Een paar maanden geleden, na een dagje samenzitten (we werken alledrie op aparte locaties), kwam voor een eerste keer het idee naar boven om samen een paar dagen weg te gaan om te brainstormen, ons aanbod verder uit te werken, onze afgewerkte projecten te evalueren, onze samenwerking onder de loep te nemen,…

Wat eerst een vaag idee was, of moet ik het een verre droom noemen, werd al gauw werkelijkheid.

We trokken met ons drietjes een hele week (van maandag tot vrijdag ja) naar de Landal huisjes op het strand ‘Hoek van Holland’.

Zonder mannen, zonder kinderen, zonder buitenstaanders. Alleen wij drietjes, de zee, onze laptops, Katrien’s fototoestel en onze ideeën.

Koffers ingepakt met joggingbroeken (ah ja, het moest ook relaxed blijven hé), kratten gevuld met eten en drinken. De flesjes wijn en cava werden niet vergeten natuurlijk, want we planden op voorhand ook wel een aperitiefje of 2. Kortom we keken er enorm naar uit!

Maar een weekje voor we vertrokken kwamen er vooral bij mezelf (ik durf nogal eens teveel na te denken over de dingen) toch nog wat vragen naar boven. Met ons drie, een hele week, in een klein huisje? Dat kan goed gaan maar ook wel heel erg fout. En we hadden wel een agenda en planning opgesteld maar hoe gingen we dat aanpakken?

Toevallig ging ik in die laatste week voor ons vertrek nog even een koffie drinken met mijn voormalig boekhoudster Kathleen Cloosen, die intussen ook al meerdere opleidingen achter de rug heeft voor het coachen van ondernemers. Ik vertelde haar over mijn bezorgdheden en bij ons afscheid ze ze terloops dat ze wel een ideetje had over hoe we van start konden gaan.Touch of Gold Brainstorm

Haar voorstel was om alledrie apart neer te pennen wat we van de week verwachten (wat zorgt ervoor dat de week voor jou geslaagd is), wat je eigen rol is binnen de samenwerking, wat je visie is voor Touch of Gold. Valerie en Katrien vonden het ook een super idee en dus hebben we het direct toegepast.

Vlak na onze aankomst hebben we ons op het strand geïnstalleerd, in een hippe strandbar, met glaasje erbij en hebben we een heerlijkenamiddag in de zon onze visies, doelen en verwachtingen naast elkaar gelegd. En toen wist ik heel zeker dat het wel goed ging komen met ons drietjes, want weer vulden we elkaar perfect aan, en kwamen onze visies en doelen wel heel erg overeen.

Ben je nieuwsgierig naar de visie van ons? Dit is een stukje van wat eruit gekomen!

De visie van Touch of Gold – Deel 1: Het doel

Andere ondernemers die geen kennis hebben om hun bedrijf/product te lanceren te helpen om zichtbaar te zijn (online en offline), professioneel en op een authentieke manier.

Passend bij de persoon zelf en hun activiteit.

We geven een duwtje in de rug, op een no-nonsense manier met concrete acties. We begeleiden en ondersteunen onze klanten zodat er een concreet plan op tafel ligt.

Meer weten over onze ervaringen en onze samenwerking? Lees dan zeker de volgende blogs in dit reeksje.

Stay gold,

-xo- Emilie

Pin It on Pinterest