facebook

TOUCH OF GOLD FLOW

ALLE ESSENTIËLE MUST-KNOWS VOOR FEELGOOD ONDERNEMERS

“On top of your game”, een jaar lang!

“Touch of Gold Flow” is een compleet programma dat bestaat uit 12 maandelijkse online trainingen voor Feelgood Ondernemers.

Dat zijn ervaren ondernemers met passie en energie die nu eindelijk willen doen waar ze écht happy van worden, met betekenis en impact op anderen.

We dagen jou uit om out-of-the-box te denken en met een open blik te kijken naar ondernemen en zo stappen dichter te komen tot jouw droom en jouw eigen ding.

Dit programma geeft jou elke maand nieuwe inzichten die je nodig hebt om een “nieuwe” ondernemer te worden, die up-to-date blijft, die wil groeien en nieuwe dingen wil ontdekken.

Je wordt tijdens de training persoonlijk door ons begeleid en je kan gebruik maken van al onze experten-tips en ervaring om er een succes van te maken.

Wat kan deze training voor jou betekenen?

Als jij een Feelgood Ondernemer bent of wil worden, dan is dit exact wat je nu nodig hebt.

 • Deze training is jouw “stok achter de deur” om heel doelbewust, elke maand, aan je bedrijf te werken
 • Je wordt onderdeel van een community van ondernemers waarmee je open kan communiceren over jouw frustraties, uitdagingen én jouw successen
 • Je krijgt een rechtstreekse hulplijn van Emilie en Valerie, bij wie je doorlopend terecht met je vragen. Je bent met andere woorden nooit meer alleen in je bedrijf.
 • Je komt sneller tot de juiste beslissingen, omdat je zoveel meer weet en kent over ondernemen en marketing na deze training
 • Je wordt een “nieuwe” ondernemer, die helemaal up-to-date is over de nieuwe manieren van werken, verkopen, communiceren, …
 • Je krijgt een pak meer zelfvertrouwen en je gaat minder twijfelen aan jezelf als ondernemer
 • Je krijgt meer inzicht in de dingen die goed werken en wat helemaal niet werkt voor je bedrijf

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

 • Je hebt enkele jaren ervaring als ondernemer en je hebt nood aan klankbord
 • Je werkt alleen, maar eigenlijk wil je heel graag iemand die denkt zoals jij, om af en toe mee te sparren
 • Je wil bewust ondernemen en wil efficiënt werken aan je bedrijf
 • Je wil je kijk op de ondernemerswereld verruimen en connecteren met anderen
 • Je wil werken aan jouw toekomst en die van je bedrijf en niet achterop lopen of blijven hangen in “oude methodes”
 • Je wil groeien als ondernemer en “out of the box” denken, nieuwe dingen leren kennen
 • Je houdt van “down-to-earth” en praktische oplossingen

WAAROM KIEZEN VOOR TOUCH OF GOLD?

Wij geloven heel sterk dat je absoluut kan ondernemen op een succesvolle manier zonder dat je heel speciale dingen moet gaan doen of klanten moet ronselen op een manier die niet “authentiek” aanvoelt en waar je je echt niet goed bij voelt en die je gewoon helemaal niet wil.

Voor ons komt ondernemen recht uit het hart en kan het alleen maar werken als je het doet op de manier die 100% past bij wie jij bent en wat jij graag doet. Anders lukt het toch nooit en hou je het niet vol.

Het leven is te kort om dingen te doen die je helemaal niet wil.

Uitspraken als “Get Rich Quick” of “100.00 Euro omzet binnen x aantal maanden” zal je nooit uit onze mond horen. Jakkes! We worden er zelfs kotsmisselijk van, van dit soort onzin.

Wij houden jou geen mooi en idyllisch sprookjesbeeld voor van hoe en wat ondernemen is. Integendeel, we laten je zien hoe het écht is. Er bestaan geen toverformules voor en het is gewoon ook echt hard werken (maar wel slim werken en dus geen 15u per dag!).

