Over Touch of Gold

Ondernemen met een hoge Feelgood factor!

Wij brengen de Feelgood Factor van ondernemers naar de next level brengen en maken van hen echte Feelgood Ondernemers.

Dat zijn ervaren ondernemers met passie en energie die willen ondernemen met betekenis en impact, vanuit hun authenticiteit en passie, op een manier die bij hen past.

We werken samen met hen straffe strategieën en originele concepten uit.

We houden ervan om resultaten te zien én te voelen, om écht te connecteren met onze klanten, op dezelfde golf te surfen en die zalige strategieën direct om te zetten in de praktijk.

Onze sterkste troef? Strategie en praktijk als een puzzel in elkaar laten klikken, op zoek gaan naar de magie en optimale flow voor jouw bedrijf op een persoonlijke en authentieke manier.

Onze unieke aanpak

Wanneer je met ons samenwerkt, worden wij letterlijk jouw “partner en kijken we naar jouw bedrijf alsof het voor onszelf zou zijn.

Daarom zijn we ook Feelgood Business Consultants en geen coaches.

Er bestaat geen “one-size-fits-all” of een formule die je op elk bedrijf gewoon kan toepassen.

Samen hebben wij intussen meer dan 25 jaar ervaring als ondernemers. We weten dus waarover we het hebben.

We werken samen met jou aan je bedrijf en je kan daarvoor al onze expertise en kennis gebruiken, zoals een adviesraad of een Raad van Bestuur.

We zijn bovendien mega-sterk in de praktische omzetting van alles wat je bij ons leert. Dat vind je bijvoorbeeld niet bij een gewone coach.

Tijdens een samenwerking krijg je dan ook ongelooflijk veel individuele begeleiding, omdat het onmogelijk is gewoon een standaardmethode te kopiëren op jouw bedrijf.

Emilie Govaerts - Valerie Maes - Touch of Gold Feelgood Business Consultants

Waarom wij experten zijn

Onze jarenlange ervaring in grote en kleine bedrijven en onze opleidingen (zowel in marketing als technisch/grafisch), maken dat wij met een gerust hart en zonder pretentie over onszelf kunnen zeggen dat je op ons kan vertrouwen om jou te ondersteunen bij het uitbouwen van jouw Feelgood bedrijf.

Wij weten namelijk wat het is om een bedrijf te starten, het te doen groeien en te behouden. Wij weten ook wat ervoor nodig is om dat te doen, tot in het detail.

Daar is niet alleen Touch of Gold zelf een voorbeeld van, maar ook de vele klanten die al met ons samenwerkten en de andere bedrijven waar we actief in zijn.

Emilie Govaerts - Touch of Gold Feelgood Business Consultants

Emilie Govaerts

Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie ‘pur sang’ en zelfstandige in hoofdberoep sinds 2005. Na mijn studies Handelswetenschappen en Master in Marketing deed ik op zelfstandige basis voornamelijk op marketing gebied praktijkervaring op in verschillende sectoren én in de familiebedrijven van de 2de generatie.

Dat dat allemaal niet rozengeur en maneschijn was, die familiebedrijven, dat mochten we helemaal aan den lijve ondervinden. Ik heb heel vaak gezien hoe het niet moet. Na een hele episode, waar we gerust een boekje of drie over zouden kunnen schrijven, was het tijd voor wat anders. En dus ging ik in 2009, na de geboorte van mijn eerste zoontje, mijn creatieve kant wat meer verkennen en werd de hobby ‘grafisch ontwerp’ na enkele opleidingen omgezet in een nieuwe ‘baby’, Tante Kaart. Dat werd een succes, met meer dan 400 ontwerpen op de teller, en minstens evenveel tevreden klanten.

Maar het knaagde, want ik gebruikte mijn uitvoerige marketing en ondernemers ervaring alleen nog maar voor mijn eigen bedrijf, en nu en dan nog voor een bedrijfsklant. Om het héél kort te houden: van het één kwam het ander en voor we het wisten was Touch of Gold geboren. We zijn in de enkele jaren enorm snel gegroeid, en merkten al snel dat onze technische en grafische kennis niet de enige waren die werden geapprecieerd door onze klanten.

Het ligt namelijk niet in onze aard om zomaar een website, een huisstijl, een sociaal media plan te realiseren,… Iets zomaar doen, dat staat niet in onze woordenboek. Voor ons zijn dat ‘gewoon’ tools die je dichter bij je doel brengen. Tools die je het leven als ondernemer gemakkelijk moeten maken en je helpen om je doelen te bereiken.

Ik ben ervan overtuigd dat de ondernemer achter het bedrijf diegene is die het verschil kan maken, om wie het uiteindelijk allemaal draait. Wat ik graag wil bereiken met Touch of Gold? Mijn droom? Dat is dat die ondernemer het ook ‘goed’ heeft. Niet ‘goed’ zoals de vooroordelen het zeggen als het gaat om zelfstandigen. Maar ‘goed’ op een manier die alleen begrepen wordt door echte zelfstandigen, en ieder op zijn of haar eigen manier. Iedere ondernemer die bij ons aanklopt kan dus 200% inzet verwachten, we smijten ons ten volle en willen ook dat jij het ‘goed’ hebt. Op je eigen manier. 

Stay Gold -xo-

Valerie Maes

Ik kom uit een ondernemersnest, dus het is geen wonder dat ik er zelf ook voor koos om na een aantal jaren als werknemer ook voltijds zelfstandig te worden begin 2009.

Jarenlang heb ik grote “corporate” bedrijven van binnen en van buiten gezien, voornamelijk in mijn rol als freelance consultant in HR-gerelateerde informatiesystemen. Daar heb ik de halve wereld voor afgereisd.

Systemen en structuren zijn mijn ding, maar ik pas niet goed in de structuur van een groot bedrijf. Mijn hart lag eigenlijk altijd bij het uitbouwen van mijn eigen bedrijf, Studio B1. Daarvoor volgde ik zelf coachingtrajecten bij onder andere de wereldbefaamde Ali Brown.

In combinatie met de ervaring in mijn eigen bedrijf én met Touch of Gold, kennen marketing en verkoopstrategieën geen geheimen meer voor mij. Want je mag alle principes van de wereld kennen; ze kunnen toepassen is nog heel iets anders. Bovendien is het mega-belangrijk dat je dingen doet die bij jou passen en niet zomaar overneemt wat iemand jou vertelt dat je moet doen.

Bij Touch of Gold ondersteunen we andere ondernemers bij het uitbouwen van een bedrijf dat het net zo goed doet als ons eigen bedrijf. Op een manier die helemaal comfortabel aanvoelt, als een tweede huid. Daar zijn we keigoed in, het is onze passie én onze missie. Als we met jou samenwerken, doen we dat dan ook alsof het voor onszelf is.

Contacteer me via Facebook of LinkedIn als je mij nog beter wil leren kennen! Ik kijk er naar uit jou in mijn netwerk te hebben.

Stay Gold -xo-

Valerie Maes - Touch of Gold Feelgood Business Consultants

Pin It on Pinterest