Video is hot! Dat weten we, vertellen we tegen onze klanten en we doen het zelf ook wel (iets met het goede voorbeeld geven)… Maar te weinig. Niet omdat we het technisch niet kunnen, want we hebben alle kennis en materiaal in huis om zelf aan de slag te gaan. Wat houdt ons dan tegen om er meer gebruik van te maken? Er zijn wel een aantal redenen, maar die waarover ik het vandaag over wil hebben is er eentje die jullie allemaal naar boven halen als we erover praten.

Onzekerheden. Minpuntjes. Kritiek op jezelf. Jezelf niet goed genoeg voelen. Een laag zelfbeeld. Een puist. Een koortsblaasje. Je haar dat niet goed ligt. Je stem. Je accent. Je hebt een hoestje. Je moet pas volgende week naar de kapper. Je hebt even tijd nodig om te beslissen wat je dan precies gaat zeggen (en je stelt dat dan uit en uit en uit…).

Even verklappen: ook wij hebben er last van. In erge mate. Gelukkig zijn we met 3 en kunnen we elkaar aanmoedigen waar nodig of een flinke stamp onder elkaars gat geven. Wat ook regelmatig nodig is. Want we zijn ook maar mensen natuurlijk. 

We hebben dan ook nog eens een geheim wapen. De kers op onze spreekwoordelijke taart. Een madam met ballen aan haar lijf, die haar hart op de juiste plaats heeft zitten en je zonder boe of bah zegt waarop het staat. Ze verpakt het altijd wel met een grote glimlach en kan zelf ook tegen een stootje, dus je aanvaardt haar opbouwende kritiek. Zonder meer. En je gaat ermee aan de slag.

Die vierde Charlie’s angel heet Sofie Gerimont, en we zijn heel blij dat we op haar een beroep kunnen doen om jullie tijdens de fotoshoots te laten stralen. Dit keer hebben we haar voor onszelf gehouden, en van haar ‘gebruik’ gemaakt om onze eigen make-up en looks te fine tunen.

Want we kunnen natuurlijk niet tegen jullie zeggen dat je zelf de kern van je zaak bent en dat je brand staat of valt met jezelf en onze eigen raad niet ter harte nemen.

Na een belletje was het geregeld, 6 uur aan een stuk advies van Sofie voor ons drietjes. Wat we van haar hebben geleerd was heel erg welkom. Ze leerde ons snel en correct een dagelijkse make-up aan te brengen zodat we ook na een slechte nacht kunnen stralen. En daar bleef het niet bij, Sofie bekeek onze eigen outfits, liet ons zien welke vormen ons lichaam flatteren en hoe we onze eigen outfits op een eenvoudige manier kunnen pimpen.

We stonden bij de aanvang van de dag alledrie op een ander niveau qua kleding en make-Up. Sofie heeft daar perfect op ingespeeld en ons alledrie een stuk verder geholpen.

Ik heb na ons Sofie dagje vooral ook weer de goesting gekregen om de accessoires die in mijn kast lagen weer boven te halen en te gebruiken. En ik kan mezelf een beetje meer appreciëren.

De tips van Sofie hebben we al een keertje kunnen testen en toepassen tijdens de eerste video opnames. Maar daar blijft het niet bij, eens je weet wat te doen en hoe gaat er weer een nieuwe wereld voor je open (toch als je zoals ons je niet gewoon bent om veel aandacht te besteden aan je uiterlijk).

Conclusie: eigenlijk zou iedere vrouw zo een snelcursus kunnen gebruiken! Je wordt er in de eerste plaats wat zelfzekerder van, je leert ervan en het is gewoon ook genieten. Wil je Sofie ook leren kennen (en een beetje meer van jezelf)? Je kunt binnenkort alles over haar en haar expertise leren op haar nieuwe website. Die website krijgt letterlijk en figuurlijk een gouden randje.

Als we hem lanceren, ben jij de eerste die er meer over komt te weten!

Stay Gold -xo-

Emilie

Pin It on Pinterest