No-nonsense, down-to-earth, het leven zoals het is met een goeie dosis humor en relativeren… dat is waar wij voor staan.

Dat betekent dat we jou begeleiden naar lange-termijn-succes, op een manier die wel echt werkt. Daar zijn we zelf, met Touch of Gold, het voorbeeld van.

Klik hier om meer te weten over ons en onze ervaring.

DIT IS WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

 Ik begeleid als diëtist voornamelijk vrouwen, die de strijd met hun voeding beu zijn, en tracht ze door inzicht en praktische tips te krijgen naar een betere gezondheid wat hun meestal ook meer zelfvertrouwen oplevert.

Maar, zelfs na zoveel jaar kreeg ik mijn ideale klant niet duidelijk en kwam ik voor een verandering in mijn praktijk niet echt in 'actie'.

Dat was frustrerend....veel willen en precies niet kunnen.

Ik kende Emilie en Valerie al, ik heb nog sessies bij hen gevolgd. Na het lezen van de aankondiging van Essentials Academy op de website besloot ik in te schrijven.

Door 'gedwongen' stappen te moeten zetten en na te denken over mijn bedrijf ben ik tot een beter inzicht gekomen en is het me duidelijk geworden in welke richting ik mijn praktijk verder wil uitwerken.

Ik voel me opgelucht! Nu moet ik het alleen nog verder in de praktijk uitwerken.

Essentials Academy is een tool om het beste uit jezelf te kunnen halen als je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken.

Mieke Mommen, Diëtistenpraktijk Mommen

Ik bied gezinnen ondersteuning bij de opvoeding van jonge kinderen.

Voor ik Essentials Academy ben gaan volgen wist ik niet hoe je een goede zaak opstart met een degelijk aanbod en hoe je dat omzet in een praktijk met voldoende omzet en klanten. Ik had veel losse ideeën, maar wist niet waar te beginnen... beetje frustrerend!

Essentials Academy heeft mij geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik wil doen en van daaruit een aanbod uit te werken.

Je kan het programma in je eigen tempo volgen en je wordt bijgestaan door 2 ervaren sparring partners. Ze confronteren je met jezelf, halen je uit je comfortzone om je zo naar een hoger level te brengen.

De begeleiding via chat en de "live" momenten vormden een goede afwisseling. Het contact met andere (startende) ondernemers is interessant om ideeën af te toetsen en te netwerken.

Ik heb nu een zicht op wat ik wil doen en de manier waarop. Uiteraard schaaf ik nog regelmatig bij om alles op zijn plaats te brengen. Waar het voordien één grote puzzel was met losse stukjes, vallen deze nu stilaan op zijn plaats en heb ik ook zicht op een aantal zaken waar ik nog aan wil werken. Het geeft mij een rustiger gemoed.

Essentials Academy is een programma dat - voor mij althans - de moeite waard is om te volgen. De kennis en ervaring van Emilie en Valerie gaven mij veel stof tot nadenken en zorgden ervoor dat ik meer inzicht kreeg in mijn ideale klant, aanbod en strategie.

De begeleiding is voor mij - als onervaren ondernemer - zeer belangrijk. Het online gedeelte gaf mij de kans om alles op mijn tempo te doen dat dikwijls trager was dan het programma. Toch kon is steeds met mijn vragen bij hen terecht - zelfs nu nog. Dank je wel dames voor de ondersteuning en begeleiding!

Kathleen Coppieters

Intekenen voor Essentials Academy van Touch of Gold?
Ik twijfelde...

 

Zo’n traject kost geld en tijd. Dat is een hele investering. En moet ik niet eerst zus… of moet ik niet eerst zo…

Toch schreef ik me in.
Omdat ik voelde dat het anders moest.
Omdat ik niet wist waar eerst beginnen.
Omdat ik nood had aan een klankbord.
Omdat ik mijn ideeën wilde aftoetsen.
Omdat ik hou van een no-nonsense & feelgood-aanpak.

