Valerie Maes

Valerie Maes

Brand Maker # 1

Ik ben Brand Maker met een specialisatie in Web Design. Maar niet zomaar Web Design, want bij Touch of Gold vinden wij websites alleen maar één van de vele mogelijkheden om je bedrijf zichtbaar te maken.

Ik bekijk jouw website dus in de eerste plaats vanuit een marketing perspectief. Zo ben je zeker dat je website niet alleen mooi is, maar ook klanten aantrekt. Het moet opbrengen of we doen het niet. Dat is het motto!

En bovendien geef ik je heel graag al mijn website-kennis door, zodat je achteraf niet afhankelijk van ons bent bij het verder beheren en onderhouden van je website!

Naast het maken van websites, ben ik zot van lekker eten en drinken, lange BBQ’s met cocktails op warme zomeravonden, mijn lover-for-life (fingers crossed 🙂 ), ons zalige fifties huis én mijn twee schattige poppies (aka de metekindjes).

Ik kijk er naar uit met jou aan je website te werken!

Stay Gold xo,
Valerie

Emilie Govaerts

Emilie Govaerts

Brand Maker # 2

Hallo! Ik ben Emilie, mama van twee vedetten (Siebe en Miel) en al een paar jaartjes (meestal) gelukkig getrouwd 🙂 met Filip.

Ik hou van kleurtjes (van véél kleurtjes), patroontjes, decoratie, mooie spullen, de zon, wandelen met de hond, op blote voeten lopen, een terrasje doen, tetteren met vriendinnen (of eigenlijk met iedereen), de zee en stranden, rondlopen in mijn jogging, muziek, lezen, koken, lachen en gek doen, zwemmen en jacuzzi’s, … Verder probeer ik sportief te zijn (met de nadruk op probeer, dit keer ga ik me wagen aan yoga) en nog me te houden aan alle voornemens die ik 20 keer per jaar heb (nog meer sporten, de ideale balans te vinden tussen werk en privé, geduldig zijn, ordelijk worden, altijd alles op te ruimen,…).

Alleszins hou ik ervan om te ontdekken welk soort ontwerp past bij jou en je bedrijf, om zo samen tot de ultieme huisstijl te komen waar je helemaal blij van wordt. Mijn andere passie is marketing en dus werk ik vaak samen met Valerie om jou brand zichtbaar te maken.

Stay Gold xo,
Emilie

Katrien Bels

Katrien Bels

Brand Maker # 3

Hey, Ik ben Katrien. Trotse mama van Lisa en Leon en echtgenote van Toby.

Mensen fotograferen is mijn passie. Of het nu een zakelijke omgeving is, vrije tijd of huwelijk.

Misschien ben jij bij de weinige mensen die staan te springen om op foto te staan maar de meesten hebben er nogal wat angst voor 🙂 Het is mijn missie ervoor te zorgen dat iedereen zijn angst om gefotografeerd te worden overwint. De reactie na een shoot is dan ook altijd: zo’n mooi resultaat had ik niet verwacht!

Dat is voor mij uiteraard het mooiste compliment.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen fotogeniek is als je op een pure en authentieke manier benaderd wordt.

Neem gerust een kijkje bij de testimonials en bewonder onze sterren die we al hebben mogen helpen.

Tot snel tijdens één van onze shoots!

Stay Gold xo,
Katrien

Pin It on Pinterest