedrijf.

De advertentiestrategie werd van A tot Z opgevolgd en 2-wekelijks bijgestuurd op basis van de analyse van de resultaten van de campagne, zodat het resultaat kon gemaximaliseerd worden.

Fabienne Renders

Interesse in een samenwerking?

Heb je een project waar je ondersteuning bij nodig hebt?

Vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak (via Skype) in te plannen.

KMO-Portefeuille

Wij zijn erkend dienstverlener voor KMO-Portefeuille. Als jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt, kan je tot maximaal 40% van je investering via KMO-Portefeuille subsidiëren.

Meer informatie over KMO-Portefeuille vind je hier.

Stay Gold -xo-

 

Pin It on Pinterest