Dus voila, ik ging ervoor. Alles binnenstebuiten keren. Onder de loep nemen. In vraag stellen. Geruggesteund en uitgedaagd door Emilie & Valerie en hun perfecte combinatie van professionalisme en werkplezier.

Het leverde nieuwe inzichten op. Aha-erlebnissen. Het joeg me terug naar het begin om te schrappen en nog eens te schrappen en te herwerken. En daarna: vooruitgang.

Of ik klaar ben? Nog niet, maar de koers is gezet en straks zit de wind in de zeilen.

Essentials Academy was voor mij een investering die zichzelf al terugbetaalde, want door de nieuwe aanpak kwam er budget vrij. Sja, soms moet je gewoon stoppen met twijfelen en genieten van een vroegboekkorting. 🙂

Ladies, bedankt!

Barbara De Cuyper

De 'out of the box' oplossingen waarmee jullie afkwamen: SIMPEL, gewoonweg GOED, degelijk, professioneel en werkbaar.

Dat ik echt vooruitgang heb geboekt in mijn visie en businessmodel en dit in evenwicht met mijn persoonlijk leven. Het totaalpakket: business-advies op maat, persoonlijk aangepast aan mijn situatie (hoe krijg ik dit alles in mijn leven ingepast), marketing, sales, branding en social media, en een eenvoudig actieplan. Zodat het hele plaatje klopt en goed voelt.

Ik had dit gewoon VEEL vroeger moeten doen. Ik heb lang getwijfeld om met het essential traject te starten, vanwege de investering (en omdat er zo veel business coaches rondlopen die niet veel meerwaarde bieden, gezien mij persoonlijke achtergrond in business en marketing).

Maar dit heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Een heel dikke merci!!

Veerle Deraedt

Via een collega consultant kwam ik voor een nieuwe website bij de dames van Touch Of Gold uit. Hun enthousiasme is bijzonder aanstekelijk en het klikte meteen.

Ik ging kort nadien aan de slag met hun Essentials traject, een bijzonder interessant traject waarbij ik voortdurend werd uitgedaagd om het beeld in mijn hoofd nog net iets scherper te zetten tot er een mooi en doordacht project op papier stond.

Het "huiswerk" en de periodieke opvolging werkten daarbij bijzonder goed.  Een echte aanrader voor startende of andere ondernemers die niet schuw zijn van een kritische, enthousiaste blik op hun project mét de nodige aanmoedigingen langsheen de weg !

Isabelle Schuerbeke

Ik ben echt onder de indruk hoe professioneel jullie te werk gaan want er bestaat ook veel onkunde in de wereld. En die mensen vragen even veel 😉

Mijn buikgevoel zei bij ontmoetingen met anderen steeds dat er iets niet goed was. Ben zo blij dat ik gewacht heb tot ik jullie ben tegen gekomen.

Wat een know-how zit er bij jullie zeg!

Bedankt om mij te begeleiden naar mijn dromen 👍👍👍
Top team!

Patricia Everix, Blissful Tris

Ik wou nog even laten weten dat ik volledig opgeladen naar huis ben terug gekeerd na onze meeting... na een week me voort te sleuren.

Mijn hoofd zat zo vol ideeën dat ik deze ochtend wakker werd en me voor het haardvuur gaan zetten ben om alles op te schrijven... voor de wekker afging... en ik moet jullie zeggen: Ik ben GEEN ochtendmens :-).

Mijn man zei deze ochtend: ik weet niet wat ze daar met u gedaan hebben gisterenavond maar het is voor herhaling vatbaar 🙂

Annelies Van Nuffel, Friendly with Dogs

Ik wou jullie even laten weten dat deze namiddag de site online gaat en dat dat niet zou gelukt zijn zonder jullie hulp. Een logo helemaal ‘naar m’n goesting’, prachtige foto’s die tonen wat ik graag doe en een webshop die helemaal werkt zoals ik het had gehoopt. (dixit mijn man: jaja, het is gewoon heel snel en duidelijk, meer wil een man niet, haha!)

Niet van mijn gewoonte zo een bedanking via mail te sturen (een écht pakketje komt nog jullie richting uit…) maar ik wou toch alvast ‘merci’ zeggen voor de leuke samenwerking. In een van de volgende blogs zet ik jullie nog wel ’s in de kijker, dat hebben jullie verdiend 🙂

Joke Opsomer, Folie Confetti

HOE WERKT HET PRAKTISCH?

“Touch of Gold Flow” is een online training, waarbij je een jaar lang elke maand een nieuwe inspirerende training krijgt. Zodra je ingeschreven bent en wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je meteen toegang tot de eerste training.

Zo blijf je als ondernemer up-to-date, krijg je telkens nieuwe inzichten én heb je een jaar lang een klankbord voor je bedrijf.

Deze trainingen staan op het programma:

 1. Gedaan met ploeteren! Ontwerp de flow naar jouw eigen droomscenario.
 2. Time is money! Haal meer tijd uit je week.
 3. Word slapend rijk met passief inkomen.
 4. Werk slimmer, niet méér! Automatiseren voor de “luie” ondernemer.
 5. Toolkit: Brainstorm nieuwe ideeën voor je bedrijf én hak knopen door.
 6. Van een “lege doos” naar een verkopende website.
 7. “Beleving” is the new black! Hoe pas je het toe op jouw bedrijf.
 8. It’s all in the mind! Hou het hoofd koel en rustig.
 9. Inspirerende verdienmodellen van 3 straffe ondernemers.
 10. Maak zelf fantastische visuals en laat je communicatie schitteren
 11. Sociale Media: Waarom je het wél of niet moet doen!
 12. Budgetten bepalen: Hoeveel voorzie je best voor je marketing?

Je krijgt:

 • 1 jaar lang toegang tot de online Touch of Gold Academy
 • Elke maand een nieuwe inspirerende online training
 • Bij elke training krijg je een praktische checklist en/of werkboek, waarin je jouw actieplannen kan uitwerken
 • Toegang tot een besloten Facebook groep waar we regelmatig extraatjes delen en je kan connecteren met andere deelnemers
 • Antwoord op al jouw vragen, die we individueel en doorlopend beantwoorden via Messenger

JOUW INVESTERING

Investering

De deelnameprijs voor deze training bedraagt slechts 975 Euro excl. btw. 

KMO-portefeuille

Indien jouw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie via KMO-portefeuille, kan je tot 40% van de deelnameprijs via KMO-portefeuille subsidiëren.

Dat betekent dat je deelnameprijs nog 585 Euro excl. btw bedraagt.

Meer informatie over KMO-Portefeuille vind je hier.

Garanties

Wij zijn natuurlijk helemaal overtuigd dat deze training fantastisch is en de klanten die jou voorgingen ook. Maar je hoeft ons niet op ons te woord te geloven.

Als je inschrijft en je bent na de eerste twee weken nog altijd niet helemaal happy, dan geven wij jou je geld gewoon terug. Je neemt met andere woorden geen enkel risico!

INSCHRIJVEN

‘On top of your game”, 1 jaar lang!

Schrijf vandaag nog in via de webshop! Indien je gebruik maakt van KMO-Portefeuille subsidie, vervolledig je ook je aankoop via de webshop maar hoef je nu meteen niks te betalen (instructies voor betaling volgen later via e-mail).

Meer informatie nodig? Stuur ons een e-mail via info@touchofgold.be of stuur een chatbericht! We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Stay Gold -xo-

 

Touch of Gold Flow

Klik op de knop hieronder. Je wordt doorgestuurd naar onze Klantenzone waar je je inschrijving kan vervolledigen.

Pin It on Pinterest